عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس: مذاکرات برجام با نظارت مستقیم شورای عالی امنیت ملی و مجلس در حال پیگیری است

عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس: مذاکرات برجام با نظارت مستقیم شورای عالی امنیت ملی و مجلس در حال پیگیری است

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه ایران به‌دنبال راستی‌آزمایی است گفت: مذاکرات برجام با نظارت مستقیم شورای عالی امنیت ملی و مجلس در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازرشت، سیدعلی آقازاده شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران در مورد ادامه مذاکرات برجام اظهار داشت: مذاکرات ژنو و مذاکرات هسته‌ای بعد از تمایل ورود آمریکا به برجام آغاز شده است و البته خود آمریکا در جلسه حضور ندارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه اکنون حواشی که با خروج آمریکا از برجام ایجاد شد مورد بحث است گفت: مسائل محوری برجام و موضوعات جدید توسط تیم‌های تخصصی و فنی بررسی می‌شود.

رئیس کمیته دفاع کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ایران بسیاری از تعهدات برجام را قبول کرد اما رئیس‌جمهور پیشین آمریکا تحریم‌هایی از دیدگاه خود را برای ایران وضع کرد.

آقازاده خاطرنشان کرد: اکنون تیمی در جمهوری اسلامی و مجلس در مورد اقداماتی که ایران و آمریکا باید انجام دهند نظیر افزایش سطح غنی‌سازی هسته‌ای ایران و کاهش تعهدات ایران در برجام مذاکره می‌کنند لذا ایران به‌دنبال راستی‌آزمایی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی با قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها بر این حوزه نظارت دارد همچنین نظارت مستقیمی از سوی شورای عالی امنیت ملی اعمال می‌شود.

وی ابراز داشت: طرح قانون پدافند غیرعامل از طریق سازمان پدافند غیرعامل و نیروهای مسلح به مجلس و کمیسیون امنیت ملی ارجاع شد که این مسئله مورد پیگیری قرار گرفت و به تصویب نهایی رسید و اکنون نیز طرح در صحن پیگیری می‌شود.

آقازاده گفت: پیش‌بینی اقدامات پدافند غیرعامل و ترمیم حوزه‌های مشمول طرح پدافند غیرعامل در این قانون لحاظ شده همچنین الزامات قانونی نیز برای دولت‌ها وجود دارد که به تأمین زیر ساخت این طراحی و اجرایی کردن پدافند غیرعامل بپردازند.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس خاطرنشان کرد: امسال مباحث مربوط به کشاورزی در کمیسیون کشاورزی مطرح شد و نقش کشاورزان، خرید تضمینی، افزایش سطح تولید و پشتیبانی‌ها از موارد مورد پیگیری است.

وی با بیان اینکه دولت باید نسبت به ارتقاء سطح کشاورزی، خرید تضمینی، مقابله با تغییر کاربری‌ها و افزایش سطح تولید اقدام کند افزود: کشاورزی از حوزه‌های اصلی اشتغال در گیلان اما کارهای مهمی در زمینه توسعه کشاورزی در استان انجام نشده است.

آقازاده با اشاره به اینکه به لحاظ تکنولوژی و مکانیزه کشاورزی اقداماتی انجام شده و طرح‌هایی در دست اقدام است گفت: مجلس نیز در جهت افزایش پشتیبانی‌ها و اعتبارات برای اجرای پروژه‌های در حال اقدام در زمینه کشاورزی و یا اختصاص تجهیزات کشاورزی اقدام می‌کند.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس با بیان اینکه در بحث نهاده‌های کشاورزی با مشکلاتی مواجه شده‌ایم تصریح کرد: کشاورزی باید برای کشاورزان اقتصاد به صرفه باشد؛ اعتبارات مکانیزاسیون، بیمه کشاورزی، خرید تضمینی و موارد دیگر مشخص شده است.

وی با اشاره به اینکه امسال در شرایط سخت کم‌آبی قرار گرفته‌ایم و بارش‌ها به چندین برابر کاهش پیدا کرده است افزود: استان گیلان یکی از قطب‌های تولید برنج است و برنج نیز نیاز به آب دارد اما سد سفیدرود نیز با کاهش ورودی مواجه است و آب شرب هم از طریق سد شهر بیجار تأمین می‌شود‌.

آقازاده گفت: امسال برای منابع آبی برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام شده اما باید در گیلان به‌دنبال منابع آبی تضمین‌شده برویم؛ لاینینگ انهار، بهسازی آب‌بندان‌ها، لایروبی و توسعه آن‌ها و ایجاد سدهای جدید می‌تواند به حل مشکل این حوزه کمک کند.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: متأسفانه مسئولان در حوزه مدیریت پسماند و مسائل زیست محیطی ناموفق بوده‌اند و در این حوزه غفلت دردناکی در استان گیلان انجام گرفته است‌.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس عنوان داشت: در مرکز استان پسماند در سراوان مطرح است که اکنون انجام پروژه مربوط به این حوزه در مراحل اولیه قرار دارد؛ با وجود اینکه در این سال‌ها تجهیزات و اعتبارات لازم وجود داشت اما عملکرد موفقی انجام نشد.

وی با بیان اینکه در این راستا چندین جلسه در مجلس شورای اسلامی و استان گیلان داشتیم افزود: پیش از 100 میلیارد اعتبار برای پیگیری این مشکل اختصاص یافته و روند کار خوب است اما عقب‌ماندگی‌هایی هست که ساماندهی پسماند را تحت‌الشعاع قرار داده است.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: در شهرستان خمام طرح کمربندی اجرا شده که از داخل شهر می‌گذرد و یک حریم غیرمنطقی دارد که حدود 20 سال است مشکلاتی را برای مردم به وجود آورده است.

آقازاده با بیان اینکه پیگیری حل این مسئله در حال انجام است گفت: 70 درصد از بازنگری حریم توسط بنیاد مسکن در حال انجام است همچنین مسئولان راه و شهرسازی و استانداری نیز پیگیر هستند و اجرای بازنگری حریم باید تا پایان سال تعیین تکلیف شود.

وی با اشاره به اینکه کمربندی رشت از سالیان گذشته تصویب شده و اکنون مراحل طراحی خود را طی می‌‌کند عنوان کرد: با ضعف مدیریت شهری شاهد چندین دهه تأخیر در این طراحی بودیم لذا بودجه حدود 2 هزار میلیارد تومانی برای این پروژه مطرح است.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس گفت: شهرستان خمام نیاز به ساختارهای خدماتی، درمانی و اداری دارد که اکنون در دست بررسی است البته برخی از سازمان‌ها مستقر شده‌اند و استقرار سازمان‌هایی مانند فرمانداری‌ها و بنیاد مسکن در حال اقدام است.

انتهای پیام/614/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon