رئیس پلیس تهران: اتفاق جدیدی از پرونده "بابک خرمدین" نیفتاده است؛ فعلاً همان ۳ قتل!
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: غیر از سه قتل صورتگرفته در پرونده قتل بابک خرمدین، فعلاً موضوع جدیدی مطرح نیست و حرفها و اظهاراتی که در فضای مجازی گفته میشود، صحیح نیست.
سردار حسین رحیمی در گفتوگو با خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا؛ درباره آخرین روند رسیدگی به پرونده قتل بابک خرمدین و قتل خواهر و همسر خواهر وی و اظهارات ضدونقیض و متعدد مطرحشده از جمله تجاوز در این پرونده، اظهار کرد: کار تحقیقات روی این پرونده در پلیس آگاهی تهران بزرگ در حال انجام است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ افزود: جمعآوری اسناد، مدارک، ادله، قراین در این پرونده هم درباره سه قتل صورتگرفته و هم درباره جدید مطرحشده ادامه دارد.
وی تصریح کرد: غیر از سه قتل صورتگرفته در این پرونده، فعلاً موضوع جدیدی مطرح نیست و حرفها و اظهاراتی که در فضای مجازی گفته میشود، صحیح نیست.
ساعت 3:30 بامداد روز 26 اردیبهشت فردی که زبالهجمعکن بود در تماس با پلیس 110 اعلام کرد داخل سطل زباله در ورودی اکباتان، فاز سه یک جسد مثلهشده را کشف کرده است.
با اعلام این خبر تیمی از مأموران کلانتری 135 آزادی در محل حاضر و با جسد مثلهشده مردی مواجه شدند که در یک پلاستیک سیاهرنگ قرار داشت. در ادامه مأموران پلیس آگاهی و اکیپ بررسی صحنه جرم نیز در محل حاضر و با انگشتنگاری و سایر اقدامات تخصصی، موفق به شناسایی هویت جسد مثلهشده شدند.
در ادامه هویت جسد هویدا و مشخص شد متعلق به بابک خرمدین؛ کارگردان سینمای ایران بوده است. مأموران آگاهی تهران بزرگ در ادامه سراغ پدر و مادر مقتول رفتند و از آنها تحقیق بهعمل آوردند؛ پدر و مادر مقتول در ابتدا دچار تناقضگویی شدند اما سپس به قتل پسر خود اعتراف کردند.
بنابر اعترافات والدین مقتول، آنها ابتدا داروی بیهوشی در غذای بابک ریخته او را بیهوش کرده بودند، سپس وی را به حمام خانه منتقل و در نهایت مثله کرده بودند.
پدر بابک، چهار فرزند بهنامهای آرزو متولد 51، بابک متولد 53، افشین متولد 54 و آذر متولد 61 دارد. آرزو در ابتدا ازدواج کرده اما سال 88 از همسرش جدا شده سپس به عقد پسرعمهاش درآمده بود و از بیماری اماس رنج میبرد.
پدر بابک در اعترافاتش مدعی شده که همسر آرزو بهنام فرامرز مشکلات اخلاقی داشته و وی را به همان شیوه قتل بابک، در سال 90 به قتل رسانده و جسدش را به خارج از خانه منتقل کرده و در سطل زباله انداخته است.
پدر بابک مدعی بود در ابتدا پس از قتل فرامرز، خانواده وی اعلام فقدان کرده بودند و خودروی فرامرز نیز حوالی فرودگاه مهرآباد پیدا شده بود.
پدر بابک بههمراه همسرش مدعی هستند در سال 97 آرزو را بهدلیل مصرف مشروبات الکلی، مواد مخدر و ارتباط با افراد غریبه به همان شیوه قتل بابک، به قتل رساندهاند.
خانواده بابک از سال 1340 در منطقه اکباتان سکونت داشتند.
پدر بابک در تحقیقات گفت: برای هیچ کدام از قتلها عذاب وجدان ندارم، هیچ زمان کابوس قتلها بهسراغم نمیآمد زیرا احساس گناه نمیکردم، افرادی را کشتم که فساد اخلاقی بالایی داشتند.
مادر وی نیز در تحقیقات صورتگرفته عنوان کرد که بابک او را میزده و رویش نمیشود بگوید بابک با او چه میکرده است.
مادر بابک گفته بود: پیشنهاد قتل را با هم گرفتیم، همسرم گفت "بابک را به قتل برسانیم"، من نیز قبول کردم، یعنی بهصورت مشترک تصمیم گرفتیم، بعد از قتل قصد داشتیم به پاسگاه برویم و بگوییم بابک را کشتیم اما مأموران رسیدند. بابک میگفت "آرزو (خواهرش) کجاست، چرا تماس نمیگیرد؟، نکند بلایی سرش آمده باشد"، اما مسائل دیگر برایش مهم نبود.
قاضی محمد شهریاری؛ سرپرست دادسرای امور جنایی تهران نیز با اشاره به اینکه پدر بابک بیشتر تفکرات ملی دارد تا مذهبی و حتی بهخاطر همین تفکرات و تعلق خاطر به بابک خرمدین، نام خانوادگی خود را عوض کرده بود، گفت: پدر بابک عنوان میکند که حق داشته بابک را بهخاطر فساد اخلاقیاش به قتل برساند و اعتقاد دارد که آدم باید پاک باشد.
شهریاری یادآور شد: مادر بابک خرمدین نیز عنوان میکند که تحت فشار همسرش نبوده و از تمام ماجراها باخبر بوده است.
انتهای پیام/+