معاون وزارت بهداشت: مراجعه دیرهنگام بیماران کرونایی مشکل اصلی ما در سیستان و بلوچستان است
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: با وجود زیرساختهای مطلوب برای خدمات بستری و سرپایی، متاسفانه شاهد دیر مراجعه کردن بیماران هستیم؛ از مردم تقاضا داریم برای درمان خود زودتر مراجعه کنند.
قاسم جان بابایی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از نظر کیفیت خدمات ارائه شده جزو دانشگاههایی است که کمترین درصد فوتی را نسبت به بستری در سطح کشور دارد.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: شاخصها نشان میدهد که این دانشگاه در پیکهای قبلی شیوع کرونا به خوبی توانست بیماری را مدیریت کند.
وی با بیان اینکه دیر مراجعه کردن بیماران مشکل اصلی ما در سیستان و بلوچستان است، گفت: با وجود زیرساختهای مطلوب برای خدمات بستری و سرپایی، متاسفانه شاهد دیر مراجعه کردن بیماران هستیم؛ از مردم تقاضا داریم برای درمان خود زودتر مراجعه کنند.
جان بابایی خاطرنشان کرد: متاسفانه شاهد آن هستیم بیمارانی که بیش از 7 تا 8 روز در منزل خود مقاومت کردند تا بستری نشوند، در انتها با شرایط بسیار بد به مراکز درمانی مراجعه و کار را برای خود و کادر درمان بسیار سخت کردهاند.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: خوشبختانه در حوزه بهداشت در سطح استان مراکز 16 ساعته فعال و در حوزه درمان نیز کلینیکهای سرپایی دایر است. بیماران مبتلا به کرونا میتوانند به این مراکز مراجعه و درمان خود را در اسرع وقت آغاز کنند.
وی اظهار داشت: هماکنون در سه بیمارستان اصلی شهر زاهدان شامل "بوعلی، علی بن ابیطالب(ع) و خاتم الانبیا(ص)" بیماران کرونایی بستری هستند و در هر سه بیمارستان تخت خالی وجود دارد. در بیمارستان علی بن ابی طالب(ع) علاوه بر اینکه در ساختمان شماره یک آن تخت خالی وجود دارد، 100 تخت در ساختمان شماره دو آن اماده شده که گام به گام میتوانیم آن را پر کنیم.
جان بابایی گفت: علاوه بر زاهدان در شهر زابل، چابهار و ... نیز تخت خالی وجود دارد و جای نگرانی نیست. علاوه بر همه این موارد در صورت نیاز توانایی اضافه کردن تخت جدید برای بیماران کرونایی را داریم. خواسته من از همه عزیران این است که اضطراب در دل مردم ایجاد نکنند.
انتهای پیام/392/ ع