کارفرمایان انگلیسی خواستار اصلاحات اقتصادی پس از بحران کرونا شدهاند
کنفدراسیون صنعت انگلیس ۲۰۲۱ را نقطه عطفی برای سیاست اقتصادی و شکستن الگوی بهرهوری ضعیف در این کشور میداند و خواستار تغییرات اقتصادی شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، کارفرمایان انگلیسی از بوریس جانسون، نخست وزیر این کشور خواستند قوانین اقتصادی و مالیاتی را برای کمک به آنها در مبارزه با چالشهای برگزیت، شرایط پس از بحران کرونا و آمادگی برای اقتصاد بدون کربن تغییر دهد.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.
کنفدراسیون صنعت انگلیس اعلام کرد 2021 نقطه عطفی برای سیاست اقتصادی و شکستن الگوی بهرهوری ضعیف خواهد بود. الگویی که بیش از یک دهه مانع رشد کشور شده است.
تونی دانکر، مدیر کنفدراسیون صنعت انگلیس گفت:«کشور هیچگاه فرصتی بزرگتر از این برای تغییر شکل اقتصاد و جامعه نخواهد داشت. ما در این لحظه شانس بزرگی برای کمک به رشد و رقابت اقتصاد انگلیس در اختیار داریم».
این کنفدراسیون درخواست در اولویت قرار دادن سرمایهگذاری، ایجاد خوشههای اقتصادی در سراسر کشور برای تقویت نوآوری و مهارت آموزی بهتر را دارد.
این فدراسیون همچنین اعلام کرد یک طرح بلند مدت برای مالیات لازم است تا انگلیس بتواند آسیب وارد شده به منابع مالی عمومی را به خاطر کسری بودجه به وجود آمده جبران کند.
طبق گزارش بانک مرکزی انگلیس، اقتصاد این کشور 10 درصد در سال گذشته میلادی کوچک شد و پیشبینی می شود 7.25 درصد در 2021 رشد کند. این بانک تخمین میزند رشد اقتصادی انگلیس بعد از 2022 به سرعت آهسته قبل از بحران کرونا بازگردد.
انتهای پیام/69