۵۰ درصد پرونده‌های قصور پزشکی در استان مرکزی منجر به صدور رای محکومیت شد

50 درصد پرونده‌های قصور پزشکی در استان مرکزی منجر به صدور رای محکومیت شد

گروه استان‌ها- مدیرکل پزشکی قانونی استان مرکزی با بیان اینکه ۵۰ درصد پرونده‌های قصور پزشکی در استان مرکزی منجر به صدور رای محکومیت شد از ارجاع ۴۷ پرونده قصور پزشکی به پزشکی‌قانونی استان خبر داد.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی رضایی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به عملکرد پزشکی قانونی اظهار داشت: در سال 99 شیوع بیماری کرونا مشکلاتی ایجاد کرد و همه دستگاه‌ها از جمله پزشکی قانونی استان مرکزی درگیر بودند اما نیروهای پزشکی قانونی با وجود همه مشکلات بدون مرخصی و دورکاری با تمام توان خدمت کردند و نگذاشتند کارها عقب بماند.

وی افزود: پزشکی قانونی استان مرکزی جزو استان‌هایی بود که تحت هرشرایطی کمیسیون‌ها را برگزار کرد و میتوان گفت یک کمیسیون عقب افتاده هم نداشته است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان مرکزی ادامه داد: تکمیل ساختمان جدید پرشکی قانونی یکی از اقدامات این اداره کل در سال گذشته بود به طوری که این ساختمان مشکلات مکان قبلی را ندارد و بسیار مجهز و بزرگ است به همین سبب مورد توجه مسئولان بوده زیرا مشکلات مردم را کمتر کرده است.

رضایی با اشاره به شروع ساخت ساختمان پزشکی قانونی ساوه و تکمیل دیوارکشی ساختمان پزشکی قانونی خمین گفت: راه‌اندازی آزمایشگاه آسیب‌شناسی در 2 ماه اخیر یکی دیگر از اقدامات شاخص این اداره کل است به طوری که با راه‌اندازی این آزمایشگاه نیازی به ارسال نمونه‌ها به تهران نیست و در امر کاهش اطاله‌دادرسی تاثیرگذار بوده که مسئولان ارشد استان در این زمینه همکاری خوبی داشتند.

وی بیان کرد: 52 هزار و 644 مورد مراجعات بالینی در سال گذشته داشتیم که در سال 98 حدود 59 هزار و 999 مورد بوده و کاهش 12 و سه دهم درصدی داشته همچنین در سال گذشته هزار و 194 مورد جواز دفن صادر شده که در سال 98 حدود هزار و 193 مورد بوده و یک درصد افزایش داشته است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان مرکزی با اشاره به اینکه در سال گذشته تعداد 290 کمیسیون و در سال 98 تعداد 354 کمیسیون برگزار شد، گفت: تعداد پرونده‌های قصور پزشکی در سال گذشته 47 پرونده و در سال 98 تعداد 104 پرونده بوده که به پزشکی قانونی ارجاع داده شده است.

رضایی عنوان کرد: در سال گذشته تعداد افراد محکوم شده 19 نفر و در سال 98 تعداد 64 نفر بوده و در تعداد پرونده‌های قصور پزشکی حداقل بیش از 50 درصد محکومیت داشتیم و در مجموع عملکرد پزشکی قانونی در سال 99نسبت به سال 98 حدود  4/2 درصد کاهش داشته اما در سال 1400 روند در حال افزایش است.

وی تصریح کرد: در 2 ماهه ابتدای سال 99 میزان معاینات بالینی 4 هزار و 844 پرونده بوده که در 2 ماهه ابتدای امسال 5 هزار و 142 پرونده داشتیم و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 6/2 درصد افزایش داشته است.

2215 مورد پرونده نزاغ و درگیری در استان مرکزی طی 2 ماه

مدیرکل پزشکی قانونی استان مرکزی با اشاره به پرونده تصادفات گفت: در 2 ماهه ابتدای سال 99 تعداد 887 مورد و در 2 ماهه امسال هزار و 105 مورد بوده و در زمینه نزاع و درگیری هزار و 687 مورد و در دو ماهه امسال 2هزار و 215 مورد بوده، در زمینه جواز دفن‌های صادر شده در دو ماهه 99 تعداد 188 نفر و در دو ماهه امسال 181 نفر بوده، در مجموع برای معاینات بالینی و فوتی حدود 5/8 درصد رشد داشتیم.

رضایی عنوان کرد: در دو ماهه ابتدای سال 99 تعداد کمیسیون‌ها برای 22 نفر و در دو ماهه امسال 18 نفر بوده،  پرونده‌های قصور پزشکی در دو ماهه سال 99 یک مورد و در امسال 6 مورد، محکومیت‌ها در سال 99 یک نفر و در امسال 3 نفر بوده، عملکرد آزمایشگاه سم‌شناسی در 2ماهه ابتدای سال 99 تعداد 2 هزار و 182 مورد و در دو ماهه ابتدای امسال 2 هزار و 367 مورد بوده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد هزار و 400 نفر در مجموع در سال 99 در حوزه کودک آزاری و همسرآزاری به پزشکی قانونی مراجعه کردند، گفت: مجموع عملکرد در دوماهه ابتدای سال گذشته به 7 هزار و 236 نفر و در دوماهه امسال 7 هزار و 708 نفر ارائه خدمات بوده که حدود 6 و نیم درصد افزایش داشته است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان مرکزی با اشاره به اینکه تعداد ارباب رجوع به ترتیب در اراک، ساوه و خمین بیشتر بوده گفت: استان مرکزی در زمینه حوادث رانندگی در سال 99 نسبت به جمعیت استان رتبه نخست، نزاع و کودک آزاری رتبه دوم، مرگ‌های غیرطبیعی رتبه سوم، در مسومیت با گاز منوکسید کربن رتبه چهارم و در غرق‌شدگی رتبه 19 و در حوادث کار رتبه پنجم درسطح کشور را داشته است.

بزرگراه اراک_قم بیشترین فوتی را در بین جاده‌های استان مرکزی دارد

رضایی ادامه داد: میزان فوتی‌های برون شهری در بزرگراه اراک_قم در مسیر رفت با 22نفر فوتی بیشترین تعداد، اتوبان تهران-ساوه با 21 نفر رتبه دوم، جاده اصلی تهران- ساوه با 20 فوتی رتبه سوم را داشته همچنین در زمینه فوتی‌های برون شهری 67 درصد مربوط به سواری و 11درصد مربوط به موتورسیکلت و فوتی های درون شهری  27درصد مربوط به موتور سیکلت و 52 درصد مربوط به عابر پیاده بوده که نشان می‌دهد عابران پیاده توجه کافی به نکات ایمنی ندارند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه درون شهری 48 درصد عابران فوتی با خودرو سواری برخورده داشتند، گفت: اینکه مجموع تصادفات در سال 99بالغ بر 6 هزار و 756 مورد بوده که در حواث برون شهری میزان فوتی‌ها( که طرف مقابل خودرو نبوده) 45 درصد بیان شده که ناشی از سرعت بالا، خواب آلودگی و عدم رعایت نکات ایمنی بوده است.

انتهای پیام/713/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon