کاندیداهای انتخابات پیش از شروع مناظره سوم چه گفتند؟
کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری در بدو ورود به سازمان صداوسیما برای حضور در مناظره انتخاباتی سوم، سخنرانی کوتاهی کردند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، کاندیداهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در بدو ورود به سازمان صداوسیما به منظور حضور در مناظره انتخاباتی سوم، در جمع خبرنگاران به بیان سخنان کوتاهی پرداختند.
اولین کاندیدایی که وارد ساختمان محل برگزاری مناظرات شد، علیرضا زاکانی بود؛ وی در پاسخ به این سوال که برای درک عینی و شناخت واقعی مشکلات مردم از چه روشی استفاده میکند؟ گفت: بنده اطلاعاتم را از سویی به واسطه مسئولیتی که دارم از طریق گزارشات تخصصی مختلفی که به دستم میرسد کسب میکنم و هم از سوی دیگر هفتهای دو روز در متن جامعه و در بین مردم در بازار، کوچه، محله و مسجد حضور پیدا میکنم و با ارتباط چهره به چهره از وضعیت مردم اطلاع پیدا میکنم.
زاکانی با اشاره به آخرین مناظره انتخاباتی خاطرنشان کرد: مردم ما عزت دارند و اگر مردم نبودند ما امروز به عنوان مسئول اینجا نبودیم و از این بابت نامردی و ناجوانمردی است که عدهای نام مردم را به زبان می آورند ولی آنچه که مردم دارند را راهزنی میکنند و با نام زنان، جوانان، ایثار گران، بازنشستگان عزیز، اقوام و مذاهب بزرگوار و محترم عده ای به دنبال کاسبی هستند؛ از این بابت امروز رقابت بین غارت زدگان و غارت شدگان است و بنده خودم را صدای مظلوم غارتشدنگان می دانم.
وی افزود: بنده به عنوان یک رزمنده متخصص روزی جانم را کف دستم گرفتم به میدان رفتم تا از میهن دفاع کنم و امروز با همه وجود در مقابل غارت کنندگانی قرار دارم که آبرو؛ جان و مال مردم را هدف قرار دادهاند و بر خود واجب می دانم که با تمام وجود در برابر آنها ایستادگی کنم و صدای فرو خفته غارت شدگان باشم تا با دست پر مشت کسانی که می خواهند جامعه را با دروغپراکنی دچار تشکیک کنند، باز کنم.
رضایی: 30 درصد از سهام صنعت نفت را توزیع خواهیم کرد
محسن رضایی کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری نیز در بدو ورود به سالن برگزاری مناظرات انتخاباتی در سازمان صدا و سیما اظهار داشت: تبریک به بانوان و دختران عزیز ما زمانی محقق خواهد شدکه سهم آنان از زندگی و اقتصاد داده شود؛ بانوان ما 50 درصد جمعیت کشور را تشکیل میدهند اما تنها 13 درصد در اقتصاد ملی سهم دارند که باید بیشتر شود.
وی ادامه داد: دولت ما برنامهای که برای فعال کردن بانوان دارد؛ از خانه آغاز میشود و تا ورزش، اداره کشور و در هیات دولت ادامه خواهد داشت؛ ما برنامه جامعی برای مشارکت دادن بانوان عزیز کشور داریم.
رضایی با بیان اینکه با شعار و وعده دادن نمیشود به مشکلات مردم رسیدگی کرد، افزود: دولت باید یک شناخت کامل از مشکلات کنونی کشور و همچنین مشکلات هشت سال آینده داشته باشد؛ دولت باید بداند چرا این مشکلات پیش آمده و چه راهکارهایی برای حل مشکلات کنونی و هشت سال آینده دارد.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین دولت ما هم دولت عملیاتی و هم دولت راهبردی است؛ ما الان میدانیم که اکنون مشکلات کشور چیست و پیشبینی برای هشت سال آینده هم داریم؛ راهکارهایی هم که داریم، راهکارهایی است که کار علمی، پژوهشی و کارشناسی روی آن انجام شده است.
این کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری مشکل کنونی را "بیاعتمادی مردم" دانست و گفت: مردم امروز به ما کاندیداها اعتماد نمیکنند هنوز یخشان آب نشده البته هنوز هفت روز وقت است و انشاالله مردم تصمیم تاریخی خواهند گرفت.
وی افزود: مساله اصلی این است که تا اتفاقی میافتد، دولتمردان نمیروند با مردم صحبت کنند و میگویند "همین که است" اشتباه میکنند، نمیروند از مردم عذرخواهی کنند میگویند همین که است صبح مردم بلند میشود، میبینند بنزین سه برابر شده است میپرسند چرا اینگونه شده است، میگویند همین که است این باید پایان پیدا کند دولت ما به "همین که است" پایان خواهد داد.
محسن رضایی بیان داشت: ما اگر جلوتر از خود مردم در حل مشکلات ندویم، عقبتر از مردم نیستیم! دولت ما دولتی است که خواهیم گفت بیایید، نه اینکه بروید؛ ما در خط مقدمِ دغدغهها، نگرانیها و مشکلات خواهیم بود.
وی تاکید کرد: دولت ما سه برنامه مهم در سطح ملی، مناطق کشور و اقتصاد زندگی دارد؛ اقتصاد زندگی همان چیزی است که من اسمش را طرح "کفایت زندگی" گذاشتم که 5 محور دارد یکی یارانه 450 هزار تومانی است؛ هی نگویند آقای رضایی شما منابع این یارانه از کجا میآورید؟ خیالتان راحت باشد؛ اگر شما دزدی نکرده باشید، ما کاری به شما نداریم؛ اما منابع این کار را به لطف پروردگار متعال مشخص کردیم در وهله اول به 40 میلیون نفر و در مرحله دوم به 60 میلیون نفر یارانه 450 هزار تومانی خواهیم داد.
این نامزد انتخابات ریاستجمهوری بیان داشت: بخش دوم طرح کفایت زندگی، مسکن سهل و ارزان با اقساط 50 ساله آن هم از همه بانکها و نه تنها بانک مسکن است مساله سوم کسب و کارهای خانگی است؛ مساله چهارم توزیع 30 درصد از سهام صنعت نفت کشور است این اقداماتی که انجام میدهیم به کفایت زندگی یا اقتصاد بدون فقیر یا ایران بدون فقیر میرسیم.
وی با اعلام اینکه در سطح ملی نیز 14 پروژه بزرگ اجرا میکنیم، گفت: این اقدامات آن معماری نوین اقتصاد ایران است اما این معماری نوین اقتصاد ایران بدون اصلاح از درون قدرت امکانپذیر نیست و بدون اینکه مدیریت و حکمرانی را درست کنیم، تحقق پیدا نخواهد کرد لذا ما با یک دست اصلاح از درون قدرت و با دست دیگر بازمعماری اقتصاد ایران را انجام خواهیم داد.
مهرعلیزاده: نگاه مسئولان، ارباب و رعیتی نباشد
محسن مهرعلیزاده، کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در صحبتهای پیش از مناظره خود در مورد دغدغه مردم گفت: به نظر من دغدغههای مردم در صورتی شناخته میشود که حاکمیت امکاناتی را برای رسیدن صدای مردم بدون سانسور به گوش مسئولان فراهم کند زمانی که نهادهای مدنی بتوانند پیامرسان جدی مردم باشند، دغدغههای مردم شنیده میشود زمانی که دولت از متخصصان امر بدون در نظر گرفتن خودی یا ناخودی رفتار کند، دغدغههای مردم دیده می شود.
وی افزود: دغدغههای مردم باید با شفافیت تمام در صفحههای روزنامهها و رسانههای دیگر منتشر شود.
این کاندیدای ریاست جمهوری در انتها بیان کرد: اگر نگاه مسئولان به مردم نگاه از بالا به پایین و ارباب و رعیتی نباشد، آنها بهتر و دقیقتر میتوانند دغدغههای مردم را پیگیری کنند اگر سیستم قوه مقننه ما متشکل از نمایندههای واقعی مردم باشند، باعث میشود انتخاباتها در مسیری قرار بگیرند که نمایندههای دلسوز و دغدغهمند که با مشکلات مردم سر و کار دارند و از جناح خاصی نیستند اگر نماینده صدا مردم سر کار بیاید، صدایشان از تریبونها به گوش مسئولان برسد و تبدیل به قانون و در جهت رفع مشکلات مردم شود که انشاءالله با برنامههای من و در حد توانم به دغدغههای مردم رسیدگی کنم.
رئیسی: مردمی بودن از شرایط ویژه برای مسئولان در نظام اسلامی است
حجتالاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پیش از ورود به محل برگزاری مناظره، طی سخنانی اظهار داشت: ارتباط با مردم از اولین شرایط برای عهدهدار شدنِ مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی ایران است؛ باید از مردم، در مردم و با مردم بود میبایست از نزدیک با مردم سخن گفت و شکایات و دغدغههای آنان را شنید.
وی افزود: نامههایی که مردم میفرستند را میبینم و از طریق فضای مجازی و راههای ارتباطی دیجیتال مطالب و خواستههای مردم را رصد میکنم و موارد مهم را پیگیری کرده و به بخشهای مختلفِ مسئول ارجاع میدهم؛ یکی از مهمترین برنامههای حضور من در استانها و مرکز، ارتباط با مردم است در سازمان اداریِ قوه قضائیه نیز علاوهبر ارتباط با مدیران سطوح عالی، با سطوح میانی و بخشهای اداری ارتباط داشته و خواستهها و موضوعات آنها را رصد میکنم.
این کاندیدای ریاست جمهوری با بیان اینکه از شروط موفقیت یک مدیر، مردمی بودن نه در ادعا بلکه در عمل است، تصریح کرد: مدیرانی را هم که در آینده انتخاب میکنم، مثل قوه قضائیه باید سه شرط اساسیِ مردمی بودن، ضدفساد بودن و روحیه انقلابی را باید دارا باشد به این معنا که اهل اصحاب «ما میتوانیم» باشند و برای مسائل بهانهتراشی نکنند.
همتی: معنی ندارد رئیسجمهور در اتاق شیشهای بنشیند
عبدالناصر همتی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز، در بدو ورود به سازمان صداوسیما در جمع خبرنگاران در خصوص پیگیری دغدغههای مردم گفت: قبل از اینکه بپرسیم رییس جمهور چگونه رفتار میکند باید بگوییم رییس جمهور باید منتخب اکثریت مردم باشد و نباید منتخب اقلیت مردم باشد که در اگر منتخب اکثریت باشد ارتباط و تعاملش هم با مردم قوی خواهد بود.
وی افزود: معنا ندارد رییس جمهور در اتاق شیشه ای بنشیند و از اطرافیان گزارش بگیرد؛ الان ارتباطات حاکمیت با مردم مقداری سست شده است و این فاصله باید به حداقل برسد.
کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: یکی از کاندیداها گفتند من از جوانان و زنان واهل سنت سخن گفتم تا رای بیاورم، خیر ما زندگیمان با آنان است؛ من خودم همسرم سپیده شبستری را فرستادم صحبت کنند و همه این کار من را تقلید کردند؛ همین روش من را رفتند، پس با ارتباط خوب با مردم، زنان واهل سنت میتوانیم به نتایج خوبی برسیم.
همتی خاطرنشان کرد: من به طور مرتب بین مردم حضور خواهم داشت و مشکلات آنان را خواهیم شنید و انشاالله بتوانیم جمهوریت نظام را قوی تر کنیم.
قاضیزاده هاشمی: کار آمریکاییها کش دادن مذاکرات است که دست بالا را داشته باشند
امیرحسین قاضی زاده هاشمی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز در بدو ورود به صدا و سیما برای برگزاری مناظرات در پاسخ به سوالی در خصوص این که روش شما برای درک عینی و واقعی مشکلات و دغدغههای مردم چیست؟ گفت: ابتدا روز دختر و شروع دهه کرامت را به ملت ایران تبریک می گویم.
وی ادامه داد: هیچ کس به جز با حضور در میان مردم نمی تواند دغدغههای آنها را درک کند، دغدغههای مردم بدون حضور و مداومت دائمی با آنها قابل درک نیست، لازمه یک مدیر در جمهوری اسلامی ایران همراهی با مردم است.
کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه برخی از دوستان از بنده سوال کردند که موضع شما در باره مذاکرات و آینده برجام چیست؟ اظهار داشت: به صورت خلاصه میگویم، هر دولتی سر کار بیاید متعهد است قراردادهای بینالمللی را اجرا کند، اما ما حتماً کاری خواهیم کرد که ملت ایران از مزایای آن برخوردار شوند، آمریکاییها می خواهند مذاکرات کش دار شود، به خاطر این که دست بالاتر را داشته باشند و طرف مقابل چیزی گیرش نیاید، آنها فقط زبان اقتدار را می فهمند، البته ما دستمان پر است، آنها خواهند فهمید که به زودی باید مذاکرات را به صورت عملی فیصله بدهند، نباید گذاشت زمان به نفع طرف مقابل شود، ما حتماً چرخه زمان را به نفع ملت ایران تغییر خواهیم داد و خیلی امیدوارم خیلی زود نتایج عملی در دولت سلام مشهود شود.
جلیلی: در هشت سال گذشته با بیش از 120 سفر استانی و هزاران ساعت جلسه دغدغه مردم را شناسایی کردیم
سعید جلیلی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بدو ورود خود به سازمان صدا و سیما برای آخرین مناظره تلویزیونی با موضوع دغدغه های مردم، گفت: دغدغه مردم چیزی نیست که با یک گزارش یا با یک حضور در جمع مردم فهمیده شود؛ به ویژه رییس جمهور باید دغدغه همه مردم ایران را در همه موضوعات مربوط به دولت بداند؛ رییس جمهور فقط یک وزیر نیست که یک موضوع را بداند، از طرف دیگر رییس بخشی از مردم نیست بلکه رییس همه کشور است و باید آن را اداره کند.
وی ادامه داد: ما طی هشت سال گذشته این بنا را داشتیم که در 31 استان، شهرها، روستاها، شهرک های صنعتی و دانشگاه ها جلسات متعدد برگزار کنیم آن هم با اصناف، اساتید، دانشگاهها و کسانی که موضوعات مختلفی را طرح می کردند ما بیش از 120 سفر و هزاران ساعت جلسه داشتیم تا بتوانیم آن چیزی که دغدغه مردم است را در عرصههای مختلف کشور و موضوعاتی که به عنوان موضوعات اصلی همه روی آنها اجماع دارند بشناسیم و سپس برای آنها راه حل داشته باشیم.
جلیلی افزود: نکته ای که در پایان باید بگویم این است که بسیاری از مشکلات و دغدغه های مردم شاید سخت تر از کرونا باشد اما شکل کرونا راه حل و مداویش ناشناخته نیست برای همین ما طی این هشت دغدغه ها را شناختیم و خوشبتانه پاسخ ها و راه حل هایشان مشخص و روشن است؛ این فقط یک اراده جدی و قدرتی فراتر از بازی های سیاسی و جناحی لازم دارد.
انتهای پیام/