بودجه بهداشت و درمان استان قزوین ۱۲۰درصد افزایش یافت
گروه استانها ــ عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس گفت: با پیگیری مجمع نمایندگان استان قزوین، بودجه بهداشت و درمان استان در سال جاری ۱۲۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش پیدا کرده است.
رجب رحمانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قزوین درباره وضعیت بودجه بخش بهداشتی و درمانی استان قزوین در قانون بودجه 1400 اظهار داشت: با توجه به مطالبهگری جدی مجلس یازدهم بودجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مقایسه با سال قبل 157 درصد افزایش یافته که بیشترین میزان رشد بودجه میان همه وزارتخانهها بوده است.
وی اضافه کرد: همچنین با توجه به مطالبهگری صورتگرفته از سوی مردم و با پیگیری مجمع نمایندگان استان قزوین از وزرات بهداشت و همچنین سازمان برنامه و بودجه اعتبار بخش بهداشت و درمان استان قزوین در سال جاری 120 درصد نسبت به سال قبل افزایش پیدا کرده و امیدواریم امسال دیگر انتقاد و گلایهای برای کمبود بودجه و اعتبار از سوی مدیران این بخش نشنویم.
رحمانی با اشاره به لزوم توزیع عادلانه بودجه و اعتبارات بهداشتی و درمانی در سطح استان قزوین ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی قزوین باید تلاش مجمع نمایندگان مردم استان قزوین را مد نظر داشته باشد و بودجه را بر اساس شاخصهای محرومیت در استان توزیع کند تا فاصله بخشهای محروم و مرکز استان در زمینه برخورداری از امکانات و تجهیزات پزشکی به حداقل برسد.
بار سنگین درمانی روی دوش بیمارستان تاکستان
نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از این گفتوگو در رابطه با وضعیت زیرساختهای درمانی در شهرستان تاکستان گفت: معضل اصلی درمانی در تاکستان کمبود تخت بیمارستانی و تجهیزات پزشکی به ویژه دستگاههای امآرآی، سیتیاسکن و دیالیز است که در فقدان آنها در این شهرستان به شدت احساس میشود.
رحمانی با اشاره به بار سنگین خدماتی روی دوش بیمارستان دولتی شفای تاکستان افزود: این بیمارستان فقط به تاکستانیها خدمات نمیدهد، بلکه خدماتدهی به مردم شهرهای شال، اسفرورین، آبگرم، آوج و سایر شهرهای محروم جنوب استان را به عهده دارد و در ضمن به بیماران و مصدومانی که از آزادراه تاکستان گذر میکنند هم خدمات میدهد.
وی ادامه داد: با وجود اینکه جمعیت شهرستان تاکستان 180 هزار نفر عنوان میشود، اما با یک حساب سرانگشتی متوجه میشویم که بیمارستان شفای تاکستان به 450 هزار نفر از مردم استان قزوین و شهرهای اطراف خود در استانهای همجوار خدمات درمانی ارائه میدهد و به این خاطر باید تختهای بیمارستانی آن همه به همین نسبت افزایش پیدا کند. بنابراین توقع جدی داریم که دانشگاه علوم پزشکی کمبودهای تاکستان را ببیند و برای رفع آنها اقدام عاجل کند.
تاکستان به 45 تخت بیمارستانی نیاز دارد
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با یادآوری اینکه در حال حاضر 103 تخت بیمارستانی در بیمارستان تاکستان وجود دارد، تصریح کرد: همچنان که در نامهنگاریهای متعدد به وزیر بهداشت و درمان هم اعلام کردیم، باید حداقل 45 تخت بیمارستانی جدید به بیمارستان تاکستان اضافه شود تا از انتظار بیش از حد بیماران و آسیبهای ناشی از این انتظار پیشگیری شود.
رحمانی اضافه کرد: اگر دانشگاه علوم پزشکی زیرساختهای درمانی در تاکستان را توسعه دهد، با توجه به بازه پوشش بیمارستان و مراکز درمانی تاکستان از میزان انتقال بیماران به بیمارستانهای قزوین هم کاسته شده و از بار سنگین این بیمارستانها کاسته میشود. بنابراین مسئولان علوم پزشکی کمک به توسعه امکانات درمانی تاکستان را به مثابه کمک به قزوین ببینند.
وی ادامه داد: با توجه به اعتباراتی که امسال در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قزوین قرار گرفته، این دانشگاه باید نسبت به گسترده کردن مراکز و پایگاههای جامع واکسیناسیون اقدام کرده و نسبت به عدم تشکیل صف مردم و سالمندان در پایگاههای تزریق واکسن متعهد باشد و در این زمینه از همه امکانات و نیروی انسانی خود هم به شکل جدی استفاده کند.
انتهای پیام/س