انتخاب ۲۱ مدرسه به عنوان مدارس ماندگار+اسامی/سوابق درخشان شاخص ماندگاری

انتخاب 21 مدرسه به عنوان مدارس ماندگار+اسامی/سوابق درخشان شاخص ماندگاری

خبرگزاری تسنیم: دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به انتخاب ۲۱ مدرسه به عنوان مدارس ماندگار گفت:‌به منظور استمرار فعالیت مدارسی که قدمت و سوابق درخشان آموزشی و فرهنگی دارند آنها را به عنوان مدارس ماندگار انتخاب می‌کنیم.

مهدی نوید ادهم در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به اینکه در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش 21 مدرسه از مدارس کشور موفق به کسب شرایط مدرسه ماندگار شدند، اظهار داشت: در این جلسه لیست پیشنهادی مدارس  ارسالی از سوی استان‌ها برای کسب عنوان مدرسه ماندگار مورد بحث و بررسی اعضای کمیسیون قرار گرفت و 21 مدرسه که شرایط مدرسه ماندگار را داشتند به تصویب اعضای کمیسیون معین رسید.

وی افزود: شورای‌عالی آموزش و پرورش به منظور حفظ و استمرار فعالیت آن دسته از مدارسی که از قدمت و سوابق درخشان علمی، آموزشی و فرهنگی دارند و در سطح ملی یا استانی دارای حسن شهرت هستند آنها را به عنوان مدارس ماندگار انتخاب می‌کند.

نوید ادهم گفت: در‌گذشته 27 مدرسه به عنوان مدرسه ماندگار موفق به کسب این عنوان شده بودند؛ بر اساس این مصوبه به مدارس واجد شرایط برای کسب عنوان ماندگار این امکان داده شده است تا با فراهم آوردن شرایط مناسب تحصیلی برای افراد مستعد، خلاق و استفاده بهینه از امکانات و قابلیت‌های موجود، از تجارب ارزنده فارغ‌التحصیلان خود بهره‌مند شوند و به عنوان الگویی مناسب و پیشرفته در زمینه‌های آموزشی و تربیتی به سایر واحدهای آموزشی معرفی شوند.

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: بر این اساس شاخص‌های انتخاب مدارس ماندگار، قدمت و سابقه آموزشی بیش از نیم قرن، داشتن اعتبار و پیشینه درخشان علمی، فرهنگی و تاریخی در سطح ملی و بین‌المللی، داشتن فارغ‌التحصیلان برجسته علمی، فرهنگی، اجتماعی و موفقیت فارغ‌التحصیلان واحد آموزشی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی است.

نوید ادهم درخصوص اعضای هیئت امنای این مدارس عنوان کرد:‌ اعضای هیئت امنای این مدارس نیز شامل مدیر مدرسه، نماینده معلمان، رئیس انجمن اولیاء و مربیان، یک نفر از اولیای دانش‌آموزان،مدیرکل یا نماینده ثابت وی، رئیس آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه و یک نفر از صاحب‌نظران آموزشی و فرهنگی است.
مدیر مدارس ماندگار علاوه بر داشتن شرایط احراز مدیریت مدارس باید حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و سابقه مدیریت موفق در سطح منطقه را داشته باشد.

وی بیان کرد:  اداره‌ کل آموزش و پرورش استان‌ها می‌توانند با درخواست کتبی و همراه با فرم‌های تکمیل شده مدارسی را که موفق به کسب حداقل امتیاز شده‌اند برای تبدیل به مدارس ماندگار به کمیسیون معین شورای‌عالی پیشنهاد کنند.

اسامی مدارسی که در جلسه 652 کمیسیون معین سوابق آن ها مورد بررسی قرار گرفته و به تصویب رسید به شرح ذیل است

ردیف نام استان نام شهرستان نام واحد آموزشی
1 آذربایجان غربی ارومیه دبیرستان شهید دکتر چمران
2 آذربایجان غربی خوی دبیرستان لعیا
3 آذربایجان غربی ارومیه دبیرستان لعیا
4 اردبیل بیله سوار امام خمینی
5 اردبیل اردبیل دبیرستان پسرانه شاهد
6 اصفهان اصفهان دبیرستان سعدی
7 اصفهان اصفهان دبیرستان شهدای ادب
8 اصفهان اصفهان بهشت آیین
9 اصفهان اصفهان هراتی یک
10 اصفهان اصفهان دبیرستان محمد شیخ زاده هراتی
11 اصفهان اصفهان صارمیه
12 کرمانشاه کرمانشاه دبیرستان کزازی
13 کرمانشاه کرمانشاه جلال آل احمد
14 کرمانشاه کرمانشاه هنرستان شهید بهشتی
15 کهگیلویه و بویر احمد گچساران ولایت
16 کردستان سقز کانون فرهنگی تربیتی شهید باهنر
17 زنجان زنجان دکتر شریعتی
18 همدان همدان امام خمینی (ره)
19 همدان  ملایر دبیرستان دکتر علی شریعتی
20 همدان همدان دبیرستان هیئت امنایی شریعتی
21 خوزستان آبادان رازی

انتهای پیام/

حج و زیارت
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon