نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰: نیازمند تدوین قانون ترک فعل هستیم


نایب رئیس کمیسیون اصل 90: نیازمند تدوین قانون ترک فعل هستیم

گروه استان‌ها - نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با بیان اینکه نیازمند تدوین قانون ترک فعل هستیم، گفت: با توجه به اینکه موضوع ترک فعل در میان برخی مدیران دیده شده لازم است در مجلس برای این موضوع تدابیری اندیشیده شود.

حجت‌الاسلام حسن شجاعی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زنجان اظهار داشت: حدود هفت درصد منابع جهان در کشور ما قرار دارد و خوشایند نیست که با این ثروت عظیم خدادادی وضعیت معیشتی مردم اینگونه باشد. این نشان می‌دهد که مسئولان در سال‌های گذشته دغدغه معیشت مردم را نداشته‌اند.

وی با بیان اینکه متاسفانه عدالت در کشور ما ضعیف عمل می‌شود، عنوان کرد: مردم عادی برای دریافت پنج تا 10 میلیون تومان وام باید چندین ضامن و ضمانت به بانک ببرند ولی برخی از آقایان برای دریافت یک هزار میلیارد تومان حتی یک برگ ضمانت هم به بانک نمی‌دهند.

 نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه قطعاً دولت جوان و حزب‌اللهی آینده در راستای تحقق عدالت تلاش خواهد کرد، گفت: این یک واقعیت است که مسئولیت‌پذیری در نزد مسئولان کشور کاهش پیدا کرده است؛ بسیاری از مسئولان در برابر ترک فعل هیچ‌گونه مواخده نمی‌شوند و فقط خسارت‌هایشان متوجه مردم می‌شود.

وی ادامه داد: باید در زمینه ترک فعل مسئولان برخورد جدی شود. حتی اگر مسئولی تخلفی نداشت ولی وظایفش را به درستی انجام نداده ترک فعل محسوب می‌شود و باید مواخذه شود. متاسفانه در سال‌های گذشته مرسوم شده است که مسئولانی که تخلف کردند محاکمه شوند ولی این کافی نیست، چرا که حتی اگر مسئولی وظایفش را به درستی انجام نداده است باید در برابر قانون و مردم پاسخگو باشد.

اصلاح قانون برخورد با ترک فعل مسئولان

حجت‌الاسلام شجاعی با بیان اینکه مردم می‌توانند در انتخابات پیش‌رو با حضور پرشور خود در انتخابات به نحوه ترک فعل مسئولان کشور اعتراض خود را ثبت کنند، تشریح کرد: قانون صریحی در زمینه برخورد قانونی با ترک فعل مسئولان وجود ندارد؛ بنابراین یکی از اقدامات ما در مجلس یازدهم اصلاح قانون برخورد با ترک فعل خواهد بود. دست دادگاه‌های کشور تا زمانی که تخلف و جرم مدیری که اثبات نشده بسیار کوتاه است و باید یک قانون جدید و قوی در زمینه ترک فعل تدوین شود.

وی تصریح کرد: بسیاری از مشکلاتی که امروزه در کشور وجود دارد و سبب کوچک شدن سفره مردم شده به خاطر وجود مدیران متخلف و مافیاهای پشت پرده است. یکی از وظایف دولت سیزدهم انقلابی هم باید همین باشد که همانند مجلس و قوه قضاییه انقلابی، برخورد را از بدنه خود قوه آغاز کند. تا زمانی که مسئول قوه، مبارزه با فساد را از بدنه خود قوه آغاز نکند نمی‌تواند در مقابل با فساد در کشور قدمی بردارد.

 نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی افزود: همگان مشاهده کردیم که آیت‌الله رئیسی چگونه فساد را از بدنه قوه قضاییه آغاز کرد و سپس به مبارزه با فساد در دیگر نقاط کشور رفت. همینطور ایشان با اقتدار در مقابل آقازاده‌ها ایستاد تا نشان دهد که در مقابله با فساد عزم جدی دارد.

وی اقدامات مبارزه با فساد مجلس یازدهم را خوب توصیف کرد و افزود: خوشبختانه مجلس یازدهم هم همانند قوه قضاییه در مقابله با فساد اقدامات خوبی انجام داده است. ما انتظار داریم قوه مجریه هم به زودی همانند مجلس و قوه قضاییه عزم جدی در مقابله با فساد داشته باشد.

حجت‌الاسلام شجاعی با بیان اینکه ای کاش عزم جدی با فساد از سال‌های دور آغاز شده بود،گفت: همین موارد فساد به شدت مردم کشور را آزار داده بود و هیچ کس توانایی مقابله با عده‌ای خاص را نداشت. 90 هزار میلیارد تومان به 11 نفر بدون حساب و کتاب وام داده شده و وقتی مردم این موضوعات را می‌شوند دلخور می‌شوند.

وی تاکید کرد: البته مردم باید توجه داشته باشند که دلخوری خود را به عدم حضور در پای صندوق‌های رای ربط ندهند چرا که این دقیقاً همان چیزی است که دشمن می‌خواهد. دشمنان در کمین هستند که پس از حضور پایین مردم در انتخابات بسیاری از نقشه‌های خود را در زمینه ضربات سنگین به کشور طراحی کنند. ما معتقدیم که مردم باید دلخوری خود را با یک انتخاب اصلح پاسخ دهند.

این مسئول در پایان گفت: امیدواریم مردم یکبار دیگر با حضور پرشور خود در انتخابات حماسه دیگری را خلق کنند و به معنای واقعی مشت محکمی بر دهان دشمنان بزنند. ما مطمئن هستیم که این حماسه در 28 خرداد ماه خلق خواهد شد چرا که مردم نظام و کشورشان را دوست دارند.

گزارش از فرید حائری

انتهای پیام/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon