رهبر معظم انقلاب ۱۰سالگی شهرستان ادب را تبریک گفتند/ سعی شیاطین برای واگرایی هنر از مفاهیم انقلابی را باطل کنید

رهبر معظم انقلاب 10سالگی شهرستان ادب را تبریک گفتند/ سعی شیاطین برای واگرایی هنر از مفاهیم انقلابی را باطل کنید

مراسم دهمین سالروز تأسیس مؤسسه شهرستان ادب با قرائت پیام مقام معظم رهبری برگزار شد. ایشان در این پیام بر تلاش برای جلوگیری از واگرایی هنر از مفاهیم انقلاب اسلامی تأکید کردند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم دهمین سالروز تأسیس مؤسسه شهرستان ادب با حضور سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی‌محمد مؤدب مدیرعامل شهرستان ادب، مدیران دفاتر شعر، موسیقی، داستان این مجموعه ادبی و جمعی از اصحاب فرهنگ و ادب صبح امروز، دوم خردادماه، در مجموعه شهدای هفتم تیر سرچشمه برگزار شد.

در بخشی از این مراسم پیام مقام معظم رهبری به‌مناسبت دهمین سالروز تأسیس این مؤسسه فرهنگی قرائت شد. متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اولاً ده‌سالگی شهرستان ادب مبارک باشد.

ثانیاً از زحمات عزیزان و ملاحظه فهرست محصولات مؤسسه خرسند و متشکرم. ثالثاً استمرار تلاش‌ها و دقت در رعایت ملاحظات فنی و نیز ملاحظات ارزشی را از این عزیزان انتظار دارم.

رابعاً در کنار گسترش کمی که البته مطلوبست، اعتلای کیفی حتماً درخور توجه و اهتمام است. این به کار شما و عمری که برای آن صرف شده معنا می‌‌دهد.

خامساً می‌دانید که سعی زیاد می‌شود برای واگرایی هنر و هنرمندان از مفاهیم انقلاب اسلامی، شمایید که باید این سعی شیطانی را باطل کنید. نسل شما و شما جوانان آگاه و پرانگیزه باید در این جبهه نقش مدافع و مهاجم را ایفا کنید. برای شما عزیزان همیشه دعا می‌کنم.
والسلام علیکم

سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیز در این مراسم با اشاره به اینکه یکی از مجموعه‌هایی که در این 10 سال بی سرو صدا و بی‌ادعا کارهای مختلفی را انجام داده، مجموعه شهرستان ادب است، گفت: این مجموعه در حوزه‌های مختلف  توفیقات زیادی را داشته است، یکی از حوزه‌های مورد توجه این مجموعه حوزه آموزش به ویژه در حوزه شعر، داستان و رمان است که با تلاش زیادی که در این قسمت داشته‌اند در حوزه استعدادیابی و پرورش استعداد اقدامات خوبی رقم زدند.

وی ادامه داد: توجه به استعداهای شهرستانی یک از بخش‌های مهم این مجموعه است و بخش قابل توجهی از شعرا، نویسندگان و داستان نویسانی که در این مجموعه در این ده سال کار کردند در شهرستان‌ها بودند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: حوزه محصولات مجموعه شهرستان ادب که یکی از آمارهای کمی این مجموعه و تلاش آنها به شمار می‌رود، با بیش از 220 اثر در این 10 سال نشانگر فعالیت خوب و با کیفیت آنها است و علی‌رغم این آمار کمی، حضور این آثار در جوایز ملی و منطقه‌ای و استانی همچون جایزه جلال، کتاب سال و ... به عنوان برگزیده یا قابل تقدیر را شاهد هستیم.

صالحی یادآور شد: یک مجموعه با انرژی جوانانه و با انگیزه و همچنین باهزینه اندک و حداقل هزنیه‌های بالاسری کار را به پیش می‌برند. به نظر می‌آید یک تجریه خوبی از عملکرد جوانانه کشور در حوزه شعر و ادبیات را در این مجموعه شاهد هستیم.

وی افزود: طبیعتاً گام دوم انقلاب را این مجموعه با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب آغاز خواهد کرد که یکی از نکته‌های مهم در رهنمودهای رهبر معظم انقلاب توجه به ارتقای کیفیت در محصولات این مجموعه است، هر مقداری که در این حوزه شهرستان ادب سرمایه‌گذاری بیشتری کند آثار ماندگار ملی و جهانی بیشتری خواهد داشت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: همچنین پاره‌ای از حوزه‌هایی که شهرستان ادب در آن حضور پیدا کرده چشم‌اندازهای جدید را پیش رو دارد، یکی از این حوزه‌ها موسیقی است و ما نیاز داریم موسیقی انقلابی و ایرانی را همراه با نیروها و استعدادهای جوان، با تعهد و با ارزش‌های بومی و اخلاقی خودمان رشد و گسترش دهیم و امید است در این حوزه هم محصولات بهتری ارائه کنند.

صالحی بیان کرد: شهرستان ادب در حو‌زه شعر، رمان و داستان‌نویسی اتفاقات خوبی رقم زده و اخیراً در حو‌زه موسیقی هم ورود کرده است. این حوزه بسیار برای کشور، نظام و انقلاب مهم است، براساس آمار سرانه فرهنگی کشور در سال 98 میانگین مصرف موسیقی در ایران یک ساعت و 63 دقیقه است و 72 درصد مردم به موسیقی گوش فرا می‌دهند، این آمار در مقایسه با سینما و تئاتر که به ترتیب مخاطب 23 و 3.4 درصدی داشته بیانگر علاقه مردم به این حوزه است.

وی تصریح کرد: مسیری که در فضای موسیقی باید جدی‌تر از گذشته به آن توجه کنیم دامنه و ساعات مصرف گسترده و همچنین ذائقه مصرف بسیار متنوع مخاطبین است، بنابراین تلاش دوستان در شهرستان ادب برای بازکردن یک دریچه برای حو‌زه موسیقی یک اتفاق مبارک است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به حوزه نظریه‌پردازی گفت: حوزه نظریه‌پرداز‌های ادبی مهم است اما اگر بخواهیم‌ دغدغه‌ها را کم کنیم و حتی در سنت شعر که بسیار کهن است موفق باشیم نیاز به تقویت نظریه‌پردازی داریم، نظریه‌پردزی‌ها در شکل‌های مختلف رخ می‌دهد، برخی نظریه‌پردازی‌ها آکادمیک و استودیی و برخی میدانی است، اما نظریه‌پردازی نو آن است که بین این دو اتصال ایجاد کند و شهرستان ادب می‌تواند ترکیب این نظریه‌پردازی در حوزه ادبیات باشد، نباید فراموش کنیم که بخش مهمی از رقابت در حوزه غنی‌سازی نظریه‌ها است.

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon
گوشتیران