آیتالله علمالهدی: سیاست و اصلاح حکومت هیچگاه برای امام صادق(ع) امری ثانوی نبود
گروه استانها- نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: برخی میخواهند نقش امام صادق(ع) را به یک مدرس و شاگردپرور محدود کنند اما این گونه نیست و این روایت در مورد ایشان غیرمنصفانه و باطل است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، آیتالله سیداحمد علم الهدی ظهر امروز در مراسم روز شهادت امام جعفر صادق(ع) در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: ائمه معصومین(ع) با اصرار بر اینکه معارف آنها انسانها را میسازد، مظالم را تحمل کردند و در عرصه ظلم و ستم بسیار قساوتمندانه مورد اذیت قرار گرفتند اما صبر کردند تا انسانها ساخته شوند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: باید به این منظومه فکری و سیره عملی اهل بیت(ع) توجه داشت؛ در شرایط اجتماعی امروز ما و در وضعیت خاص امروزمان این مسئله برای ما به عنوان یک مسئله حائز اهمیت و قابل توجه مطرح است. روش ائمه معصومین(ع) و عمدتا سیره امام صادق(ع) به عنوان رئیس مذهب در آن وضعیت پیچیده و فتنههایی که در زمان آن حضرت به وسیله جنایتگران صورت میگرفت موقعیت عملیاتی و سیره سیاسی امام صادق(ع) در آن زمان چه بود؟
آیت الله علمالهدی افزود: برخی دنبال این هستند که ثابت کنند امام صادق(ع) یک معلم و استاد با 4000 شاگرد بود و تنها علم ارائه میدادند و شاگرد تربیت میکردند و حوزه فعالیت ایشان را به تدریس و شاگردپروری محدود میکنند و میگویند ایشان به حکومت کاری نداشت و در سیاست مداخله نمیکرد و وضعیت اجتماعی و سیاسی مسلمانان را به خود آنها و حکومت جائرانه عباسی و اموی واگذاشته بود.
وی با اشاره به اینکه این یک تحلیل باطل و غیرمنصفانه از زندگی و سیره امام صادق(ع) است گفت: مگر میشود حجت بالغه خدا سرنوشت مسلمانان را وا بگذارد و برای ایشان هیچ اهمیتی نداشته باشد و صرفا درس و مسئله بگویند و به جریان حکومت و سیاست دخالتی نداشته باشد؟
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: عدهای میخواهند عنوان کنند بعد از سیدالشهدا(ع)، ائمه اطهار مسئله سیاست و حکومت را رها کردند تا زمان ظهور برسد. شهادت امام حسین(ع) در سال 61 هجری رخ داد و حدود 1380 سال از آن تاریخ میگذرد. یعنی 1380 سال و 9 امام در عرصه ظهور و برور در این دنیا زندگی کنند و فقط قانع باشند که مسئله بگویند و سرنوشت مردم در دست ظالم باشد؟
آیت الله علمالهدی تاکید کرد: هر یک از ائمه معصومین ما در سیاست از یک سیره خاص برخوردار بودند که هم با ظلم مبارزه میکردند و هم در جهت امامت و حکومت فعال بودند منتهی پندارهای اجتماعی در زمانهای مختلف، متفاوت بوده و برحسب روشی که امت داشتهاند و شرایطی که مردم ایجاد میکردند، ائمه سیره خود را عمل میکردند.
وی خاطرنشان کرد: انقلاب جهانگیر امام صادق(ع) توسط بنی عباس مصادره شد؛ مردم هر حرکتی که مقابل بنی امیه صورت میگرفت را استقبال میکردند اما بنی عباس از این فرصت استفاده کرد و این حرکتها را به نفع خود مصادره کرد و انقلابی که قرار بود به نام معصومین صورت بگیرد این انقلاب توسط آنها مصادره شد.
آیت الله علمالهدی بیان کرد: جریانهای فرصت طلب و قدرت طلب با هر شیطنت و تزویری به دنبال تسلط بر مردم هستند و همه چیز را در این مسیر به سود خود مصادره میکنند.
انتهای پیام/281/ش