راه حل بحران اقتصادی موجود مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح است
گروه استانها - نماینده مردم خاش در مجلس گفت: تنها دلیل دفاع رهبر معظم انقلاب از دولتهای گذشته که کارنامه چندان درخشانی از خود بر جای نگذاشتهاند، احترام به رای مردم بوده و مردم باید این بار گزینه اصلحتر را انتخاب کنند.
اسماعیل حسینزهی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در خاش اظهار داشت: تنها دلیل دفاع رهبر معظم انقلاب از دولتهایی که کارنامه چندان موفقی از خود بر جای نگذاشتهاند، احترام به رأی مردم است و مردم باید این بار با شناخت دقیق گزینه اصلح را انتخاب کنند.
نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم در انتظار هستند تا با حضور پای صندوقهای رأی سرنوشت خود را تعیین کنند و با اعلام نتایج نهایی نامزدها که روز گذشته انجام شد، انتظار ما این است که مردم با بررسی دقیق به فردی که اصلح است رای بدهند تا شاهد تحول در شرایط دشوار حاکم بر کشور باشیم.
وی در مورد شاخصهای انتخاب فرد اصلح در میان نامزدهای احراز صلاحیت شده، بیان کرد: برای انتخاب اصلح باید به شاخصهای مطرح شده توسط رهبری مراجعه شود اما به نظر من بهرهمندی از برنامه دقیق و جامع مهمترین ملاکی است که مردم باید در انتخاب اصلح به آن توجه داشته باشند.
حسینزهی تصریح کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب تاکید دارند همه ما باید برای حضور حداکثری در انتخابات لبیک بگوییم و انشاءالله بتوانیم همانطور که قانون اساسی میگوید حکومت مردم بر مردم را محقق کنیم. باید توجه شود فردی را انتخاب کنیم که بتواند برنامههای مفصلی برای آینده کشور و خروج از وضعیت بحرانی اقتصادی داشته باشد.
نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم باید فردی را برگزینند که همانطور که در بیانیه گام دوم انقلاب تبیین شده عرصه را برای روی کار آمدن دولت جوان حزباللهی فراهم کند چرا که جوان میتواند دوندگی زیادی برای حل مشکلات مردم داشته باشد و اینگونه دولت آینده خواهد توانست کارهای خوبی برای پیشرفت مملکت و آبادانی انجام دهد.
وی با اشاره به کارنامه ضعیف برخی روسای جمهور گذشته، اظهار داشت: برخی از دولتهای قبل واقعاً نتوانستند آن چیزی که باید، برای کشور انجام دهند و مقام معظم رهبری نیز اگر از آنها حمایت کرده به دلیل این بوده که از رای مردم بر آمده بودند و ایشان تنها به احترام آرای مردم از هر دولتی که روی کار آمده دفاع کرده است.
حسینزهی گفت: اقتصاد و معیشت مردم مسلماً به سیاست وابسته است و اینها مکمل یکدیگر هستند؛ نمیتوان آنها را از هم جدا کرد و از طرفی اقتصاد نیز به سیاست برمیگردد و سیاست نیز به اقتصاد برمیگردد و باید توجه کرد هر دو موازی با هم جلو میروند.
انتهای پیام/395/ ت