احیای واحدهای تولیدی تعطیل شده در اولویت برنامههای آیتالله رئیسی است
گروه استانها_ عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: مبارزه با قاچاق کالا و احیای واحدهای تولیدی تعطیل شده در اولویت برنامههای آیتالله رئیسی است.
حجتالاسلام سیدجواد حسینیکیا در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: در هفتههای گذشته در رابطه با بررسی مشکلات حوزه تولید در بخش صنایع نشستی با حضور آیتالله رئیسی و تولیدکنندگان و صنعتگران در راستای تحقق شعار سال و رفع موانع تولید در سال جاری برگزار شد و مشکلات و چالشهای این حوزه توسط تولید کنندگان و صاحبان صنایع شهرستانها بیان و مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه یکی از اولویتهای آیتالله رئیسی این است که واحدهای تولیدی نیمه تعطیل یا تعطیل را به مدار تولید برگرداند عنوان کرد: یکی دیگر از اولویتهای آیتالله رئیسی مبارزه با قاچاق کالا است و به طور کلی از واردات کالاهایی که در داخل کشور تولید میشوند ممانعت خواهد کرد زیرا آیتالله رئیسی نگاهش به تولید داخلی و اتکا به ظرفیتهای داخلی است.
وی با بیان اینکه آیتالله رئیسی در دیدار با تولیدکنندگان و صاحبان صنایع با اشاره به اینکه رونق تولید باید به کشور برگردد و شعار امسال محقق شود بیان کرد: آیتالله رئیسی تاکید کرد که باید از تولیدکنندگان حمایت جدی به عمل بیاید و واحدهای تولیدی تعطیل شده بتوانند به چرخه تولید بازگردند تا تولید کننده نگرانی از بابت سرمایه در گردش نداشته باشند.
حسینیکیا با اشاره به اینکه باید بانکها ملزم شوند به جای اینکه کار بنگاهداری کنند کار بانکداری را انجام دهند و بخش دولتی نباید به هیچ وجه رقیب بخش خصوصی قلمداد شود و باید حمایت جدی از بخش خصوصی داشته باشند گفت: بخشهای خصوصی هم به طور جدی پای کار بیایند تا زمینه اشتغال و کارآفرینی برای جوانان فراهم شود و تولید رونق یابد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس عنوان کرد: اساسیترین مشکل موجود در صنعت خودروسازی، هجوم سیل نقدینگی به بازار خودرو است که این موضوع سبب جولان سوداگران در بازار شده به گونهای که در 2 سال گذشته حدود 150 هزار میلیارد تومان نصیب دلالان این حوزه شد، بنابراین باید با اعمال مالیات سنگین، از جولان سوداگران در این بازار جلوگیری کرد و برای این مالیات هم کسب تکلیف انجام شود و مقداری از آن به سازمان حمل و نقل عمومی، بخشی به راه و شهرسازی برای ایجاد زیرساختها، و بخشی به حوزه بیمه خودرویی داده شود.
وی با بیان اینکه وارداتچیها نباید تولید داخلی را مورد هجمه قرار داده و به حاشیه ببرند گفت: با تشدید نظارت میتوان از یک سو کیفیت تولیدات داخلی را افزایش داد و از سوی دیگر از افزایش قیمت نابهجای کالاها جلوگیری خواهد شد.
انتهای پیام/833/ش