ایجاد تله کابین شهری در پایتخت
کارشناس ارشد مدیریت استراتژیک طی یادداشتی با اشاره به ایجاد تله کابین شهری در پایتخت نوشت: طرح تله کابین شهری، علاوه بر صرفه جویی در وقت و زمان شهروندان و کاهش بار ترافیک، کمک به کمتر شدن آلودگی هوا میکند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ محمد مهدی درخشنده کارشناس ارشد مدیریت استراتژیک طی یادداشتی نوشت: یکی از مهمترین مسائل مدیریت شهری در پایتخت در همه ادوار گذشته ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری تهران و شهروندان بوده است.ما با ظهور تولید در حوزه شهری میتوانیم پنجره فرصت را به رو شهروندان باز کنیم.
صنعت تولیدات خدمات شهری فرصت مغفول ماندهای است که میبایست در تهران ایجاد شود و یکی از برنامهها برای ششمین دوره شورای شهر تهران، تولید فرآوردههای نفتی از زباله است.پشتوانه طرح تولید فرآوردههای نفتی از زباله، دانش و مغزافزار جوانان نخبه و متخصص در کشور است.
یکی از نیازمندیها و فرصتهای حوزه مدیریت خدمات شهری، تولیدات صنعتی است که میتواند تحول شگفت انگیزی در تولید ثروت برای شهر و همچنین کاهش دهنده هزینههای هنگفت جاری در شهر تهران باشد.
این طرح مزایای بسیاری دارد، ما با اجرای این طرح میتوانیم مسئله درآمد شهر را حل کنیم، مسئله زیست محیطی زبالهها را حل کنیم، میتوانیم معضل زباله گردها که یکی از مسائل درد آور برای شهر است را حل کنیم، آنها را ساماندهی کنیم، برایشان ایجاد اشتغال کنیم و به آنها حقوق دهیم.
با اجرای این طرح، تولید را به حوزه شهری بیاوریم و در حوزه شهر مانع زدایی کنیم. همچنین با اجرای طرح فرآوردههای نفتی از زباله میتوانیم طرحهای دیگری را که به منفعت شهر و شهروندان است را از محل همین طرح تأمین منابع کنیم و در شهر تهران تحول شگفت انگیزی را رقم بزنیم.
یکی دیگر از طرحها برای دوره ششم شورای شهر تهران، ایجاد تله کابین شهری در پایتخت کشور است.طرح تله کابین شهری، علاوه بر صرفه جویی در وقت و زمان شهروندان و کاهش بار ترافیک، کمک به کمتر شدن آلودگی هوا، ایجاد انگیزه برای شهروندان، ایجاد جلوهای متنوع در حمل و نقل شهری پایتخت، ایجاد فرهنگ استفاده کمتر از خودرو، ترغیب شهروندان به سمت استفاده از حمل و نقل عمومی جذاب و مفرح، به عنوان یک منبع درآمدزا برای شهر تهران قابل اجرا است.
با برنامه ریزی دقیق و شناسایی فرصتها و اصلاح مناسب نقاط ضعفِ استراتژیهای ناکارآمد که امروزه تهدید اصلی در ناکارآمدی مدیریت شهری محسوب میشود، میتوانیم پنجره فرصتها را بر روی شهر و شهروندان تهران بگشائیم.اگر بر روی کارگروهی و تلاش در راستای تفکر تیمی شهر برای به وجود آوردن «شهری پویا با هم» تمرکز کنیم. آنگاه استعدادهای فردی، از طریق تشویق موفقیتهای تیمی و سوق دادن افراد به آموزشِ ضوابط و قانونمندی کارگروهی، کادرهای کارآمدی خلق می شود و این کادر با دانش و ضوابط با تلاش و همت موثر در هدف، میتوانند اصل اهداف مشترک را با تعامل به تحول تبدیل کند و نیازمندیهای شهر و فرصتهای مغفول مانده را با ارائه طرحهای راهبردی و برنامههای کاربردی به نتیجه مطلوب برساند.
انتهای پیام/