۱.۶ تن انواع مواد مخدر در استان مرکزی کشف و ضبط شد
گروه استانها- فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: در ۳ ماهه نخست امسال یک تن و ۶۸۷ کیلوگرم مواد مخدر در استان کشف و ضبط شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سردار حسن مفخمی شهرستانی صبح امروز در حاشیه مراسم افتتاحیه آزمایشگاه تخصصی مواد مخدر در ساختمان پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی با اشاره به برنامهریزی هوشمندسازی پلیس استان مرکزی در مبارزه تاثیرگذار در حوزه مواد مخدر اظهار داشت: نوآوری و بازبینی در اجرای طرحهای عملیاتی مبارزه با مواد مخدر، یکی از راهبردهای عملیاتی و تخصصی است که در تدوین و اجرای طرحهای نظام جامع اجرایی و عملیاتی پلیس دنبال میشود.
وی ادامه داد: با رویکرد اجرایی تعریف شده در طرحهای عملیاتی و با تلاش پرسنل نیروی انتظامی استان، این میزان کشفیات نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان 34 درصد افزایش داشته است.
فرمانده انتظامی استان مرکزی افزود: 405 مرحله طرحهای عملیاتی پلیس در قالب پاکسازی نقاط آلوده، طرح ظفر، طرح تشدید با خرده فروشان مواد مخدر و طرحهای ارتقای امنیت اجتماعی در سه ماهه نخست سال جاری به مرحله اجرایی که این عملیاتها، منجر به 3 هزار 42 پرونده در حوزه مواد مخدر شد.
مفخمی شهرستانی خاطرنشان کرد: در این 3 ماهه حدود یک تن و 687 کیلوگرم موادمخدر کشف، 6 باند قاچاق مواد مخدر متلاشی، 76 قاچاقچی، 104 نفر حمل کننده مواد مخدر، 688 نفر خرده فروش و 843 نفر معتاد دستگیر و مجرمان با تشکیل پرونده به مراجع قضائی و معتادان به کمپ های ترک اعتیاد معرفی شدند.
مصالحه 81 درصدی پروندههای ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس
فرمانده انتظامی استان مرکزی همچنین در مراسم افتتاح محل جدید مرکز مشاوره و مددکاری "آرامش" پلیس استان مرکزی حضور یافت و با اشاره به اهمیت جلب مشارکت عمومی و پیشگیری اجتماعی در برنامههای محوری پلیس اظهار داشت: مشارکت مردمی در حوزه نظم و امنیت اجتماعی از موضوعاتی است که نیروی انتظامی در سالیان اخیر توانسته با بهکارگیری فراگیر و هدفمند آن در مأموریتهای مختلف پلیسی، بازخوردهای بسیار مطلوبی را در افزایش اعتماد و باور عمومی به دست آورد.
وی افزود: توجه به دغدغههای مردم و برنامهریزی و اولویتبندی در حوزه ناهنجاریها و مسائل اجتماعی از مسئولیتهایی است که همواره باید مشاوران و مددکاران اجتماعی پلیس بدان توجه داشته باشند تا بتوانند به شیوههای مطلوب از تحلیلها به عنوان راهگشایی مناسب در پیشبینی، پیشگیری و مواجهه با ناهنجاریهای اجتماعی استفاده کنند.
مفخمی شهرستانی با اشاره به مصالحه 81 درصدی پروندههای ارجاعی به مراکز مشاوره و مددکاری انتظامی استان گفت: بهرهگیری هدفمند از دیدگاه اساتید دانشگاهی، نخبگان علمی، ظرفیتهای علمی درون سازمانی و صاحبان اندیشه در یک جامعه از مولفههای اثربخش در ایجاد اعتماد و باور اجتماعی نسبت به عملکرد پلیس است که بیتردید باید در حوزه اقدامات مشاورهای نیز نسبت به آن برنامه ریزی و همت لازم انجام پذیرد.
فرمانده انتظامی استان مرکزی ادامه داد: با توجه به شرایط کرونایی و پیشگیری از انتشار این ویروس خطرناک در سطح جامعه، در سال جاری، علاوه بر خدمات حضوری، سامانه مشاوره تلفنی 096580 مرکز مشاوره "آرامش" پلیس مرکزی نیز راهاندازی شده است و تاکنون بیش از یک هزار و 200 نفر از شهروندان از خدمات مختلف مشاوره ای غیر حضوری این مرکز بهره مند شده اند.
وی خاطرنشان کرد: از آنجا که تقویت واحد های مشاوره و مدکاری در کلانتریها در دستور کار پلیس مرکزی قراردارد، امیدواریم با ارتقای این سامانه تا پایان سال جاری، تمام کلانتریهای از دوایر مشاوره و مددکار اجتماعی برخوردار شوند تا بتوانیم براساس رویکرد جامعه محوری، خدمات مشاورهای گستردهتری را به متقاضیان ارائه دهیم.
انتهای پیام/711/ح