ضرورت ساماندهی اوضاع نابسامان کمربندی شرق تهران /سیاست‌زدگی سمی مهلک برای شورای شهر


ضرورت ساماندهی اوضاع نابسامان کمربندی شرق تهران /سیاست‌زدگی سمی مهلک برای شورای شهر

عضو کمسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: کمربندی شرق تهران که متأسفانه از اوضاع نابسامانی رنج می‌برد از موارد مهمی است که باید در برنامه های آتی مدیریت آینده شهری شهر تهران قرار گیرد.

جواد نیک‌بین در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به مهمترین معیار برای انتخاب نمایندگان شورای شهر، اظهار کرد: در وهله اول شخص باید تخصص لازم برای عضویت در یکی از کمیسیون‌های تخصصی شورای شهر را دارا باشد. ویژگی بعدی درک درست از نیازمندی و کاستی‌های شهر و توانایی طراحی نقشه راه متناسب با آن و همچنین شناخت جامع و کامل نسبت به ظرفیت‌ها و آسیب‌های شهری است که با کمک ظرفیت‌های موجود آسیب‌ها و مشکلات شهر را مرتفع سازد.

وی همچنین داشتن کارنامه کارآمد در احوزه جرایی را نیز ضروری دانست و گفت: با اینکه وظیفه اعضای شورا اجرای امور نیست اما این امر موجب انتخاب شهردار قوی و دقیق خواهد شد. پاکدستی نیز از مهمترین ملاک‌ها برای انتخاب اعضای شورای شهر است.

عضو کمسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: کمربندی شرق تهران که متأسفانه از اوضاع نابسامانی رنج می‌برد از موارد مهمی است که باید در برنامه های آتی مدیریت آینده شهری شهر تهران قرار گیرد تا با رایزنی های سازنده شهردار و هیئت دولت در راستای رفع مشکلات آن اقدامات لازم به عمل آید.

وی وجود زمین‌های بلااستفاده و بایر در سطح شهر  که دارای هیچگونه کاربری اعم از مسکونی، تجاری و یا فضای سبز نیستند را از دیگر مشکلاتی عنوان کرد که باید با برنامه‌ریزی دقیق برای آن  کاربری مناسب تعیین شود.

نیک‌بین همچنین گفت: شهردار آینده تهران باید شهر را به سمت شهر الکترونیک هدایت کند تا شهروندان از امکانات رفاهی بیشتری برخوردار شوند. تهران باید به تدریج به یک شهر برقی در حوزه حمل و نقل تبدیل شود و وسایل نقلیه بنزین و گازوئیل سوز آن برقی شود تا در کاهش آلاینده‌های هوا و صرفه‌جویی در مصرف انرژی های فسیلی و همچنین کاهش آلودگی صوتی و افزایش آرامش محیط گامی مؤثر برداشته شود.

این عضو مجلس شورای اسلامی افزود: شورای هر شهر متناسب با مشکلات شهر مربوطه باید برنامه‌ریزی دقیق و جامعی داشته باشد به عنوان مثال اولویت‌ها و برنامه‌های مهم شورای شهر آینده در کاشمر به عنوان چهارمین شهر زیارتی کشور و دومین شهر زیارتی استان باید به گونه‌ای باید باشد تا با راهبردهایی جامع و کامل به تمام نیازهای حوزه سیاحت و زیارتی این شهر پرداخته شود و در راستای توسعه و پیشرفت هرچه بیشتر آن اهتمام لازم به عمل آید.

وی در پایان سیاست‌زدگی و جناح گرایی را سمی مهلک برای شورای شهر دانست و افزود: انتخاب اشخاص شایسته با هدف تشکیل شورای شهری فعال و کارآمد می‌تواند جایگاه نظارتی این شورا را تقویت کرده و آن را از یک ماشین امضای صرف برای اجرای تصمیمات شهردار خارج کند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon