نامزد اصولگرای شورای شهر یزد: نگاه غیرکارشناسی و سیاسی به کارکرد شورا آسیب وارد کرد
گروه استانها – نامزد ششمین دوره انتخابات شورای شهر یزد گفت: نگاه غیر کارشناسی و سیاسی به کارکرد شورا برای حل مشکلات شهری مردم آسیب وارد کرده است.
بیبی فاطمه حقیرالسادات در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در یزد اظهار داشت: شورای شهر به عنوان مردمیترین نهاد حاکمیتی کشور برای محقق کردن مستقیم خواست و اراده شهروندان در هدایت مدیریت شهری و نظارت بر مدیریت شهری شکل گرفته. است، هدایت و نظارتی که باید اساس عدالت شهری و عدالت اجتماعی باشد.
وی افزود: شورای شهری توان این هدایت و نظارت مطلوب را دارد اگر که از جمعی متعهد، دلسوز، آشنا به شهر و مشکلات شهری تشکیل شده باشد. مهمترین ویژگی برای محقق شدن خواسته شهروندان و حل مشکلات شهری، پیگیری و برنامهریزی به دور از حاشیههای فرصت سوز سیاسی و جناحی است که آرامش شهر را مختل و شهروندان را از منتخبین خود دلسرد میکند.
نامزد ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر یزد بیان کرد: در کنار این موارد باید شورایی تشکلی شود که شامل افرادی متخصص و با تجربه در زمینههای مختلف که در پی هدایت درست مدیریت شهری هستند باشد، صرف اینکه یک نفر متخصص امور شهرسازی و معماری یا درس خوانده فلان رشته باشد نمیتواند مدیر کارآمد و خلاقی در حل مشکلات شهری و بالا بردن کیفیت زندگی در شهر باشد.
حقیرالسادات گفت: از اصلیترین ارکان وجودی شورای شهر ارتباط با شهرداری و انتخاب شهرداری مناسب برای شهر است، البته لازم است متذکر شوم که هدایت و نظارت شورا را نباید با دخالتهای دائمی و تلاش برای به کرسی نشاندن نظر شخصی اشتباه گرفت، مهمترین هدایتی که شورا انجام میدهد انتخاب شهردار با بررسی سوابق و برنامههای ارائه شده از طرف نامزدهای معرفی شده برای این سمت است.
وی ادامه داد: چالشی که بعضا در ادوار گذشته دست خوش ادعای نخبه طلبیهای گزینشی شد که در نتیجه آن شهر نزدیک یک سال شهردار نداشت و فعالیتهای شهری معطل انتخاب مدیر بود، از آن بدتر مظلوم نمایی و جنجالهایی بود که بعضا با اهداف شخصی و گروهی غیر از وظایف اصلی شورا انجام میشد.
وی با بیان اینکه همواره نگاه غیر کارشناسی و سیاسی به کارکرد شورا برای حل مشکلات شهری مردم آسیب وارد کرده است عنوان کرد: ببینید شاید خانواده مثال یا نمونهای کوچک شده از شهر باشد با اعضای همدل و شبیه به هم اما با تفاوتهای اساسی، بنیانی که به دلیل نکات مشترک فرهنگی، اجتماعی، مکانی و بعضا حتی نسبی از زندگی در کنار هم استقبال می کنند و به شهر و دیارشان علاقهمند هستند، پس تفاوتی ندارد که این اعضای خانواده در چه چیزی اختلاف نظر دارند، مهمتر نکات اشتراک و فراهم بودن امکان زندگی با کیفیت و مطلوب برای آنها است.
نامزد ششمین دوره انتخابات شورا اسلامی شهر یزد افزود: ما هیچ گاه اختلافات و تفاوتهای سلیقهای را مبنای رفتار خانوادگی قرار نمیدهیم و بنده بر همین اساس معتقدم فضای شهری باید فضایی برای آرامش، نشاط و سر زندگی و بالندگی شهروندان باشد، آرامشی که برای زندگی راحت و رو به جلوی یک خانواده بزرگ به وسعت یک شهر لازم است.
حقیرالسادات تصریح کرد: درگیر کردن مسائل مدیریت شهری و بعضا حتی نظارتهای گزینشی و سلیقهای که در ادوار گذشته اتفاق افتاده و متاسفانه ریشه در نگاه غیرکارشناسی و سیاسی داشته معضلی بزرگ است که مهمترین نیاز اولیه شهر که آرامش، رفاه و سر زندگی شهروندان است را مختل میکند.
وی اظهار داشت: اینکه اعضای شورا به جای پیگیری امور به دنبال ایجاد جو سیاسی و رسانهای در حمایت از جناح خود باشند عین ناکارآمدی و ظلم به شهروندانی است که فرد منتخب را برای نشستن بر کرسی شورای شهر انتخاب کردند، به نظرم مهمترین ناظرین بر عملکرد شورا خود مردم هستند که باید مانع آمدن و انتخاب شدن چنین افرادی شوند.
نامزد ششمین دوره انتخابات شورای شهر یزد با اشاره به فساد اداری و اقتصادی برخی اعضای شورای شهر در دوره گذشته بیان کرد: برای مبارزه با فساد احتمالی در شورا و احقاق عدالت شهری و عدالت اجتماعی در شهر، حرف زدن، آرزو و تمنا کردن راه به جایی نخواهد برد، بعضا هم که شهروندان فهیم عادل یزدی در ادوار گذشته دیدند که افرادی به اسم و ادعای مبارزه با فساد تنها به دنبال منافع جناحی خود بودند و نه حفظ منافع شهری و استفاده کارشناسی آن در محل مصوب شده توسط خود شورا.
حقیرالسادات خاطر نشان کرد: متاسفانه دیده شده بودجهای برای اصلاح مشکلات فلان خیابان پر حاشیه شهر در نظر گرفته و تصویب شده اما با نظر شخصی در محل دیگری مصرف میشود این مشکلات زمانی حل خواهد شد که بودجه مصوب شورا و جایگاههای خرج آن به صورت شفاف در اختیار شهروندان قرارگیرد و اعضای شورای شهر به صورتی عینی و واقعی در دسترس شهروندان برای صحبت و شنیدن سوالات آنها باشند، شفاف بودن جلسات شورا و بودجههای نقدی و غیر نقدی و قراردادها نباید نمایشی و ظاهری باشد چرا که زیرکی شهروندان یزدی آنها را در جایگاه بالایی از بلوغ اجتماعی و شهروندی قرار داده است که با نمایشهای ظاهری و سیاسی کاری، خام رفتار کسی نمیشوند.
وی با اشاره به گفته رهبر گرانقدر که گفتند مردم درگیر این اسم و آن اسم نیستند ادامه داد: نامزدها باید با برنامه و راهکار خود مردم را راضی و قانع کنند، تنها راه جلوگیری از ناامیدی و تضعیف جایگاه شورا بین مردم، پرهیز از سیاست بازی، جنجالهای بیهوده جناحی، استفاده از متخصصین و مشاورانی با تجربه و دلسوز برای ساختن شهری آباد است که یزد الگویی ایرانی باشد و فرصتی جهانی.
کاندیدا شورای شهر یزد گفت: اینکه مردم اعتماد خود را به شورا از دست بدهند آفتی است که مهمترین رکن اجرای برنامههای مدیریت شهری را مختل میکند، به عبارتی اگر مردم در صحنه اجرا و نظارت و مدیریت شورا و شهرداری تاثیرگذار و پر رنگ نباشند، شهردار و سایر مدیران شهری هم نمیتوانند برنامهای کاربردی و منظم تنظیم و اجرا کنند، قطعا جمهوریت اسلامی ما با حضور و همراهی مردم شکل گرفته و با همراهی مردم به سرانجام مطلوب در هر سطح و هر اقدامی میرسد.
حقیرالسادات خاطر نشان کرد: با وجود اینکه خلاصه فعالیتهای اعضای منتخب شورای شهر، هدایت و نظارت بر مدیریت شهری است اما وظایف و حیطه کاری فراتر از صرف امور شهرداری است و شامل همه ابعاد یک زندگی شهری میشود، اعم از حفظ و گسترش و زیباسازی کالبدی، توسعه فضای سبز، امکانات رفاهی و تفریحی و بسیاری از نکاتی که برای زندگی با کیفیت شهری در شان اولین شهر جهانی خشت خام جهان لازم است.
وی گفت: من به عنوان یک کارآفرین و استاد دانشگاه همیشه سعی کردم دانشگاه راه با صنعت مرتبط کنم، معتقدم در جهان امروز شهرها مرکز تمرکز جمعیت و عمدهترین بازیگران اقتصاد ملی هستند که این نقش نیاز به بهبود مدیریت شهری دارد مدیریتی که بتواند بستر رشد و گسترش استارتآپها و صنایع بزرگ و کوچک را فراهم کند.
کاندیدا شورای شهر یزد تصریح کرد: بدون شک بهبود مدیریت شهری و جلوگیری از توسعه نامتوازن شهری و تلاش برای اجرای عدالت شهری، زیر بنای رشد اقتصادی، افزایش رضایتمندی شهروندان، فقر زدایی، جلوگیری از تخریب محیط زیست، ثبات سیاسی، افزایش مشارکت شهروندان و بالا بردن رضایت و رفاه عمومی میشود.
حقیرالسادات اظهار داشت: یزد به عنوان شاخصترین شهرهای کشور در حوزه دانش بنیانها و توان ذاتی اقتصادی کویرنشینان پاکدست یزدی، نیازمند شورای با برنامه، شفاف، فساد ستیز و به دور از جنجالهای سیاسی و جناحی است، بدون شک حضور زنان در مدیریت شهری نیازی غیر قابل اغماض است، زنان ما در این 42 سال آن قدر رشد کرده و از نظر جایگاه اجتماعی، مدنی و اقتصادی برخوردارند که میتوانند در عین شایسته سالاری به عنوان مدیری کارآمد و کاربلد ایفای نقش کنند.
انتهای پیام/781/ش