مهرعلیزاده در اولین مناظره انتخاباتی: بعد از ۴۲ سال هم برق قطع می‌شود هم بحران کم آبی داریم

مهرعلیزاده در اولین مناظره انتخاباتی: بعد از 42 سال هم برق قطع می‌شود هم بحران کم آبی داریم

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: هنوز بعد از ۴۲ سال، برق قطع می شود، بحران کم آبی داریم و با تورم افسار گسیخته و منابع کم، معیشت بخشی از جامعه در خطر قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، محسن مهرعلیزاده در اولنی مناطره کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری، در  پاسخ به پرسش اول خود درباره فرار مالیاتی گفت: با توجه به اینکه من از دوسال پیش روی برنامه مدونی کار کرده ام که شامل همه راهکارها در همه زمینه‌هاست و شامل سه پیوست متفاوت در خصوص قسمت های مختلف است که امشب آن  را در سایت خودم بارگذاری می‌کنم.

محسن مهرعلیزاده , انتخابات ریاست جمهوری 1400 ,

مهرعلیزاده مانند همتی به‌جای سوال دادن به پرسش مطرح شده، به ارائه سخنانی از روی متن اکتفا کرد و گفت: من در اینجا می‌خواهم به دو نکته اشاره کنم. اینکه به هر دلیلی از جمله شائبه مهندسی انتخابات، با حذف تعدادی از افراد صالح روبرو هستیم و در جایی که با صحبت رهبر انقلاب درباره جبران ظلم به برخی کاندیداهاروبرو هستیم، آیا حمایت از فردی خاص در دستور کار است؟

وی افزود: هموطنان! شما با عزت و سربلندی تاریخی امروز روزگار سختی را می‌گذرانید و آمارها می گوید 50 درصد مردم زیر خط فقر زندگی می‌کنند. این شایسته مردم نیست. سوالی که از آقای رئیسی دارم این است که آیا حاضرید خانواده خود را به دست یک راننده بدون تخصص بدهید تا به چالوس ببرد؟

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری مدعی شد: آقای رئیسی شما فقط شش کلاس سواد دارید البته من به سواد حوزوی شما احترام می‌گذارم اما با سواد حوزوی نمی‌شود اقتصاد را اداره کرد.

محسن مهرعلیزاده در بخش دوم سخنان خود خطاب به رئیسی گفت:  آقای رئیسی سید هستند و ما برای جد بزرگوارشان احترام قائل هستیم. شما که راه حل‌هایی برای رفع موانع تولید دادید، چقدر با تولید‌ آشنایی دارید؟ اینها بدرد مردم نمی‌خورد. 42 سال از انقلاب گذشته است و مردم مشکل تولید و صادرات دارند. بیش از 70 در صد ظرفیت‌های تولیدی‌مان در کشور معطل هستند. آیا شما می‌توانید یک سوال اقتصادی مطرح کنید و بدون کمک مشاورنتان پاسخ دهید؟

وی مدعی شد: هر سفری که ایشان (رئیسی) به استان‌ها دارند، حداقل 40 تا 50 میلیارد تومن هزینه دارد. آخرش هم یک مصاحبه دارد که کارخانه ای که تعطیل شده بود باز هم باز می‌شود، چند تا از کارخانه ها بسته بودند و چند تا از آنها باز شدند. یکی از ارکان توسعه اقتصادی، دادرسی صادقانه است. شما اگر دلتان می‌سوزد، شیوه اداره قوه قضائیه که به شیوه قجری است را حل کنید.

محسن مهرعلیزاده , انتخابات ریاست جمهوری 1400 ,

**  باید اقتصادِ عملگرا و کار آفرین  با ویژگی‌های رفاهی داشته باشیم

محسن مهرعلیزاده در بخش سوم سخنان خود گفت: به نظر من یکی از مشکلاتی که کشو ر داشته، این است که هیچ وقت یک الگوی صحیح اقتصادی تجربه شده در کشور حاکم نبوده است. هر کس حسب فکر و ایده خود کاری کرده است. من دکترای مهندسی اقتصاد دارم، روشی به نام الگوی حکمرانی اقتصاد اجتماعی الان در کشورهای اروپایی به ویژه در آلمان حاکم است. آلمان مانند ما 80 میلیون جمعیت دارد. ما ممکن است حد اکثر 60 میلیارد دلار در آمد داشته باشیم اما آلمان 1600 میلیارد دلار در آمد دارد.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: در روشی که من درنظر گرفته‌ام، مانع زدایی از تولید را به عنوان یک اصل گذاشته ایم و ارائه تسهیلات با نرخ پایین را یک اصل گذاشته‌ایم و افزایش تولید و جلوگیری از فرار مالیاتی برای افزایش در آمد دولت را در نظر گرفته‌ایم.

وی افزود: من یک مهندس مکانیک هستم و از 25 سالگی از کف کارخانه آچار بدست کار کرده‌ام. بعد  معاون وزارت صنایع سنگین بوده‌ام و منطقه آزاد کیش را ایجاد کرده‌ام و بعد استاندار خراسان بوده ام و دکترای اقتصاد خود را از ادانشگاه هلند گرفته و دکترای مدیریت مالی را از دانشگاه تهران گرفته‌ام و عقیده دارم باید اقتصاد عملگرا و کار آفرین  با ویژگی‌های رفاهی داشته باشیم.

محسن مهرعلیزاده , انتخابات ریاست جمهوری 1400 ,

**  باید امنیت سرمایه گذاری را  تامین کنیم و گرنه سرمایه فرّار است

محسن مهرعلیزاده در بخش چهارم سخنان خود و در پاسخ به سوالی درباره برنامه هایش درحوزه بهبود سرمایه گذاری اظهار داشت: سرمایه گذاری اعم از اینکه دولت بخواهد این کار را بکند یا مردم، نیاز به سرمایه دارد که یا باید از داخل تامین شود  یا  از خارج. در داخل وضعیت بودجه مشخص است که هر سال کسری بودجه داریم و در بودجه سال 1400 هم به گفته مجلس 300هزار میلیارد و به گفته کارشناسان 500 هزار کسری بودجه داریم که 90 درصد آن نیز بودجه جاری است و 10 درصد آن بودجه عمرانی است.در این حال باید راه را برای سرمایه گذاری هموار کرد.

 

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با اشاره به اینکه اول باید امنیت سرمایه گذاری را  تامین کنیم و گرنه سرمایه فرار است، اظهار داشت: می‌گویند اگر یک سنگ به سمت یک گنجشک پرت کنیم همه گنجشک ها از روی شاخه پرواز می‌کنند. روان بودن کار بروکراسی یکی از شروط لازم است و نبود فساد یکی از شروط کار است. نداشتن تنش در  سطح داخلی و  بخصوص در بین کشورهای همسایه نیز یکی از شروط اصلی است.

وی افزود: ما در منطقه‌ای قرار داریم که هم از سطح علم و هم از سطح دانش و هم سطح صنعت و  تجربیات صنعتی از کشورهای همسایه بالاتر هستیم پس باید روی بازار 500 میلیون نفری حساب کنیم.

** محیط زیست ما در خطر است

محسن مهرعلیزاده در پاسخ به سوالی در باره تغییر کاربری و تخریب محیط زیست گفت: تغییر کاربری محیط زیست یا برای ایجاد صنایع است و یا برای ایجاد و احداث ساختمان های مسکونی است که با توجه به اینکه هرکدام از این موضوعات در جاهای متفاوتی تصمیم گیری می شود باید مسائل همان بخش را در نظر بگیریم.

وی افزود: محیط زیست ما در خطر است که یکی از دلایل آن این است که با تشکیل شوراهای اسلامی در روستاها و ‌مشخص  نبودن اختیارات آنها در مقایسه با سایر دستگاه‌های مسئول و شهرداری‌ها در حوزه زمین باعث شده اعمال نفوذهایی در هر منطقه شود و تغییر کاربری‌های فراتر از قانون صورت بگیرد.

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه در پایه ریزی نظام بودجه  ما علی القاعده یک نگاه عمیق در طراحی وجود دارد اما وقتی در مجلس قرار است روی آن بحث شود  منطقه گرایی برخی نمایندگان نسبت به حوزه‌های انتخابیه خودشان موجب اعمال فشارهایی برای ایجاد صنایع در مناطق خودشان می‌شود که در نتیجه برای ایجاد یک صنعت تصمیمات مخربی گرفته می‌شود، گفت:  یک راهکار تقویت سازمان محیط زیست و همچنین تقویت فعالان محیط زیست است. یکی از مشکلات ما این است که در سال‌های اخیر تحت عنوان محیط زیستی ها و به اسم جاسوسی مشکلاتی را برای برخی فعالان محیط زیست ایجاد کردند که بعدا هم معلوم شد درست نبوده است و  نگذاشتند کار کند.

محسن مهرعلیزاده , انتخابات ریاست جمهوری 1400 ,

** هنوز بعد از 42 سال برق قطع می‌شود و بحران کم آبی داریم

مهرعلیزاده در بخش پایان اظهاراتش و در بخش جمع‌بندی گفت: مردم ایران آمارهای اقتصادی و شاخص های سیاسی و اجتماعی و حافظه تاریخی شما گواه این است که در این کشور دولتی بر سر کار بود که توانست با حرکت آرام، منطقی و عقلایی و بدور از هیجانات و نوسانات شرایط کشور را به نحوی شایست هدر جهت توسعه حرکت دهد. آن دولت دولت اصلاحات و دولت سید محمد خاتمی بود.

وی افزود: در آن دوران شاهد رشد اقتصادی 5.7 درصد، تقویت و تثبیت ارزش پول ملی، کاهش تورم از 50 درصد به تک رقمی توسعه نهادهای تاثیرگذار اجتماعی، تنش زدایی گسترده با دنیا و رابط بین‌المللی موثر و امید آفرینی موثر بین دانشجویان و جوانان و زنان بودیم. مردم عزیز ما 16 سال است که در مسیری قرار داریم که تعادل کشور برای تمرکز و حرکت ایران برای حل مشکلات از بین رفته است. مسائل سیاسی در صدر و مشکلات مردم در ذیل قرار گرفته است.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: کوچکترین مسئله اجتماعی در کشور ظرفیت تبدیل به یک بحران بزرگ را پیدا کرده است. هنوز بعد از 42 سال، برق قطع می شود، بحران کم آبی داریم و با تورم افسار گسیخته و منابع کم، معیشت بخشی از جامعه در خطر قرار گرفته است.

مهرعلیزاده در پایان خاطرنشان کرد: امروز جامعه در خطر قرار گرفته است. مردم از کدام بخش ناراضی هستند؟ از ساختارها یا مدیریت‌ها؟ چرا مشکلات حل نمی‌شود؟ این همه تحصیل کرده های داخل و خارج از کشور چرا نمی توانند مشکلات کشور را حل کنند؟ پاسخ ساده است چون به آنها اجازه داده نمی شود. همین رویکرد در ساختار اجرایی کشور هم حاکم شده است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon