اجرای نسخه‌نویسی الکترونیکی در زمان قطعی برق بیماران را سرگردان کرده است

اجرای نسخه‌نویسی الکترونیکی در زمان قطعی برق بیماران را سرگردان کرده است

گروه استان‌ها-رئیس سازمان نظام پزشکی همدان گفت: اجرای نسخه نویسی الکترونیکی در شرایطی که روزانه با بیش از ۴ساعت قطعی برق مواجهیم سبب سرگردانی و تجمع بیماران در مطب‌ها و داروخانه‌ها شده است.

علیرضا مدرکیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: از سال گذشته اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی اجباری شده و همه پزشکان و مراکز درمانی موظف به اجرای آن شده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه این طرح از ابتدا با اشکالاتی مواجه بوده و زیرساخت‌های اجرای آن فراهم نیست، تصریح کرد: اکنون هم قطعی برق بر شدت مشکلات افزوده و سبب رنجش و سرگردانی بیماران در مطب‌ها، داروخانه‌ها و آزمایشگاه‌ها شده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی همدان با بیان اینکه روزانه بیش از 4 ساعت برق مناطق مختلف شهر قطع می‌شود، گفت: بر اساس رایزنی و هماهنگی‌های انجام شده با شرکت برق، مساعدت‌هایی شده و در زمان پیک مراجعه بیماران به مطب‌های پزشکی، برق نقاط خیابان بوعلی که محل تجمع ساختمان پزشکان است قطع نمی‌شود اما مطب‌هایی که در این محدوده نیستند با مشکل قطعی برق مواجه‌اند.

مدرکیان با تاکید بر اینکه وقتی برق قطع شود سیستم نسخه نویسی الکترونیکی هم غیر فعال می‌شود، اظهار داشت: در این شرایط استحقاق سنجی بیمه بیماران هم با مشکل مواجه شده و ممکن هزینه اضافی به بیماران تحمیل شود.

وی با اشاره به اینکه برخی از پزشکان به خاطر جلوگیری از تجمع و سرگردانی بیماران در مطب‌ها اقدام به نسخه نویسی دستی می‌کنند، گفت: پزشکان باید بعدا نسخه را در سیستم الکترونیکی ثبت کنند.

رئیس نظام پزشکی همدان با تاکید بر اینکه تجمع بیماران در هوای گرم و فضای سربسته مطب‌ها و داروخانه‌ها امکان گردش ویروس کرونا و بروز پیک پنجم را تشدید می‌کند، تصریح کرد: از مسئولان استانی تقاضا داریم نسخه نویسی الکترونیکی را لغو کرده و اجرای آن را به زمانی مناسب‌تر موکول کنند.

مدرکیان با بیان اینکه بسیاری از بیماران، پزشکان و منشی‌ها نسبت به وضعیت موجود گلایه‌مند هستند، اظهار داشت: بیماران و پرسنل درمانی بر سر موضوعی مشاجره می‌کنند که هیچ یک از طرفین مقصر آن نیستند.

وی با اشاره به اینکه در ساعات قطعی برق، عملیات نسخه نویسی الکترونیکی در مطبها و داروخانه‌ها به طور کامل قطع می‌شود، گفت: برخی بیماران برای دریافت دارو ساعت‌ها در فضایی بسته به انتظار می‌نشینند و بعضی هم ترجیح می‌دهند به صورت آزاد و با هزینه اضافی داروهای خود را بگیرند.

رئیس نظام پزشکی همدان با تاکید بر اینکه سامانه ثبت نسخه و داروها در حال بروزرسانی است، تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود به هیچ عنوان اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی را به صلاح بیماران و همکارانم نمی‌دانم.

انتهای پیام/743/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon