بلد راه رسیدن به واکسن کرونا را آسان کرد / اطلاعات کامل مراکز بهداشت در بلد
این روزها با مشکلات و دغدغه های زیادی که داریم مغزمان درگیر افکار مختلف است، مخصوصا در حال رانندگی این افکار بیشتر به سراغمان می آیند...
این روزها با مشکلات و دغدغه های زیادی که داریم مغزمان درگیر افکار مختلف است، مخصوصا در حال رانندگی این افکار بیشتر به سراغمان می آیند، ناگهان به خودمان می آییم و می بینیم سر از جایی در آوردیم که نمی دانیم کجاست و همین باعث می شود که کلافه تر شویم چون مسیر را چند برابر طولانی تر کرده ایم، اینجاست که لازم نیست زانوی غم بغل بگیریم، بلکه کافیست اپلیکیشن بلد را نصب و بهترین و خلوت ترین راه را با آن تجربه کنیم.
به گزارش فراز، اپلیکیشن بلد یک اپ بسیار حرفهای در زمینه مسیریابی و نقشه ایرانی است که توسط برنامه نویسان ایرانی طراحی شده و جزو اپلیکیشنهای مسیریاب قابل قبول ایرانی است. این اپلیکیشن با استفاده از اختصاصی سازی بسیاری از ویژگیهای نقشه توانسته نیاز بسیاری از کاربران را برای این موضوع رفع کند و این در حالیست که از اپهای مشابه نقشه و مسیریابی داخلی وجود ندارد.
از جمله ویژگیهای بسیار مهم اپلیکیشن بلد جزئیاتی است که در جای جای نقشه وجود داشته و کاربران به جدیدترین آدرسها و نام هر مکان دسترسی دارند.
جالب است بدانید: اپلیکیشن بلد به تازگی اطلاعات کامل مراکز بهداشت تهران به تفکیک منطقه و محله، ساعت کاری،شرایط و مدارک تزریق واکسن، میزان شلوغی، نوع واکسن و اطلاعات کامل تر و دقیق تر را در نقشه و مسیریاب بلد برای کاربران خود به نمایش گذاشته است. باید گفت که در بعضی دیگر از نقشههای ایرانی به دلیل آپدیت نبودن اطلاعات و اتکای صرف به اطلاعات نقشههای پیش فرض گوگل و… امکان دقیقی را در اختیار کاربران قرار نمیدهد.
لیست مراکز بهداشت غرب تهران در سایت بلد (جهت مشاهده بر روی عکس کلیک کنید)
گفتنی است در خصوص تزریق واکسن کرونا در مراکز بهداشتی، وزارت بهداشت تهران به صراحت تاکید کردند که اصلا نیاز نیست مردم به خانههای بهداشت یا مراکز جامع سلامت مراجعه کنند، بلکه خود وزارت بهداشت موعد واکسیناسیون هر فرد را طبق اولویتبندی هر فاز از واکسیناسیون، به صورت پیامکی به آن فرد اطلاع میدهد و پس از آن می توانند به مراکز بهداشتی مراجعه کنند. در عین حال بر اساس اعلام وزارت بهداشت، فاز سوم واکسیناسیون علیه کرونا نیز مرداد تا آذر 1400 خواهد بود و فاز چهارم واکسیناسیون نیز بر اساس برنامهریزیهای وزارت بهداشت، در زمستان 1400 انجام شده و شامل عموم مردم خواهد شد.
لازم است در اینجا همراه هم توضیحاتی را در خصوص مرکز بهداشت بدست آوریم که تارخچه این مرکز چیست و چه خدمات و امکاناتی را برای آسایش و رفاه ما در اختیارمان قرار داده است :
بر اساس این گزارش: تا سال 1282، نهادی برای رسیدگی به بهداشت در ایران نبود. اگر بیماری همهگیر مرگباری شیوع مییافت، چند نفر از اطبای پایتخت را موقتا جمع مىکردند که ببینند چه باید کرد. کشتیهایی که می خواستند در بنادر ایران پهلو بگیرند، قبلا میبایست در بنادر کشورهای دیگر، جواز سلامت داشته باشند چون ایران امکانات بررسی بهداشتی آنها را نداشت. هر چند سال یک بار که کنفرانس بینالمللى بهداشت تشکیل میشد، از ایران هم نماینده میرفت ولى به سکوت میگذراند. تا اینکه در این سال (1282) به پیشنهاد میرزا نصراله خان مشیر الدوله، صدراعظم وقت، مظفرالدین شاه فرمان تشکیل «اداره کل صحیه» را صادر کرد. این اداره، هیئتی مشورتى به نام «مجلس حفظ الصحه دولتى» داشت که تشکیلات اصلی برنامه ریزی و مدیریت بهداشت در ایران شد. دکتر امیرخان امیر پس از چهل روز مذاکراه، توانست تشکیلات بهداشت ایران را در عهدنامه بین المللی این کنفرانس به رسمیت بشناساند.
در ادامه این گزارش شرح وظایف واحد بهداشت حرفهای مرکز بهداشت استان تهران به قرار زیر می باشد:
• تدوین و ارائه سیاست ها، تعیین خط مشی ها و برنامه ریزی برای فعالیت های مربوط به تربیت نیروی انسانی گروه پزشکی، پژوهشی، خدمات بهداشتی- درمانی، دارویی، بهزیستی و تأمین اجتماعی
• تأمین بهداشت عمومی و ارتقاء سطح آن از طریق اجرای برنامه های بهداشتی، خصوصاً در زمینه سلامت محیط، مبارزه با بیماری ها، تغذیه و تنظیم خانواده، سلامت دهان و دندان، آموزش بهداشت عمومی، بهداشت کار، بهداشت مدارس و شاغلین
• ایجاد نظام هماهنگ بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و گسترش شبکه تلفیقی بهداشت و درمان
• ا نجام تحقیقات بنیادی و کاربردی در جمیع رشته های پزشکی و زمینه های بهداشتی و درمانی و نیز ایجاد گسترش مؤسسات و واحدهای پژوهش پزشکی و نظارت بر پژوهش ها و هماهنگ ساختن برنامه های مؤسسات تحقیقات پزشکی
• تأمین منابع مالی با بهره گیری از اعتبارات مردمی، حق بیمه، درآمدهای اختصاصی و کمک ها و مشارکت مردمی
• تأمین و ارائه خدمات لازم به معلولین جسمی، ذهنی و اجتماعی و انجام اقدامات حمایتی برای کودکان در سنین قبل از دبستان و سالمندان و خانواده و افراد بی سرپرست
طبق تحقیقاتی که در این گزارش بدست آورده ایم باید گفت: خدمات وزارت بهداشت فراهم آوردن موجبات تأمین بهداشت و درمان کلیه افراد کشور از طریق تعمیم و گسترش خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی است که در کنار این اهداف و درمان های وزارت بهداشت تهران بدین شرح می باشد:
- ارتقاء سطح خدمات بهداشتی کشور
- توسعه اقدامات پیشگیری از بروز معلولیت های جسمی و روانی
- افزایش خدمات قابل ارائه در نظام شبکه های سلامت کشور
- توسعه عملیات بهداشت محیط در روستاها
- توسعه فعالیت های مربوط به تأمین آب آشامیدنی سالم در روستاها
- توسعه خدمات دندانپزشکی در مناطق شهری و روستایی
- بهبود تغذیه مادران باردار و زنان شیرده و کنترل رشد کودکان
"این مطلب تبلیغاتی است"
انتهای پیام/