پاسخ آب و فاضلاب استان گلستان به گزارش تسنیم/ کیفیت آب "بیمارستان صیادشیرازی" گرگان کنترل می‌شود

پاسخ آب و فاضلاب استان گلستان به گزارش تسنیم/ کیفیت آب "بیمارستان صیادشیرازی" گرگان کنترل می‌شود

گروه استان‌ها ــ مسئولان بهداشتی شهرستان گرگان درباره احتمال بروز بیماری‌های میکروبی به علت استفاده از آب تانکر در بیمارستان شهید صیادشیرازی گرگان هشدار دادند اما آب و فاضلاب استان اطمینان داد که جای نگرانی نیست چون کیفیت آب به طور مستمر کنترل می‌شود

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  گرگان، چند روزی است که مشکل تأمین آب در بیمارستان شهید صیادشیرازی گرگان با مشکل مواجه شده و قطعی‌های مکرر علاوه بر نارضایتی که برای بیماران، کادر درمان و مراجعه کنندگان به وجود آورده، مسائل و مشکلات بهداشتی هم در پی داشته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان و رئیس شبکه بهداشت و درمان گرگان درباره احتمال بروز بیماری‌های میکروبی به علت استفاده از آب تانکر هشدار داده بودند و خواستار رفع مشکل در کوتاه‌ترین زمان شدند.

فرماندار گرگان هم در جلسه ستاد مدیریت بحران این شهرستان که بعد از ظهر دیروز برگزار شد بر رفع سریع مشکل چاه آب بیمارستن شهید صیادشیرازی تأکید کرد و گفت: در چند روز آینده مشکل قطعی آب این بیمارستان برطرف می‌شود.

این در حالی است که مجموعه آموزشی درمانی شهید صیادشیرازی گرگان یکی از بزرگترین مجموعه‌های درمانی در استان گلستان است و در زمینه مدیریت کرونا، مرکز اصلی بستری بیماران مبتلا به کووید 19 است.

ضمن اینکه سایر بخش‌های این بیمارستان از جمله بخش‌های عفونی، زایمان و غیره هم همچنان فعال است و قطعی آب شرایط سختی را ایجاد کرده است. هرچند آب و فاضلاب استان برای تأمین آب این بیمارستان، آبرسانی با تانکر را در دستور کار قرار داده اما هم میزان آبی که با تانکر برای این بیمارستان تأمین می‌شود کافی نیست و هم اینکه بررسی و کنترل کیفیت آب این تانکرها هم کار چندان آسانی نخواهد بود.

برای همین مسئولان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان هشدار داده‌اند بروز هرگونه بیماری میکروبی و عواقب ناشی از استفاده از آب تانکر بر عهده آب و فاضلاب است.

روز گذشته و در پی درج مطلبی با عنوان قطعی آب بیمارستان شهید صیادشیرازی گرگان/احتمال بروز بیماری‌های میکروبی با آبرسانی سیار وجود دارد در صفحه استانی خبرگزاری تسنیم، آب و فاضلاب استان گلستان اعلام کرد هیچ جای نگرانی برای مصرف آب تانکرها وجود ندارد.

فاطمه سادات حجازی‌نژاد، مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب  استان در این باره اظهار داشت: میزان کلر آزاد باقیمانده کلیه تانکرهایی که در شرایط اضطراری پیش رو در سطح شهر تردد دارند، در محل آبگیری از تاسیسات آبرسانی، کنترل می‌شود به گونه‌ای که مقدار کلر آزاد در محل توزیع 0.8 تا 1 میلی گرم بوده و علاوه بر همکاران این شرکت، توسط کارشناس بهداشت محیط بیمارستان نیز پایش و مورد تایید قرار گرفته است.

وی افزود: همچنین در زمان تخلیه آب هر یک از تانکرها به مخزن بیمارستان، همزمان نمونه میکروبی مشترک هم توسط کارشناسان این شرکت و بیمارستان اخذ می‌شود که تاکنون نتایج کلیه نمونه‌های مشترک اخذ شده از تانکرها پاک و عاری از آلودگی بوده است. به علاوه مقداری پرکلرین نیز در اختیار نماینده بیمارستان صیاد قرار داده شده که در صورت لزوم مورد استفاده قرار گیرد.

مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان خاطر نشان کرد: این شرکت به منظور کنترل حداکثری و پایش مستمر کیفیت آب توزیعی، دو تن از کارشناسان بهداشت خود را به معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان معرفی و در محل بیمارستانهای صیاد و 5 آذر مستقر کرده است.

وی گفت: ضمن تلاش و  اهتمام این شرکت بر رعایت ضوابط بهداشتی و کنترل کیفیت آب توزیعی توسط تانکرهای سیار مذکور، بر اساس هماهنگی به عمل آمده با ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان، کنترل کیفیت آب در محل بیمارستان بر عهده عوامل اجرایی بیمارستان بوده و تاکنون گزارشی مبنی بر وجود مشکلات کیفی اعلام نشده است.

انتهای پیام/581/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon