استاندار گیلان: تمهیدات لازم برای حضور فیزیکی دانشآموزان در مدارس استان انجام میشود
گروه استانها- استاندار گیلان گفت: تمهیدات لازم برای حضور فیزیکی دانشآموزان در مدارس و کاهش نگرانی خانوادهها باید توسط آموزش و پرورش اندیشیده شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ارسلان زارع صبح امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش گیلان با اشاره به 14 تیرماه روز بزرگداشت قلم اظهار داشت: از تلاشهای خوب و صبورانه معلمان که با وجود شرایط کرونا، اهتمام خاص در انجام وظایف خویش داشتند تشکر میکنم.
استاندار گیلان به استفاده بیشتر از آموزشهای الکترونیکی اشاره و بیان کرد: روند استفاده از فناوریهای نوین به صورت گسترده در سال تحصیلی گذشته توسط آموزش و پرورش در نظر گرفته شد تا جاییکه گیلان از میانگین متوسط کشوری بالاتر بوده است و این یک دستاورد است.
زارع با اشاره به لزوم برنامهریزیهای لازم برای استفاده از بستر آموزش الکترونیکی در سال تحصیلی جدید خاطرنشان کرد: از آموزشهای مجازی باید همچنان در برخی دروس بهره گرفته شود.
وی جایگاه آموزش و پرورش را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: آموزش و پرورش یک نهاد اساسی برای سرمایهگذاری جهت توسعه کشور و ساختن ایرانی عزتمند و با اقتدار است که با مشارکت آحاد جامعه به انجام رسالت خطیر خود میپردازد و همگان وظیفه دارند که در این مسیر کمک کنند.
نماینده عالی دولت در استان گیلان با اشاره به سال تحصیلی جدید و حضور دانشآموزان در مدارس افزود: با شیوهها و ابزارهای مختلف تبلیغی و رسانهای باید در جهت اغناسازی و اطمینانبخشی به خانوادهها تلاش شود تا بتوانند دانشآموز را به مدرسه بفرستند.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: در بسیاری از کشورهای دنیا با وجود اینکه با بحران کرونا روبهرو بودند اما تعطیلی کلاسهای حضوری مدارس آنها به صورت مقطعی بود لذا آموزش پرورش ما هم وظیفه دارد از همه ابزارها و شیوههای لازم برای اطمینانبخشی و کاهش نگرانی خانوادهها بهره گیرد.
زارع با اشاره به ضرورت تبیین شیوهنامههایی برای کاهش نگرانی خانوادهها گفت: در این دو ماه باقی مانده تمام پیشبینیها و برنامهریزیهای لازم و ضروری آغاز سال تحصیلی جدید و حضور دانشآموزان در کلاس درس در نظر گرفته شود بایستی آسیبشناسی شود و در برنامههای سال آینده کوشش کنیم که نواقص کمتر شود.
نماینده عالی دولت در استان گیلان با اشاره به بازنشستگی برخی نیروهای آموزش و پرورش و کمبود معلم در مدارس خاطرنشان کرد: برخی دروس به ویژه دورس تخصصی کسری دارد و لازم است که ادارهکل آموزش و پرورش گیلان در این زمینه برنامهریزی کند.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان نیز در این جلسه با اشاره به برگزاری کنکور سراسری امسال اظهار داشت: 14 هزار نفر از دانشآموزان گیلان در کنکور سراسری امسال شرکت داشتند.
محمد رحمتی به برگزاری دیگر امتحانات دانشآموزان اشاره و بیان کرد: در ابتدای امسال، نگرانی جدی در برگزاری امتحانات به دلیل شیوع کرونا در بین خانوادهها وجود داشت اما با تلاش همکاران فرهنگی فضا آرام شد و امتحانات با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شد و نگرانی خانوادهها کاهش یافت.
وی با بیان اینکه اکثر آموزش و پرورشهای دنیا معتقدند که تحت هر شرایطی مدارس باید باز باشد تصریح کرد: مهرماه امسال با حضور دانش آموزان، مدارس را بازگشایی خواهیم کرد و تجربه نشان داده که بازگشایی مدارس هیچ تاثیری در بار کرونا نداشته است.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار گیلان نیز در این جلسه اظهار داشت: در سال تحصیلی گذشته، وزیر آموزش و پرورش در یک مقطعی، حضور دانشآموزان در مدارس را به صورت اختیاری اعلام کرد البته خانوادهها هم به دلیل شرایط کرونا رغبت نداشتند فرزندان خود را به مدارس بفرستند.
محمود قاسمنژاد بیان کرد: با توجه به اعلام واکسیناسیون دانشآموزان و معلمان امسال مدارس میتواند به شکل حضوری باشد اما باید توجه کرد که در واکسیناسیون افراد هم پروتکلی برای سنین مختلف اعلام شد اما بهدلیل کمبودهایی، واکسیناسیون افراد واجد شرایط به طور 100 درصد انجام نشد و کسانی هستند که هنوز واکسن نزدند.
وی گفت: در همین راستا آموزش و پرورش باید بتواند برنامهریزیهای لازم را به عمل آورد و با تولید محتوای مناسب به گونهای عمل کند تا این آمادگی در خانواهها ایجاد شود مبنی بر اینکه آموزش حضوری در دستور کار است تا خانوادهها بتوانند بدون هیچ نگرانی دانشآموز را به مدرسه بفرستد.
قاسمنژاد با بیان اینکه هر گونه سهلانگاری، سلامتی دانشآموز و معلمان را با مشکل روبهرو خواهد کرد و تبعات اجتماعی و امنیتی آن فراتر از سایران است افزود: تجربه نشان داده همواره بعد از پشت سر گذاشتن پیک کرونا و رسیدن به شرایط عادی مجدداً عادیانگاری و عدم رعایت پروتکلها بعد از یک ماه باعث افزایش بار این بیماری در سطح کشور میشد که نباید این گونه باشد.
انتهای پیام/612/ ع