تابستان گرم و طاقتفرسا در کرمان / اخلال قطعی برق در اجرای طرح نسخهنویسی الکترونیکی
گروه استانها- دبیر طرح نسخه نویسی الکترونیک کشور گفت: قطعی برق در اجرای طرح نسخهنویسی الکترونیکی اخلال ایجاد کرده و در صورت ادامه راهی جز نسخه نویسی کاغذی نداریم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، در شرایطی که هنوز یک ماه به آغاز فصل تابستان و شروع روزهای گرم طاقتفرسا باقی مانده، قطعیهای مکرر برق و البته بدون برنامه در استانهای مختلف کشور بیشتر فعالیتها در بخشهای مختلف را مختل و با مشکلاتی مواجه کرده است.
در کنار گلایهمندی بخش خانگی قطعی برق اقشار، اصناف و برخی نهادها را نیز در خدمترسانی به مردم با مشکل مواجه کرده است به طوری که محمد جعفری دبیر طرح نسخه نویسی الکترونیک در کشور به قطعیهای برق در روزهای اخیر اشاره کرد و گفت: این امکان وجود دارد که در زمان قطعی برق که این روزها شاهد آن هستیم در اجرای طرح نسخهنویسی الکترونیکی اخلال ایجاد کند و اگر قطعی برق ادامه داشته باشد ناخواسته با نسخه نویسی دستی و کاغذی روبه رو خواهیم شد و راه دیگری نداریم.
وی با بیان اینکه سازمان بیمه سلامت در سال 1400 با مشارکت فعال در پیشگیری بیماری کویید19 فعال بوده است گفت: استراتژی بیمه سلامت در پیشگیری از کرونا تکمیل پازلهای خدمات تمام الکترونیک بوده که یکی از آنها حذف کامل دفترچه بیمه است.
دبیر طرح نسخه نویسی الکترونیک در کشور با اشاره به اینکه استان کرمان بیشترین میزان خدمترسانی الکترونیک را دارد و نسخه نویسی الکترونیکی در استان حدود 90 درصد اجرایی شده است افزود: امیدواریم در طول ماه جاری این میزان به 100 درصد برسد.
وی با بیان اینکه متاسفانه اطلاعرسانی پایینی در ارتباط با با ویژگیهای اجرای طرح نسخهنویسی الکترونیکی و حذف دفاتر بیمه شده است ادامه داد: تغییر روش دستی به الکترونیک برای بیمه شدگان و موسسات درمانی بسیار سودمند است.
جعفری با اشاره به اینکه بیمهشدگان در این روش میتوانند سوابق درمانی خود را در طول سالهای گذشته ببینند گفت: کنترل و ثبت دقیق داروها، آزمایشات و سایر خدمات درمانی در سامانه باعث میشود پزشک در زمان ویزیت به سابقه درمانی و بیماری فرد مراجعه و تصمیم لازم را بگیرد که در کیفیت درمان بیماران بسیار اهمیت دارد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیمه سلامت استان کرمان هیچ مبلغی به مطبها، داروخانهها و مراکز پاراکلینیک بدهکار نیست افزود: نسخهنویسی الکترونیک شفافیت اطلاعات را بهدنبال دارد و باعث ارایه خدمات بیشتر به بیماران با وجود ثبت اطلاعات مورد نیاز در سامانه است.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با اشاره به اینکه در استان کرمان از اول اردیبهشتماه تولید و چاپ دفاتر بیمه متوقف شده و تمام موسسات درمانی طرف قرارداد و یا غیرقرارداد نسخهنویسی الکترونیکی دارند گفت: در زمان مراجعه به مراکز درمانی و پزشکان نیازی به وجود دفاتر بیمه نیست.
وی با بیان اینکه باید به مردم اطمینان داد که الکترونیکی شدن نسخه هیچ مشکلی در روند درمان بیماران ایجاد نمیکند افزود: تقریباً روزی چهار هزار نسخه نویسی الکترونیکی در استان انجام میشود.
جعفری به قطعیهای برق در روزهای اخیر اشاره کرد و گفت: این امکان وجود دارد که در زمان قطعی برق که این روزها شاهد آن هستیم در اجرای طرح نسخهنویسی الکترونیکی اخلال ایجاد کند.
وی با بیان اینکه با هماهنگی انجام شده با اداره برق امیدواریم برق مناطقی که مراجعه مردم به پزشکان و موسسات درمانی وجود دارد در ساعاتی قطع شود که کمتر در اجرای طرح خلل ایجاد کند افزود: اگر قطعی برق ادامه داشته باشد ناخواسته با نسخه نویسی دستی و کاغذی روبه رو خواهیم شد و راه دیگری نداریم.
انتهای پیام/511/ش