مشکلات اقتصادی تتها کمپ اعتیاد بانوان در کاشان را تعطیل کرد

مشکلات اقتصادی تتها کمپ اعتیاد بانوان در کاشان را تعطیل کرد

گروه استان‌ها - تعطیلی کمپ ترک اعتیاد بانوان در کاشان امروز با دغدغه‌ای تبدیل شده که لازم است مسئولان در راستای احیای آن تمام تلاش خود را به کار بگیرند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازکاشان ، مواد مخدر به عنوان بلائی خانمان سوز یاد می‌شود که می‌تواند زندگی هر انسانی را به تباهی بکشاند و از سویی موجب بروز خسارات متعدد به جامعه و خانواده‌ها می‌شود.

این روزها که در هفته مبارزه با مواد مخدر قرار داریم درباره مبارزه با مواد مخدر حرف‌ها و صحبت‌های مختلفی انجام می‌شود و از این بلای خانمان‌ساز و مضرات آن بسیار یاد می‌شود  اما آنچه مهم بوده آن است که آثار این اقدامات دیده شود.

مواد مخدر انواع و گونه‌های مختلفی از آن مشاهده شده و همین موضوع لازم است تا والدین و جوانان با مراقب بیشتری رفتار کنند تا دچار این بلای خانمان سوز نشوند چراکه گرفتاری به آن گاها خسارت‌های جبران ناپذیری را به دنبال دارد.

ام‌النبین متقی‌نژاد با بیان اینکه 80 درصد امور بهزیستی در حوزه مواد مخدر پیشگیری است، اظهار داشت: در واحد درمان واحدهای اقامتی ترک اعتیاد یا کمپ‌ها زیر نظر بهزیستی فعال هستند و هفت مرکز فعال تحت نظارت بهزیستی فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه ماهانه 30 تا 40 مورد با همکاری نهادهای مختلف در کمپ‌ها بستری می‌شوند، افزود: در مجموع ماهانه 300 معتاد در کمپ‌های تحت پوشش بهزیستی بستری می‌شوند و چهار کمپ شامل یک کمپ زنان و سه کمپ آقایان به مرخصی رفتند.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان کاشان با بیان اینکه کمپ زنان در کاشان به دلیل مشکلات اقتصادی به مرخصی رفته است، افزود: وجود کمپ زنان در شهرستان کاشان لازم و ضروری است چراکه می‌تواند شهرستان‌های تابعه خود نظیر آران و بیدگل، نطنز و اردستان را تحت پوشش قرار دهد.

وی با بیان اینکه امیدواریم کمپ بانوان در شهرستان کاشان مجددا افتتاح شود، گفت: معضل اعتیاد به نحوی است که ماهانه 300 معتاد جمع‌آوری و در کمپ بستری می‌شوند در حالی که معتادان خاتم نسبت به آقایان به مراتب کمتر است.

متقی‌نژاد با بیان اینکه سالانه حدود سه هزار معتاد در کمپ‌های تحت نظارت بهزیستی بستری می‌شوند، تصریح کرد: یک معتاد ممکن است در طول سال چندین بار در کمپ‌های تحت نظارت بهزیستی شهرستان کاشان بستری شود و سازمان بهزیستی ملزم کرده است که کمپ پزشک، روانپزشک و دیگر متخصصان لازم در این حوزه را داشته باشند.

وی با بیان اینکه دستگاه قضا و مرکز بهداشت به خوبی در راستای نظارت بر کمپ‌ها ورود پیدا کردند، تاکید کرد: با بررسی این دستگاه‌ها یک کمپ به دلیل تخلف با ورود دادستانی پلمب شد و باید از همکاری مرکز بهداشت و دستگاه قضا در این زمینه تشکر کرد چراکه این موضوع یک پشتوانه برای بهزیستی محسوب شده است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان کاشان با بیان اینکه فرد معتاد باید خود تصمیم بر ترک گرفته باشند، افزود: خانواده نیز باید آماده پذیرش این افراد باشند تا دوباره به اعتیاد روی نیاورد چراکه با استرس در زندگی فرد معتاد ممکن است دچار لغزش شود و از این رو این مهم از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

وی با بیان اینکه 42 پاتوق و 100 ریزپاتوق در شهرستان کاشان وجود دارد، ابراز داشت: در برخی از این پاتوق‌ها افراد معتاد با خانواده خود حضور دارند و در آنجا گذران زندگی می‌کنند و لازم است در راستای ساماندهی این مناطق اقدامات لازم صورت پذیرد.

متقی‌نژاد با بیان اینکه وجود مرکز پناهگاه شبانه در کاشان از الزامات این شهرستان است، گفت: لازم است که این مراکز زنانه و مردانه در کاشان تاسیس شود و در تلاش هستیم که از ظرفیت خیران در این زمینه استفاده کنیم چراکه هزینه قابل توجهی را به دنبال دارد.

انتهای پیام/801/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon