آیتالله قائم مقامی: امام راحل عدم حضور و مسامحه در انتخابات را گناه کبیره میدانست
استاد حوزه علمیه قم گفت: اهالی مسجد و متدینین جامعه باید در این عرصه به صورت فعالانه شرکت و در کنار آن، آحاد جامعه را برای حضور حماسی پای صندوقهای رأی دعوت کنند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم؛ مشارکت گسترده در انتخابات ریاست جمهوری 1400 وظیفهای ملی و شرعی است. مردم و مسئولان برای فراهم آوردن شرایط برای خلق حماسهای دیگر و نقشآفرینی شکوهمند در عرصه اقتدار ملی باید با تمام توان وارد عرصه شوند.
آیتالله سید محمد قائم مقامی استاد حوزه علمیه قم با اشاره به توصیههای امام خمینی (رضوانالله علیه) درباره اهمیت حضور آحاد مردم در انتخابات گفت: رهبر کبیر انقلاب اینگونه وصیت کرده بودند که "از مراجع و علمای بزرگ تا طبقه بازاری و کشاورز و کارگر و کارمند، همه و همه مسئول سرنوشت کشور و اسلام هستند؛ چه در نسل حاضر و چه در نسلهای آتیه؛ و چه بسا که در بعض مقاطع، عدم حضور و مسامحه، گناهی باشد که در رأس گناهان کبیره است."
جهتگیری مدیریت کشور در گرو انتخاب فرد اصلح
وی ادامه داد: مقطعی که در آن قرار داریم، بسیار حساس است چراکه منطق و جهتگیری مدیریت کشور نه برای فقط 8 سال پیشرو بلکه برای آینده کشور در گرو تعیین رئیسجمهور است، بنابراین تعیین سرنوشت کشورمان نیازمند توجه همه مردم در سراسر ایران اسلامی در انتخابات پیشرو خواهد بود.
وی ادامه داد: عدم مشارکت و حضور مردم در انتخابات آن هم در مقطع و زمانی که در آن قرار داریم، به هر دلیلی از گناهان کبیره است. انقلاب اسلامی ایران برآمده از دو پایه خدایی و مردمی است. مردم ایران اسلامی با حضورشان در پای صندوقهای رأی ثابت خواهند کرد که نسبت به ایران اسلامی و نظام اسلامی پایبندند. هر فردی مکلف است که با حضور در انتخابات، اصل و اساس نظام اسلامی را تأیید کند. بنابراین حفظ و تداوم این میراث هم نیازمند توجه همه مردم در سراسر ایران اسلامی است.
با حضور در انتخابات وضعیت موجود را اصلاح کنید
آیتالله قائم مقامی با بیان اینکه مشارکت نکردن در انتخابات هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد بلکه بر دامنه معضلات میافزاید، گفت: هر کسی که ایران را دوست دارد باید در این عرصه به صورت فعالانه شرکت و در کنار آن آحاد جامعه را برای حضور حماسی پای صندوقهای رای دعوت کند. نه فقط مذهبیها و مسجدیها بلکه اقشار مختلف مردم که نحوه مدیریت مسئولان در 8 سال گذشته را تجربه کردهاند باید وارد عرصه انتخابات شوند و با حضورشان وضعیت موجود را اصلاح کنند.
انتهای پیام/