اسکودا حاضر به مناطره درباره آیین‌نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلا نشد

اسکودا حاضر به مناطره درباره آیین‌نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلا نشد

اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) حاضر به مناظره با مرکز وکلای قوه قضائیه با موضوع آیین‌نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلا نشد.

به گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله رئیسی در آخرین روزهای حضور خود در قوه قضائیه آیین‌نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلا را ابلاغ کرد. این آیین‌نامه که 2 تیر ماه جاری به تصویب رسید و توسط رئیس وقت دستگاه قضا ابلاغ شد، مورد انتقاد اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) قرار گرفته است.

هیئت عمومی اسکودا در این باره روز جمعه 11 تیر ماه جلسه هیئت عمومی را تشکیل داد و در پایان با انتشار بیانیه‌ای آیین‌نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلا را غیرقابل اجرا دانست.

این بیانیه اعلام نکرده است که کدام بخش از آیین‌نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلا که در 164 ماده تدوین شده است، قابلیت اجرایی ندارد.

برای بررسی مواد آیین‌نامه و شنیدن انتقادات و پاسخ‌های مرتبط با آن، از دو نهاد متولی امر وکالت در کشور یعنی مرکز وکلای قوه قضائیه و اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) برای برگزاری مناظره در خبرگزاری تسنیم دعوت کردیم.

این دعوت با استقبال علی بهادری‌جهرمی، رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه قرار گرفت اما اسکودا با این توضیح که قصد ندارد درباره آیین‌نامه اظهارنظر کند و امور مرتبط با آن را از طریق مذاکرات پیش خواهد برد، از حضور در این مناظره سر باز زد.

عدم ارائه اظهارنظر درباره آیین‌نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلا از سوی اسکودا در حالی اعلام شده است که کانون وکلای دادگستری مرکز فردا سه‌شنبه 15 تیرماه برای اعضای خود دعوتنامه جلسه هیئت عمومی ارسال کرده است تا در این جلسه موضوع آیین‌نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلا بررسی شود.

گفتنی است؛ آیین‌نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلا در 10 بخش کلیات، انتخاب هیئت مدیره، انتخابات هیئت رئیسه کانون و وظایف آن، آزمون ورودی پروانه وکالت و کارآموزی، درجه‌بندی وکلا و ترفیعات، تعهدات و وظایف وکلا، دادسرا و دادگاه انتظامی، تخلفات و مجازات‌های انتظامی، اجرای احکام انتظامی و سایر مقررات و 164 ماده تدوین شده است و معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضائیه مأمور هماهنگی نظارت بر حسن اجرای این آیین‌نامه است.

طبق مفاد آمده در آیین‌نامه، آیین‌نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلا قصد ایجاد تغییراتی گسترده در فرایند جذب کارآموز وکالت، نظارت بر وکلا و به طور کلی فرایندهای مرتبط با نهاد وکالت را دارد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon