نرخ بالای میوه‌های تابستانی در بازار همدان مانع خرید اقشار کم درآمد شده است

نرخ بالای میوه‌های تابستانی در بازار همدان مانع خرید اقشار کم درآمد شده است

گروه استان‌ها ـ رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار همدان از ایجاد ثبات در نرخ میوه و تره‌بار خبر داد و گفت: گرانی میوه‌های تابستانی به خاطر افزایش هزینه‌های تمام شده تولید محصولات نسبت به سال گذشته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، میانگین قیمت هر کیلو از میوه‌های تابستانی در بازار همدان بیش از 20 هزار تومان است که این امر سبب تبدیل میوه به یک کالای لوکس برای اقشار کم درآمد شده است.

اکنون در بازار همدان قیمت هر کیلو زردآلو 40 تا 50 هزار، توت فرنگی 30 تا 35 هزار، شلیل 20 تا 25 هزار و گیلاس 38 تا 45 هزار تومان گزارش شده است.

اگر چه میزان ورود میوه‌های تابستانی به بازار همدان نسبت به ماه گذشته افزایش یافته اما از نظر قیمت کاهش قابل توجهی نداشته است.
قیمت بالای میوه سبب حذف این ماده غذایی از سبد غذایی اقشار کم درآمد و کاهش سرانه مصرف آن شده است.

انواع سبزیجات نیز از قافله گرانی‌ها جدا نمانده و نسبت به ماه گذشته افزایش قیمت داشته است. امروز قیمت هر کیلو خیار 10 هزار، گوجه فرنگی 10 هزار، نخود فرنگی 17 هزار، فلفل دلمه‌ای 15 هزار و کاهو 7 هزار تومان است.

هزینه تولید میوه‌های تابستانی گران شده است

رضا البرزی رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار همدان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: انواع میوه‌های تابستانی به فراوانی در بازار موجود است اما هزینه تمام شده تولید میوه‌های تابستانی نسبت به سال گذشته افزایش یافته و همین امر سبب گرانی میوه‌ شده است.

وی با بیان اینکه قیمت میوه‌های تابستانی نسبت به سال گذشته گران‌تر شده است، تصریح کرد: وقتی هزینه‌های تولید، بسته‌بندی، نیروی کار و حمل‌ و‌ نقل یک کالا افزایش می‌یابد بدون شک قیمت نهایی کالاها نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار همدان با اشاره به اینکه هنوز محصولات تولید استان نرسیده است، گفت: امسال به خاطر سرمازدگی در باغات ساوه و شهریار میزان تولید و عرضه زردآلو نسبت به سال‌های گذشته کمتر شده است.

البرزی با تأکید بر اینکه قیمت انواع میوه و تره‌بار به صورت روزانه و با توجه به وضعیت عرضه و تقاضا تعیین می‌شود تصریح کرد: هر چه میزان عرضه محصولات بیشتر شود روند قیمت نزولی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بازار میوه از حالت رکود خارج شده و میزان تقاضای خرید افزایش یافته اظهار داشت: واحدهای خرده‌فروشی با توجه به نوع کالا مجاز به دریافت سود 15 تا 35 درصدی است.

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار همدان با بیان اینکه مقدار خرید میوه مردم نسبت به سال‌های گذشته کمتر شده است گفت: بیشتر مردم میوه را یک کالای ضروری محسوب نمی‌کنند.

انتهای پیام/743/ح/ر

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon