پرونده‌های مختومه در شوراهای حل اختلاف استان مرکزی ۳۵درصد افزایش یافت

پرونده‌های مختومه در شوراهای حل اختلاف استان مرکزی 35درصد افزایش یافت

گروه استان‌ها- رئیس شوراهای حل اختلاف استان مرکزی با بیان اینکه ۲۰ هزار و ۹۳ فقره پرونده در این شورا منجر به صلح شد گفت: آمار پرونده‌های مختومه رشد ۳۵ درصدی داشت.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، صمد خدابخشی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته قوه قضائیه با اشاره به عملکرد شورای حل اختلاف استان اظهار داشت: بر اساس دین مبین اسلام شوراهای حل اختلاف نهادهایی هستند که برای ایجاد صلح و سازش شکل گرفته‌اند  که حدود 2 دهه فعالیت می‌کنند و یکی از دستاوردهای مهم آنها استفاده از ظرفیت‌های مردمی در ایجاد صلح و سازش است.

وی افزود: استان 166 شورای حل اختلاف دارد که 118 شعبه شهری، 48 شعبه روستایی و 19 شعبه اجرای احکام است، شورای تخصصی بیمه، اصناف، صنعت و غیره وجود دارد که از ظرفیت‌های همان صنف استفاده می‌شود.

رئیس شوراهای حل اختلاف استان مرکزی ادامه داد: در سال گذشته 90 هزار و 988 پرونده وارده در شورای حل اختلاف داشتیم که 93 هزار و 916 فقره پرونده مختومه و رشد 35 درصدی داشته که حاصل تلاش جهادی و انقلابی نیروها است.

خدابخشی تصریح کرد: تعداد پرونده‌های مانده در پایان سال 98 حدود 7 هزار و 177 فقره پرونده است که در پایان سال گذشته به 3 هزار و 853 رسید و نشان‌دهنده کاهش 46 درصدی پرونده‌های مانده است.

وی بیان کرد: 12 هزار و 635 فقره پرونده در سال 98 منجر به صلح شد و در سال 99 به 20 هزار و 93 فقره پرونده رسید که رشد 59 درصدی داشته، 27 درصد پرونده‌های دارای قابلیت صلح و سازش در سال گذشته به 31 درصد رسیده است.

رییس شوراهای حل اختلاف استان مرکزی ادامه داد: در زمینه اجرای احکام در سال گذشته 13 هزار و 256 فقره پرونده وارده داشتیم که تعداد 16 هزار و 688 فقره پرونده مختومه شدند که حاصل همکاری و تلاش جهادی نیروها است.

خدابخشی عنوان کرد: در سال گذشته تعداد پرونده‌های قتل 9 فقره پرونده بوده که منجر به صلح و سازش شده و زندانی ویژه شوراهای حل اختلاف در استان وجود ندارد و یا به عبارتی تعداد آنها بسیار کم است.

وی با اشاره به اینکه حرکت به سمت قوه قضائیه هوشمند یکی از سیاست‌های شورای حل اختلاف است، گفت: در سال گذشته 8 هزار و 330 فقره پرونده تمام الکترونیک داشتیم و آمار امسال 2 هزار و 196 مورد بوده همچنین 90 درصد ابلاغ‌ها به صورت الکترونیکی بوده است.

رئیس شوراهای حل اختلاف استان مرکزی با اشاره به ابلاغ شیوه نامه مشارکت‌های مردمی گفت: شناسایی و به کارگیری ظرفیت‌های موجود شهری، استانی و کشوری در صلح و سازش مورد توجه است که برای شناسایی ظرفیت‌ها با نهادهای فرهنگی، مذهبی، بسیج، مساجد، دانشگاه، اصناف و غیره ارتباط برقرار و مکاتبه شده تا اسامی افرادی که ظرفیت صلح و سازش دارند معرفی کنند.

انتهای پیام/713/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon