کمبود شدید مرغ در شهرکرد/ سیاستگذاری‌ها بازهم اشتباه شد

کمبود شدید مرغ در شهرکرد/ سیاستگذاری‌ها بازهم اشتباه شد

گروه استان‌ها - تدابیر مسئولان جهت برگرداندن آرامش به بازار مرغ در شهرکرد کارساز نبوده و همچنان این کمبود در سراسر استان به شدت دیده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  شهرکرد ، بازار مرغ در شهرکرد و در سراسر استان همچنان نا آرام است، صف‌های طویل ادامه دارد و بسیاری از افراد با دست خالی از فروشگاه‌ها برمی‌گردند.

روز گذشته انتشار گزارشی از سوی خبرگزاری تسنیم با عنوان "پاسکاری مسئولان استان‌ چهارمحال و بختیاری درباره کمبود گوشت مرغ/ نظارت کم است یا کشتار ؟" واکنش‌های زیادی از سوی مردم و کانال‌های خبری استان داشت، مردم در این واکنش‌ها خواستار رسیدگی به وضعیت مرغ در استان شدند.

از سویی برخی مسئولان علت کمبود مرغ را کشتار ناکافی می‌دانند و از سوی دیگر نظارت بر توزیع مرغ در استان به صورت صحیح صورت نمی‌گیرد، البته که دلایل کمبود را نمی‌توان به یک دلیل خلاصه کرد، هم کشتار کم است، هم نظارت کافی نیست و هم برخی مشکلات در مرغ‌داری‌ها مانند وضعیت بغرنج نهاده‌ها و جوجه‌های یک‌روزه به این وضعیت دامن می‌زند.

بازی معنادار مسئولان مربوطه با اعداد و ارقام

عبدالله باقری، رئیس اتحادیه مرغ و ماهی شهرستان شهرکرد در گفت‌وگو یا خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: روال قبلی کمبود مرغ در بازار برقرار است و جهاد کشاورزی اعلام می‌کند روزانه بین 70 تا 80 تن کشتار داریم اما این مقدار را با مرغ زنده محاسبه می‌کند در حالی که مرغ کشتار شده از این مقدار حدود 50 تن می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سه کشتارگاه در استان فعال است، افزود: سه شب گذشته هر شب 27تن مرغ کشتار شده که مجموعاً حدود71 تن می‌شود و این میزان فقط برای شهرستان شهرکرد کفایت می‌کند، این درحالی است که کل کشتار برای تامین نیاز  شهرستان‌های لردگان و بروجن نیز ارسال می‌شود.

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی شهرستان شهرکرد عنوان داشت: قیمت مرغ را مسئولان تاحدی توانسته‌اند ثابت نگهدارند اما در برخی روستاهای دورافتاده مانند روستاهای شهرستان کوهرنگ که نظارت کمتر انجام می‌شود به ویژه در تعطیلات قیمت بالا هم فروخته می‌شود که قیمت مصوب دولتی نیست.

وی با اشاره به اینکه قاچاق عمده صورت نمی‌گیرد، گفت: قاچاق مرغ خیلی کم اتفاق می‌افتد و با خودروهای سواری انتقال پیدا می‌کند که نمی‌تواند مقدار زیادی باشد و در فروشگاه‌ها به فروش برسد بلکه به صورت قطعه با قیمت بالاتر به فروش می‌رسانند در استان‌های دیگر و صمت کنترل می‌کند.

باقری گفت:  افرادی که قصد انتقال و قاچاق دارند ساعات توزیع را می‌دانند و در ساعات توزیع مرغ به فروشگاه‌های مختلف سر می‌زنند و از هر فروشگاه تعداد یک یا دو مرغ تهیه می‌کنند و بعضاً خودرو کرایه می‌کنند یا با یک خوردو خریداری و با خودوری دیگری به شهرستان‌ها و استان‌های همجوار انتقال می‌دهند که قابل شناسایی نیست.

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی شهرستان شهرکرد با بیان اینکه سهمیه رستوران‌ها و غذاسراها و... حدود 20درصد و مصرف خانوار حدود 80 درصد است، خاطرنشان کرد: اگر حتی بعدازظهرها هم به این واحدهای مواد غذایی سر بزنیم مرغ دارند که برخی از آن‌ها نیروهای خود را به صورت چرخشی در فروشگاه‌ها فرستاده و مرغ با تعداد کم تهیه می‌کنند که این مقوله نیز موجب کمبود می‌شود و مردم نیز با خرید بیشتر از نیاز به منظور روبرو نشدن با کمبود شدید عاملی برای کمبود هستند.

انتهای پیام/7540/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon