قاضی‌زاده در سومین مناظره انتخاباتی: کابوس ۸ ساله در حال تمام شدن است/ مساله بورس را حل می‌کنم

قاضی‌زاده در سومین مناظره انتخاباتی: کابوس 8 ساله در حال تمام شدن است/ مساله بورس را حل می‌کنم

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: مردم می گویند کاش یک روز از خواب بیدار شویم و این هشت سال گذشته خواب بوده باشد و تمام شود. به هر حال این کابوس در حال تمام شدن است

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در بخش نخست سومین مناظره انتخاباتی که عصر امروز در صدا و سیما برگزار شد در پاسخ به این سوال که  راهکار شما در مقابله با تورم، بی عدالتی، رکود، فساد، یارانه‌ها، اشتغال و مسکن چیست؟ اظهار داشت: دغدغه هایی که در نظرسنجی ها در ابتدای مناظرات اعلام شد دغدغه هایی است که دغدغه عموم مردم است، اما لازم است ریشه یابی شود و روش اصلاح آن بیان شود.

وی با بیان اینکه در توزیع منابع در کشور شاهد یک عدم توازن هستیم، ادامه داد: این روند از سال 1345 تا کنون بر اساس شاخص و آمارها تکرار شده است، در بخش اشتغال بخش های تولیدی در حال کاهش آمار هستیم و بخش خدمات به خصوص کارمندی در حال افزایش است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: در بخش مسکن با اینکه افزایش تولید مسکن داشته ایم اما این تولید محصور در چند استان شده است که این باعث مهاجرت های سراسری شده است و وضعیت ترکیب جمعیتی کشور تغییر پیدا کرده است که در پس این مهاجرت سراسری آسیب‌های اجتماعی به مانند طلاق افزایش پیدا کرده و هویت اجتماعی از بین رفته و وضعیت سرمایه اجتماعی کاهش پیدا کرده است.

قاضی‌زاده با بیان اینکه دلیل این موضوعات باز می گردد به توزیع نادرست منابع در کشور و این که ساختارها استضعاف گرا هستند، اظهار داشت: مردم این را از چشم چه کسی می بینند؟ مردم اینها را از نحوه مدیریت ناکارآمد و ناکاربلد مسئولین می بینند. آنچه که امروز باعث دلزدگی مردم شده، این است که ما در پنجره طلایی هستیم اما وضعیت به جای اینکه رشد پیدا کند، اینگونه نشده است و دچار یک قفل و انسداد شده‌ایم.

وی ادامه داد: کارنامه همه دولت ها در این زمینه مشخص است، در این زمینه آن ها نقاط مثبت و ضعف داشته اند اما  کلان روندها و موضوعات اصلی حل و فصل نشده است، شما نگاه کنید مشکلاتی که در گذشته وجود داشته در مناظرات دوره قبل هم بیان شده دوباره بیان می شود چه بسا افت هم کرده‌ایم، آنجا درباره آزادی و غیره صحبت می‌شد اما امروز مسئله تبدیل شده به معیشت اولیه  مردم. امروز دلیل اختلالات اجتماعی و کاهش سرمایه اجتماعی از نحوه مدیریت در کشور است که باعث بی اعتمادی به دولت‌ها شده است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: در موضوع کرونا ببینید مردم چقدر گرفتار شده‌اند. خانواده‌ای را می‌شناسم که مادر سرپرست خانوار فوت شده و دو فرزند یتیم به جا گذاشته است و یا پدر سرپرست خانواده فوت شده است، امروز دچار اختلال رفتاری و سوء تصمیم‌گیری‌ها شده‌ایم که این موضوعات بعد به گردن مردم می‌افتد.

 

قاضی زاده عنوان کرد: نوع مدیریت کشور 80 سال است که تغییر نکرده است. باعث شده مردم هر روز مستضعف‌مندتر شوند و عده خاصی که در سیاست و  قدرت هستند، اینها برخوردار شده‌اند و مردم ضعیف‌تر شدند، باید ساز و کار اداره کشور و تفکر مدیران و نگاهشان به مردم تغییر کند.

وی با بیان اینکه در بحث کرونا مردم یک سال است از کار و زندگی افتاده‌اند و بین جان و نان مانده اند، افزود: 60 درصد مشاغل ما به صورت روزمزد کار می کنند و مجبور هستند برای این که از گرسنگی نمیرند فعالیت کنند.

قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: بنده در اینجا خطاب به مسئولین مربوطه به خصوص آقای روحانی که مناظرات را مورد تفقد قرار دادند عرض می کنم چون در حال حاضر و در جمع حاضر کسی نیست که عملکرد دولت را به گردن بگیرد این آمادگی را دارم که ایشان از دفترشان خارج شوند و تشریف بیاورند صدا و سیما و در موضوعاتی بمانند کرونا با او مناظره کنم.

وی تصریح کرد: در گرانی بنزین معلوم نشد چه کسی مسئول است، یک ستاد و ساختاری درست کرده‌ایم و پشت آن پنهان شده ایم، در این مسئله که کسی عذرخواهی و یا استعفا نکرد مسئله ما در دولت مسئله گرانی و  مسکن هست اما مسئله اصلی نظام دیوان‌سالاری کشور است که 80 سال است تغییر نکرده است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ما هر روز مردم را بیشتر از میدان خارج کرده‌ایم، گفت: خدا رحمت کند حاج قاسم را می گفت هر جا مردم در عرصه بودند آنجا عرصه موفقیت بوده است و هر کجا خارج کردیم ما با شکست مواجه شده ایم.

قاضی‌زاده با بیان اینکه در دولت سلام ما پیش‌بینی کرده‌ایم دولت را به مردم واگذار کنیم، اظهار داشت: ما منظومه دولت مردم را تشکیل خواهیم داد و اختیارات را به مردم خواهیم داد.

 

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی , انتخابات ریاست جمهوری 1400 ,

** دولت فرصت مذاکره را با بد مذاکره کردن از بین برد

قاضی‌زاده هاشمی در بخش دوم این مناظره در نقد اظهارات سایر کاندیداها، گفت: سپردن حل مسائل به بانیان وضع موجود، مثل سپردن درمان مالاریا به پشه آنوفل و درمان کرونا به ویروس کرونا است. دوستان یک طوری حرف می‌زنند که انگار در مجموعه مدیریتی کشور نبوده‌اند و از بیرون آمده‌اند و خودشان از یک طرف سابقه 40 سال ذکر می‌کنند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه تنها فردی که کمترین نقش آفرینی در حوزه های اجرایی موجود در کشور را دارد بنده هستم و بعد در مجلس به عنوان نماینده منتخب مردم بوده‌ام، اضافه کرد: برخی از دوستان به گونه‌ای صحبت می‌کنند و بعد یک موضعی می گیرند که چرا چنان شده است و حرف‌هایی می‌زنند که هشت سال پیش زده شده آن هم با لفظ قوی‌تری با همین کلمات که تحریم است و غیره موضوعات را بیان می‌کنند و می‌گویند که وضعیت چنان شده است.

قاضی زاده افزود: بهتر است برگردیم و این اختیارات فوق‌العاده‌ای که رهبری به این دولت در 8 سال داد را نگاه کنیم، دولت فرصت مذاکره را با مذاکره بد از بین برد، این اختیاری که این دولت داشت حتی در مذاکره مستقیم با آمریکا، هیچ یک از دولت های قبلی نداشتند.

وی تصریح کرد: روندها، روندهای 50 ساله و چهل ساله است، اگر بلد نبودید کشور را اداره کنید و اگر ساختارها استضعاف‌گرا بودند و اگر همه موضوعات جمع در تهران شده بودند و جوانان و زنان و فن آوران کنار گذاشته شدند چرا اوضاع را به دست گرفتید.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه راه حل امروز تغییر نسل سیاست‌مداران است، اظهار داشت: امروز ما جوانان و زنان قوی داریم نه اینکه ما به آنها احتیاج داشته باشیم بلکه ما به آنها احتیاج داریم تا از توانایی‌های آنها استفاده کنیم تا آنها ما را از وضع موجود خارج کنند و از این مشکلات نهادی تکرار شده نجات دهند.

قاضی زاده  اضافه کرد: دغدغه امروز مردم این است که چرا مشکلات حل نمی شود و مزمن می مانند، چرا مشکلات حل نمی‌شود به این دلیل است که یک عده‌ای شواف و شومن بازی در می آورند و با پرت کردن حواس ها نمی خواهند که این تومورهای بدخیم جراحی شوند.

وی ادامه داد: برخی نمی‌خواهند دولت‌ها طرف مردم شوند، امروز دولت‌ها ضد مردمی، ریاستی، متعلق به طبقه خاص و فرزندانشان شده‌اند، فامیل ها رفته‌اند و فامیل های جدید آمده‌اند و  تبارگرایی، قومیت گرایی و حزب بازی آمده است مردم این ها را می‌بینند و ناراحت می‌شوند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه برای حل مشکلات بنده 20 پروژه دارم، گفت: راه حل این است که جوانان بیایند و تغییر حکمرانی به سمت مردم شود.

 

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی , انتخابات ریاست جمهوری 1400 ,

** مسئله بورس را حل خواهم کرد

امیرحسین قاضی زاده هاشمی در پاسخ به سوالی برای برنامه خود برای ساماندهی نظام توزیع کالاهای اساسی، گفت: برای اصلاح امور باید نگاه منظومه‌ای داشت، وقتی از مهار تورم به عنوان ام المصائب کشور یاد می کنیم، باید بگوییم تورم باعث بیکاری به‌ خاطر از میان بردن تولید، باعث فقر و نابرابری و غیره شده است که به همین خاطر است که مهاجرت شکل گرفته است.

وی با بیان اینکه تورم باعث جلوگیری از تشکیل خانواده و بالارفتن سن ازدواج شده است، ادامه داد: تورم هزاران مسئله را ایجاد کرده است، وقتی به  ساختار ایجاد تورم در کشور نگاه می‌کنیم تمام نهادها در ایجاد تورم نقش داشته‌اند. نهادهایی به مانند بانک ها و  بودجه نظام توزیع و زیرساخت‌های نادرست حوزه تولید در کشور همه اینها باعث ایجاد تورم شده است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه موارد زیادی در جلوگیری کننده از رساندن کالاهای اساسی ارزان قیمت به دست مصرف کننده وجود دارد، عنوان کرد: با اینکه سال‌ها ارز یارانه ای در اختیار مردم قرار داده‌ایم و این ارز یارانه‌ای به نام مردم است، اما به طور نمونه 30 میلیارد دلار در یک فقره اختصاص داده شد که متاسفانه ارز یارانه‌ای پرداخت شد اما هنوز مشخص نیست که تکلیفش چه شده است.

قاضی‌زاده با بیان اینکه مجموعه مبدا تا مقصد باید مدیریت شود، اظهار داشت: دولت سلام مجموعه فرآیندها را در قالب مدیریت زنجیره تامین می بیند یعنی از زمان واردات یا استحصال آن ماده اولیه تا سفره یا صادرات در یک زنجیره تامین پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: به جای اینکه دولت متصدی باشد در طرحی که ما داریم دولت مشارکت جو است و دولت مشارکت جو کارها را به مردم می سپارد نهاد مدنی درست می کند که به عنوان شرکت عمومی قرار است عمل کند، بخش‌های مختلف در این برنامه تولید را مدیریت می‌کنند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: دولت در اینجا در سه جا ورود می‌کند یکی خرید تضمینی محصولات اساسی، دادن یارانه به مصرف‌کننده نهایی و قیمت‌گذاری تعرفه‌ای برای حمایت از تولید داخلی است.

قاضی‌زاده با بیان اینکه باید به سمت اتحادیه‌ها و سندیکاها برویم، گفت: توانایی اتحادیه‌ها و سندیکاهای موجود در کشور آنقدر هست که به جای دولت این فرآیندها را مدیریت کنند.

وی ادامه داد: به طور مثال در موضوع مرغ تولیدکنندگان به ما مراجعه کردند (می‌دانید که دو و نیم برابر ظرفیت مصرف داخلی توان تولید داریم) آنها می‌گفتند اجازه بدهید از ابتدا تا انتها را خودمان مدیریت کنیم شما نگران نباشید که چه اتفاقی می‌افتد و حتی 30 درصد زیر قیمت بازار می توانیم کالا را به مصرف‌کننده نهایی برسانیم.ما در داستان گوشت به خوبی موضوع را دیدیم که وقتی قیمت ارز را اصلاح کردیم به جای اینکه گران تر شود ارزان‌تر شد فقط یک رانتی داده بودیم و به دنبال سلطان‌ها بودیم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه 20 برنامه برای اصلاح امور در کشور داریم، اضافه کرد: می‌خواهیم در طول 4 سال  تورم را به زیر 5 درصد برسانیم 4/5  میلیون مسکن تولید می‌کنیم که سه دهک اولیه جامعه بدون آورده اولیه صاحب مسکن می شوند.

قاضی زاده تصریح کرد:می  خواهیم ایران را کاری کنیم که فردی با سوءتغذیه در آن وجود نداشته باشد، وزارت خانواده تشکیل می‌دهیم برای ازدواج ، پایداری و فرزندآوری، برای از بین بردن آسیب‌های اجتماعی صندوق خانواده قرار داده‌ایم که به هر جوان برای سه موضوع مسکن، ازدواج و  اشتغال 500 میلیون اعتبار در نظر گرفته است.

وی ادامه داد: نظام یکپارچه بیمه حمایتی و مالیاتی خواهیم داشت و توزیع منابع بر اساس سرانه خانواده ها خواهد بود، مدل شهر - کشوری خواهیم داشت که تمام اختیارات را به شهرستانها خواهد داد، مدل نظام شایستگی را  بر اساس استانداردهای شفاف و مشخص اعلام شده پیش خواهیم برد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: طرح قنات ملی برای اینکه مشکلات آب فلات مرکزی ایران حل شود را داریم و سهمی از صندوق ذخیره فرهنگیان را به معلمان و سهمی از شستا را به بازنشستگان خواهیم داد و مسئله بورس را حل خواهیم کرد.

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی , انتخابات ریاست جمهوری 1400 ,

** واکسیناسیون را تا 22 بهمن به پایان خواهیم رساند

قاضی زاده هاشمی در ادامه با اشاره به برنامه‌های خود برای اصلاح امور کشور، گفت: مسئله کلاهبرداری از سهام عدالت و بورس را به سرعت حل خواهیم کرد.

 وی ادامه داد: برای اشتغال سریع برنامه داریم تا حداقل نیمی از جوانان جویای کار طی دو سال اول مشغول کار شوند، مسئله کرونا و واکسیناسیون آن را در قالب طرح مهر سلامت تا 22 بهمن به اتمام خواهیم رساند، افراد 70 سال به بالا فرانشیز شان در مراکز دولتی رایگان خواهد شد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: نظام جامع شفافیت با استقرار دولت الکترونیک محقق خواهد شد. دیپلماسی عمومی و اقتصادی منشاء برنامه‌های ما خواهد بود. وزیر امور خارجه انتخاب خواهیم کرد که سابقه تجارت بین المللی داشته باشد.

قاضی‌زاده تصریح کرد: آموزش و پرورش نوین را جایگزین آموزش و پرورش فعلی می‌کنیم به طوری که طول عمر فرزندان تلف نشود و کنکور حذف شود، با کمک نیروهای مسلح مسئله سرباز حرفه‌ای را حل و فصل می کنیم.

وی درباره فضای مجازی نیز گفت: برخی مواقع بحث‌هایی مطرح می‌شود که موضوع به انحراف برده می شود، مسئله فضای مجازی الان مسئله حکمرانی است، اگر به دولت الکترونیک نیاز داریم، اگر می‌خواهیم اقتصاد دیجیتال را توسعه دهیم و می‌خواهیم شفافیت و مبارزه با فساد داشته باشیم و مشاغل استارتاپی را توسعه بدهیم و اشتغالزایی کنیم همه اینها به فضای مجازی نیاز دارد. نباید فضای مجازی را محدود کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی اظهار داشت: دولت سلام پاسدار حقوق همه مردم خواهد بود؛ حتی کسانی که رای نمی‌دهند، دولت سلام به دنبال تحقق حقوق همه اقشار جامعه است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: گاهی اوقات مردم می گویند کاش یک روز از خواب بیدار شویم و این هشت سال گذشته خواب بوده باشد و تمام شود. به هر حال این کابوس در حال تمام شدن است و این ما هستیم که باید تصمیم بگیریم این مسیر به پایان برسد و دیگر تکرار نشود.

* قاضی‌زاده هاشمی: اگر یک جو غیرت بود، جیب مردم در بورس زده نمی‌شد

امیرحسین قاضی زاده در جمع‌بندی صحبت‌های خود گفت: مردم عزیز ایران! بنده به عنوان اولین جوان گام دومی در انتخابات ریاست‌جمهوری آماده‌ام تا نسل نو را جایگزین طبقه ویژه کنم، اسباب تبعیض را از سر سفره انقلاب دورکنم، سفره انقلاب باید تکانده شود، تبعیض نباشد فقیر و غنی نباشد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه اولین ویژگی جوان نترسیدن است، اضافه کرد: ما پرونده‌هایی که به دلیل حکمرانی و سیاست‌زدگی و انتخابات غلط بازمانده را خواهیم بست.

قاضی زاده تصریح کرد: بزرگترین درد مردم این است که چرا در این کشور همه چیز در یک بند خلاصه می شود آن هم بند(پ) است، پول داشته باشد، مدرسه خوب برو، رتبه خوب در کنکور داشته باش، سفر و تفریح برو، ماشین و خانه خوب داشته باش، سربازی نرو، پارتی داشته باش وام میلیاردی بگیر، اگر مفسد اقتصادی هم باشی از تو حمایت می‌کنند، اگر پارتی داشته باشیم مشکل اداری نخواهید داشت.

وی ادامه داد: اما دولت سلام دولت جوانان می‌آید تا بند (غ)  را جایگزین بند(پ) کند،(غ)  یعنی غیرت اگر یک جو غیرت وجود داشت دختران بی جهیزیه نمی‌ماندند، از هنرمند برای سیاست استفاده نمی شد، ورزشکار ما دستفروش نمی شد، در بورس جیب مردم زده نمی‌شد، اگر مسئولی فرزندش در خارج از کشور بود خودش از مسئولیتش استفاده می‌کرد، غیرت یعنی اینکه همه مردم باید سر سفره انقلاب بشینند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: غیرت همان است که وقتی پیکرش که مظهر غیرت است به کشور بازگشت همه ایران که نه همه  جهان برای او ایستادند، غیرت یعنی پسر لری که دروازه‌بان جهانی می‌شود یا آن جوان ترکی که در بازی چند روز پیش والیبال غیرممکن را ممکن کرد، جوانان گام دومی غیر محال را محال می‌کند.

امیرحسین قاضی‌زاده عنوان کرد: اگر مردم امروز دلگیر هستند به خاطر این است که از مسئولین غیرت ندیده‌اند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon