واکنش به مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و حذف دفترچه بیمه

واکنش به مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و حذف دفترچه بیمه

همزمان با فرار رسیدن هفته تأمین اجتماعی، کانون بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی شمیرانات ضمن انتقاد از اجرای ناقص مرحله دوم همسان‌سازی و حذف دفترچه بیمه بازنشستگان گفت: شرکت‌های سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی به صورت مافیایی اداره می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ همزمان با فرا رسیدن هفته تأمین اجتماعی، کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی شهرستان شمیرانات اعلام کرد: متأسفانه سازمان تأمین اجتماعی در سال‌های مختلف بازیچه جناحی و سیاسی بوده است. عدم توجه به خواسته‌های بازنشستگان و بیمه‌شدگان و هجمه‌های بی‌‌رحمانه دولتمردان و مجلس شورای اسلامی در ادوار گذشته تاکنون به منابع سازمان تأمین اجتماعی و عمل نکردن به تعهدات خود در قبال سازمان تأمین اجتماعی این سازمان را با چالش مواجه کرده است. حذف برخی داروها از بیمه و اجرای طرح تحول سلامت و توجه نکردن به معیشت بازنشستگان و مستمری‌بگیران و عدم اجرای قانون الزام در بخش درمان و توجه نکردن به اصلاح ساختار تأمین اجتماعی که شرکاء اجتماعی مخصوصاً حضور بازنشستگان در سطوح مدیریتی و ایجاد شورای عالی و هیئت نظارت بر عملکرد تأمین اجتماعی کانون بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی شهرستان شمیرانات همیشه بر استقلال مالی و اداری این سازمان تأکید داشته و دارد از دولت سیزدهم یعنی دولت حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی خواستار این هستیم که به سازمان تأمین اجتماعی توجه ویژه‌ای داشته باشند. به جهت اینکه بالای 42 میلیون نفر بیمه شده و بازنشسته به همراه خانواده آنها تحت پوشش سازمان هستند از مجلس شورای اسلامی انقلابی می‌خواهیم اجازه دست‌اندازی و دخالت‌های غیراصولی به اموال  و دارائی‌های بیمه شدگان و بازنشستگان را به نهادهای دولتی و غیردولتی ندهند و قوانینی را تصویب نکنند که سازمان تأمین اجتماعی را دچار مشکل کنند دولت سیزدهم وصول بدهی را که دولت قبل به تأمین اجتماعی دارد در اولویت کار خود قرار دهد و این بدهی به سازمان تأمین اجتماعی به موقع پرداخت تا سازمان بتواند در بخش درمان و پرداخت حقوق‌های بازنشستگان و خدمات‌دهی به این قشر با مشکل مواجه نشود و نباید مجلس و دولت اجازه دهند مشکلات کشور و فشار و هجمه‌ها به سوی سازمان تأمین اجتماعی که ارائه‌دهنده خدمات مؤثر است و از مهم‌ترین مشکلات بازنشستگان و بیمه‌شدگان و به طور کلی شرکاء اجتماعی است، خللی ایجاد کند. خواسته‌های به‌حق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی که به شرح ذیل است و انشاءالله مورد توجه ویژه دولت جدید مجلس شورای اسلامی قرارگیرد.

1- حفظ یکپارچگی و تمامیت سازمان تأمین اجتماعی: سازمان تأمین اجتماعی و به طور کلی هر سازمان بیمه اجتماعی دارای سه بخش اساسی و لاینفک بیمه‌ای و درمانی و سرمایه‌گذاری بوده و هرگونه تفکیک و جدایی بین این سه بخش  باعث برهم خوردن ساختار و منابع و مصارف آن می‌شود از دولت و مجلس شورای اسلامی انتظار داریم برای یکپارچگی و تمامیت سازمان تأمین اجتماعی تضمین و تعهد شود و سازمان تأمین اجتماعی از انحصار خارج شود.

2- سه جانبه گرائی و حضور نمایندگان کارگران و بیمه‌شدگان و بازنشستگان و مستمری‌بگیران در سطوح مدیریتی تأمین اجتماعی بر اساس مقاله و نامه‌های بین‌المللی کار پذیرفته شده از سوی جمهوری اسلامی ایران و احکام قانونی مندرج در قوانین کار مصوب 1369 و تأمین اجتماعی مصوب 1354 رفاه و تأمین اجتماعی مصوب 1383 و برنامه‌های توسعه سازمان تأمین اجتماعی بایستی لزوماً و ذاتاً براساس سه جانبه‌گرایی در ارکان عالی تصمیم‌گیری و نظارتی خود اداره شود. کانون بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی خواستار تغییر ساختار تأمین اجتماعی بر اساس حضور شرکاء اجتماعی در تمام سطوح سازمان است و طرح فوق در صحن مجلس شورای اسلامی بوده و از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستار تصویب طرح فوق و ایجاد شورای عالی تأمین اجتماعی و هیئت نظارت بر عملکرد سازمان تأمین اجتماعی با حضور صاحبان اصلی تأمین اجتماعی که شرکاء اجتماعی آن هستند سازمان را از بحران نجات دهند و حضور نمایندگان بازنشستگان و مستمری‌بگیران در تمام سطوح سازمان تأمین اجتماعی را خواستاریم.

3- اجرای دقیق و کامل قانون الزام توسط سازمان تأمین اجتماعی: علی‌رغم اینکه قانون الزام درمان تمامی بیماران تأمین اجتماعی در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های ملکی سازمان باید به صورت رایگان انجام پذیرد، اما به جهت ناتوانی تأمین اجتماعی در خدمات درمانی مطلوب به بازنشستگان و مستمری‌بگیران در مراکز ملکی و کاهش حذف بعضی از داروها از بیمه تأمین اجتماعی و … به ناچار کانون عالی بازنشستگان کشور مجبور به عقد قرارداد بیمه تکمیلی برای ارائه خدمات درمانی کرده است. قانون الزام حق قانونی بیمه‌شدگان و بازنشستگان و مستمری بگیران است اما اجرا نمی‌شود. سرانه درمان به تمامی مردم توسط دولت پرداخت می‌شود، اما به بالای 42 میلیون نفر بیمه شده و بازنشستگان تأمین اجتماعی دولت سرانه درمان به تأمین اجتماعی نمی‌دهد که هیچ، بلکه بدهی خودش را به سازمان را نیز پرداخت نمی‌کند؛ بنابراین خواستار دقیق اجرای قانون الزام در بخش درمان و پیگیری اختصاصی سرانه درمان توسط دولت به بیمه شدگان و بازنشستگان بیمه تأمین اجتماعی  هستیم.

4- سازمان تأمین اجتماعی با ایجاد هلدینگ میلاد سلامت یعنی خود گردانی مراکز درمانی و بیمارستان‌ها در قالب هلدینگ یعنی خصوصی عمل کردند در بیمارستان‌های ملکی و به جهت بهره برداری اقتصادی بیماران را پذیرش می‌کند و این خود هزینه تراشی برای بیمه شدگان و بازنشستگان است که با این وضعیت اولویت با پولدارها خواهد بود نه بیمه‌شدگان. به همین جهت بیمه تکمیلی برای بازنشستگان تأمین اجتماعی تحمیل شده و با هلدینگ عمل کردن بخش درمان تأمین اجتماعی شدیداً مخالف هستیم.

5- در مورد اجرای همسان‌سازی مستمری‌های بازنشستگان در دو مرحله متأسفانه با توجه به تورم سرسام‌آور و خط فقر و تورم و افزایش روز افزون قیمت‌ها شیرینی اجرای متناسب‌سازی را بازنشستگان حس نکردند؛ بنابراین همچنان افزایش تورم و افزایش قیمت‌ها را داریم و برای دائمی شدن همسان‌سازی حقوق و مستمری که توسط برنامه و بودجه به دولت پیشنهاد شده است می‌خواهیم عدالت را دولت رعایت کند و برای اجرای همسان‌سازی بازنشستگان کشوری و لشکری که از بودجه دولت تعیین می‌شود این تبعیض و بی‌عدالتی برداشته شود و برای بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی نیز از دولت و مجلس شورای اسلامی انقلابی می‌خواهیم برای دائمی شدن همسان‌سازی حقوق‌های بازنشستگان بودجه‌ای مختص از دولت برای بازنشستگان تأمین اجتماعی در نظرگرفته شود و همسان‌سازی هرساله برای بازنشستگان و مستمری بگیران اجرائی و عملیاتی شود و مطابق تورم واقعی به حقوق و مستمری آن‌ها اضافه شود.

6- خواستار حذف دو درصد از بابت درمان که توسط تأمین اجتماعی ماهیانه از حقوق و مستمری بازنشستگان کسر می‌شود و به جهت پرداخت اضافه بابت درمان از جیب بازنشستگان و مستمری‌بگیران به بیمه تکمیلی صورت می‌شود را هستیم.

7- ابطال ماده 69 تأمین اجتماعی برای رفع تبعیض همکار و غیرهمکار و پرداخت مزایای مختلف توسط سازمان تأمین اجتماعی به پرسنل همکار که بازنشستگان غیرهمکار از آن محروم هستند و هردو گروه از بدنه یک سازمان هستند و هرگونه پرداخت دوگانه بین همکار و غیرهمکار را محکوم کرده و تمام بازنشستگان و بیمه‌شدگان باید از امکانات رفاهی و تفریحی و معیشتی و غیره سازمان تأمین اجتماعی را بصورت یکسان استفاده کنند.

8- باتوجه به اینکه بانک رفاه کارگران تمامی سرمایه آن متعلق به تأمین اجتماعی و بیمه‌شدگان و بازنشستگان و مستمری‌بگیران است خواستار حذف شرط سنی برای گرفتن وام از بانک رفاه کارگران  برای بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی را داریم.

9- تمام شرکت‌های سرمایه‌گذاری سازمان تأمین اجتماعی از جمله شستا، املاک و مستقلات، شرکت‌های خانه‌سازی، بانک رفاه کارگران و سایر واحدهای سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی متعلق به بیمه‌شدگان و بازنشستگان و مستمری‌بگیران بوده و هرگونه دخل و تصرف و هزینه‌ها در این گونه شرکت‌ها و وجود مسائل و مشکلات فراوانی که در این بخش مشاهده می‌شود و به صورت مافیایی اداره می‌شوند از مسئولین سازمان تأمین اجتماعی و وزارت تعاون و کار و رفاه اجتماعی و قوه قضائیه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی و درآمدهای حاصله از شرکت‌های فوق و هزینه‌ها و سایرموارد مشخص و به صاحبان سرمایه که بیمه‌شدگان و بازنشستگان هستند رسانده شود و سودهای حاصله به حساب سازمان تأمین اجتماعی برای خدمات دهی به بیمه شدگان و بازنشستگان واریز شود و از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستار تحقیق و تفحص از شرکت‌های سرمایه‌گذاری سازمان تأمین اجتماعی را داریم.

10 - به عنوان نمایندگان قانونی بازنشستگان و مستمری بگیران با تغییر هرگونه پارامتریک و آینده‌نگری حوزه رفاه و تأمین اجتماعی بدون مشورت نمایندگان و بازنشستگان در سازمان تأمین اجتماعی که به ضرر کارگران و بازنشستگان و به طور کلی بیمه‌شدگان باشد و کاهش تعهدات تأمین اجتماعی از بیمه‌شدگان و بازنشستگان  را نخواهیم پذیرفت و هرگروه و جناح چه صنفی و سیاسی دنبال کاهش تعهدات باشد شدیداً محکوم و بدانند در این زمینه نمایندگان بازنشستگان و مستمری‌بگیران سکوت نخواهند کرد و هرکسی و هرگروهی باعث کاهش تعهدات شوند را رسوا خواهیم کرد.

11- خواستار پرداخت بدهی دولت به طور کامل به سازمان تأمین اجتماعی هستیم و لازم است که تمامی مسئولان تأمین اجتماعی تشکل‌های کارگری و بازنشستگان و دیگر مسئولین کشور و نمایندگان مجلس شورای اسلامی با همکاری و تلاش دلسوزانه جهت وصول بدهکاری به صورت جدی تا حصول نتیجه این خواسته به حق جامعه کارگری را دنبال و پیگیری کند. از دولت سید ابراهیم رئیسی می‌خواهیم بابت بدهی دولت به تأمین اجتماعی همکاری و از دخل و تصرف و دخالت‌های دولت که باعث مشکلاتی برای بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی شود جلوگیری و دولت جدید برای تقویت این سازمان برای خدمات‌دهی بهتر به ذینفعان خود تلاش کند.

12 - اعتراض شدید در مورد پرداخت عیدی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی که هرساله انجام می‌شود: خواستار پرداخت عیدی بازنشستگان در پایان هرسال مانند کارگران شاغل تابع قانون کار به بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی هستیم و مخالفت مسئولین تأمین اجتماعی مبنی براینکه چون از عیدی حق بیمه گرفته نشد را نمی‌پذیریم. این وظیفه مسئولین تأمین اجتماعی و وزارت کار و تعاون و رفاه اجتماعی است که باید هماهنگی و از عیدی کارگران شاغل بیمه کسر شود و خواستار پرداخت عیدی هرساله مانند کارگران شاغل تابع قانون کار هستیم و مانند آنها به بازنشستگان و مستمری بگیران باید عیدی پرداخت شود.

13- خواهان احیاء دفترچه بیمه بازنشستگان و مستمری‌بگیران و برقراری تعداد داروهائی که از بیمه حذف شده هستیم و باتوجه به اینکه هزینه‌های درمان افزایش چشمگیر داشته و سازمان به علت عدم اجرای قانون الزام مشکلات فراوانی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان ایجاد و فراهم کرده سریعاً از مدیران درمان سازمان تأمین اجتماعی خواستار رسیدگی فوری را داریم.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon