نخستین خط تولید «کاتالیست مرکاپتان‌زدایی» کشور در بوشهر راه‌اندازی شد


نخستین خط تولید «کاتالیست مرکاپتان‌زدایی» کشور در بوشهر راه‌اندازی شد

گروه استان‌ها- در راستای تامین مواد اولیه پالایشگاه‌ها و مجتمع پتروشیمی‌ها برای شیرین‌سازی میعانات گازی نخستین خط تولید کاتالیست مرکاپتان‌زدایی کشور در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، استان بوشهر یکی از مناطق مهم در توسعه صنایع پالایشگاه و پتروشیمی و صنایع پایین دستی است که در این راستا علاوه بر پالایشگاه پارس جنوبی بیش از 18 مجتمع پتروشیمی راه‌اندازی شده و چند واحد دیگر در حال تکمیل و افتتاح است.

یکی از محصولات مهم پالایشگاه‌های گاز پارس جنوبی مجتمع‌های پتروشیمی میعانات گازی است که شیرین‌سازی این محصول در برنامه‌های ویژه برای صادرات قرار دارد.

در راستای تأمین مواد اولیه پالایشگاه‌ها و مجتمع پتروشیمی‌ها برای شیرین‌سازی میعانات گازی نخستین خط تولید کاتالیست مرکاپتان‌زدایی کشور در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر راه‌اندازی شد.

نخستین خط تولید کاتالیست مرکاپتان‌زدایی با سرمایه‌گذاری 17 میلیارد تومان راه‌اندازی شد

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر در آیین راه‌اندازی نخستین خط تولید کاتالیست مرکاپتان‌زدایی با بیان اینکه این واحد با مشارکت و سرمایه‌گذاری خارجی اجرا شده است اظهار داشت: شرکت صنایع شیمیایی آرتین آزما به عنوان نخستین واحد تولید کاتالیست پالایشگاه مرکاپتان زدایی کشور با سرمایه‌گذاری 17 میلیارد تومان راه‌اندازی شده است.

حسین نامور اشتغال این واحد تولیدی را 8 نفر دانست و بیان کرد: نخستین خط تولید کاتالیست مرکاپتان‌زدایی کشور مواد اولیه پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تولید می‌کند که به این محصول همه پتروشیمی‌ها نیاز مبرم دارند.

وی، ظرفیت اسمی واحد تولید کاتالیست پالایشگاهی مرکاپتان‌زدایی بوشهر را سالانه 500 تن دانست و تصریح کرد: این واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری 17 میلیارد تومان و 600 هزار  یورو ساخته شده‌ است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر با اشاره به سرمایه‌گذاری 280 میلیارد تومان در سال گذشته برای افتتاح 11 واحد تولیدی در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر خاطر نشان کرد: با افتتاح این 11 واحد 1700 فرصت اشتغال‌زایی ایجاد شد.

30 هزار تن برنج در انبارهای منطقه ویژه اقتصادی بوشهر نگهداری می‌شود

نامور یکی از ظرفیت‌های قابل توجه در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر را وجود انبارهای مجهز دانست و بیان کرد: اکنون 30 هزار تن برنج در انبارهای منطقه ویژه اقتصادی بوشهر نگهداری می‌شود.

وی، از فعال سازی واحدهای راکد در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر خبر داد و تصریح کرد: سال قبل با حمایت‌های ویژه 4 واحد راکد در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر به چرخه تولید بازگشت و در این سال جوار تأسیس 30 واحد تولیدی صادر شد.

منطقه آزاد بوشهر یک منطقه صنعتی و صادراتی است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر هم تصویب منطقه آزاد بوشهر را یک فرصت بسیار خاص و فوق‌العاده دانست و اظهار داشت: این فرصت می‌تواند در رونق اقتصادی و صادراتی استان بوشهر اثرگذار باشد.

سعید زرین‌فر، با اشاره به توسعه سرمایه‌گذاری اقتصادی در منطقه آزاد بیان کرد: منطقه آزاد بوشهر یک منطقه صنعتی و صادراتی است و تحول بزرگ اقتصادی ایجاد می‌کند و بسیاری از برنامه‌های اقتصادی استان بوشهر توجیه و این استان از بن اقتصادی خارج می‌کند.

وی با برنامه‌ریزی، هماهنگی و مشارکت همه بخش‌های جامعه به ویژه فعالان اقتصادی، دانشگاهیان استادان، منطقه آزاد بوشهر به‌خوبی شکل بگیرد و توسعه یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر مرکز بندر آزاد بوشهر را منطقه ویژه‌ای دانست که سال‌ها با موفقیت در حال فعالیت است دانست و بیان کرد: منطقه ویژه اقتصادی بوشهر مرکزیت منطقه آزاد تعیین شده که بسیاری از ظرفیت‌های لازم را دارا است و بسیاری از کارها را جلو برده است.

60 میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی انجام شد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با اشاره به طرح‌های رونق تولید و حمایت از تولید کنندگان خاطر نشان کرد: باید در مدت 3 سال با گسترش ظرفیت تولید داخل 10 میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی انجام شود که از این میزان سهم استان بوشهر سال قبل 60 میلیون دلار و امسال هم 70 میلیون دلار تعیین شد.

سید حسین حسینی با اشاره به ساخت و افتتاح کشتی در صنایع دریایی بندر بوشهر افزود: سهم سال گذشته استان بوشهر با تولید کشتی افراماکس رقم خورد که ارزش صرفه‌جویی ارزی آن به مراتب از 60 میلیون دلار سهم تکلیفی استان بوشهر بیشتر است.

انتهای پیام/190/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon