۸۰ درصد سالمندان بوشهری بالای ۷۵ سال واکسن کرونا دریافت کردهاند
گروه استانها- تنها راه مصون ماندن از بیماری کرونا تزریق واکسن و استفاده مکرر از دستورالعملهای بهداشتی است که در این راستا تاکنون ۸۰ درصد از سالمندان بالای ۷۵ سال استان بوشهر واکسن کرونا دریافت کردهاند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، در موج چهارم بیماری کرونا ضمن افزایش بیماران، بستریها و فوتیها، نگرانی مردم در بخشهای مختلف افزایش یافت که در این راستا 50 درصد از آمار مبتلایان به کرونا در استان بوشهر در پیک چهارم محقق شد.
بر اساس گزارش رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از 30 اسفند ماه سال قبل تا 31 اردیبهشت امسال 30 هزار نفر به کرونا مبتلا شدهاند که از 41 هزار و 500 نفر ابتلا به کرونا در استان بیش از 75 درصد آنها در 2 ماه نخست امسال مبتلا شده است.
سعید کشمیری، تعداد فوتیهای کرونایی استان بوشهر را تاکنون یکهزار و 141 نفر دانست و اظهار داشت: در فروردین امسال 54 نفر و در اردیبهشت 164 نفر به سبب ابتلا به کرونا فوت کردهاند که نشان از افزایش فوتیها در 15 ماه گذشته است.
دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر اکنون 2 شهرستان عسلویه و کنگان را دارای شرایط قرمز کرونایی دانست و بیان کرد: با افزایش ابتلا و بستری در این 2 شهرستان وضعیت عسلویه و کنگان قرمز تعیین شد.
وی، به طرح واکسیناسیون پرداخت و افزود: باید روند استقبال سالمندان در شهرستانهای جنوبی استان بوشهر برای دریافت واکسن افزایش یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اینکه حدود 18 هزار نفر افراد 75 سال به بالا در استان بوشهر وجود دارد گفت: بر اساس بررسی انجام شده حدود 80 درصد این جمعیت واکسن دریافت کردهاند و این درحالی است که افراد 70 سال به بالا به زودی این واکسن را دریافت میکنند.
تاکنون 12 میلیارد تومان برای هزینه بستری بیماران کرونایی در استان پرداخت شده است
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر هم با بیان اینکه 490 هزار نفر از جمعیت استان بوشهر از خدمات بیمه سلامت بهرهمند هستند اظهار داشت: 300 هزار نفر از این جمعیت در حوزه صندوق بیمه روستایی است.
پرویز رمضانی با بیان اینکه 80 درصد از بیمه شدههای سلامت در استان بوشهر به صورت رایگان تحت پوشش قرار گرفتهاند گفت: 2500 نفر از اتباع بیگانه در استان بوشهر از خدمات بیمه سلامت استفاده میکند.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر به مؤسسات طرف قرار داد پرداخت و بیان کرد: 90 درصد مؤسسات درمانی و تشخیصی استان بوشهر طرف قرار داد بیمه سلامت استان هستند که شامل 400 مؤسسه است.
رمضانی با اشاره به تداوم برنامه نسخه نویسی الکترونیکی افزود: طرح نسخه نویسی الکترونیکی در مطب پزشکان، بیمارستانهای دانشگاهی و غیر دانشگاهی و مراکز بهداشتی درمانی در شهرها و روستاها ادامه دارد.
وی حذف دفترچههای کاغذی درمانی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: چاپ این دفترچهها متوقف شده است و مدت اعتبار دفترچههای موجود در جامعه تا شهریورماه تمدید شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر با بیان اینکه تاکنون 240 هزار ویزیت الکترونیکی از سوی پزشکان صادر شده است گفت: مطالبات پزشکان و مؤسسات طرف قرار داد بیمه سلامت به روز است و اکنون مطالبات تا فروردین ماه پرداخت شده و مطالبات اردیبهشت ماه تا هفته آینده پرداخت میشود.
رمضانی میزان پرداختی مطالبات مراکز درمانی، تشخیصی و تصویربرداری طرف قرارداد بیمه سلامت استان بوشهر در سال گذشته را 165 میلیارد تومان دانست و بیان کرد: تاکنون 12 میلیارد تومان برای هزینه بستری بیماران کرونایی در استان پرداخت شده است.
وی افزود: هزینه درمان بیماران کرونایی 1.5 تا 1.7 برابر دیگر بیماران است که بیمه سلامت تا 95 درصد هزینهها را تقبل میشود.
انتهای پیام/190/ز