اجرای موفقیت‌آمیز پروژه ارتباط با سامانه حمل‌ونقل جاده‌ای‌ کشور


اجرای موفقیت‌آمیز پروژه ارتباط با سامانه حمل‌ونقل جاده‌ای‌ کشور

کارشناس سیستم‌های اطلاعاتی یکپارچه و مسئول سیستم‌های حوزه تأمین شرکت فولاد مبارکه از اجرای موفقیت‌آمیز پروژه ارتباط با سامانه حمل‌ونقل جاده‌ای کشور در این شرکت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اسماعیل نصر اصفهانی گفت :  این پروژه با همت و تلاش بی‌وقفه کارشناسان واحد سیستم‌های اطلاعاتی، واحد نرم‌افزارهای سیستمی، واحد حمل‌ونقل و شرکت ایریسا پیاده‌سازی و در اختیار واحدهای متقاضی در شرکت فولاد مبارکه قرار داده شده است.

وی  در ادامه  افزود: یکی از نیازهای مبرم در حوزه لجستیک فولاد مبارکه پیگیری و گزارش‌گیری از وضعیت حمل مواد اولیه به شرکت در کمترین زمان ممکن و با کیفیت قابل‌قبول است. پروژه ارتباط با سامانه حمل‌ونقل کشور در قالب طرح توسعه سیستم‌های اطلاعاتی و به‌منظور انتقال اطلاعات و گزارش‌گیری از بارنامه‌های ثبت‌شده در سیستم‌های راهداری، راه‌اندازی شده است.

کارشناس سیستم‌های اطلاعاتی یکپارچه  فولاد مبارکه مزایای اجرای این پروژه را به این شرح برشمرد: امکان گزارش‌گیری از اطلاعات بارنامه‌های صادره توسط باربری‌های مختلف در سطح استان و دسته‌بندی آن‌ها بر اساس کد کالا، فروشنده و راننده حمل‌کننده کالا، شناسایی رانندگان متخلف بر اساس دو معیار میزان وزن بارنامه‌شده و میزان مسافت طی‌شده از مبدأ به مقصد، عدم نیاز به ثبت اطلاعات بارنامه‌ها و سفارش‌های حمل‌شده به شرکت فولاد مبارکه در آینده نزدیک و استفاده از اطلاعات بارنامه‌ها در سیستم‌های مختلف مانند مدیریت کالا و خرید.

وی خاطرنشان کرد:  این پروژه با حمایت مدیریت فناوری اطلاعات و همکاری رؤسای فناوری اطلاعات، کارشناسان واحد حمل‌ونقل و شرکت ایریسا در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام پذیرفته است.

نصر اصفهانی در پایان گفت : در آینده با هدف اضافه کردن بارنامه‌های ریلی و متصل شدن سیستم به سامانه راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و همچنین  تکمیل سیستم‌های ارتباط با معادن، پروژه کامل‌تر می‌شود  و امید است با اجرای چنین پروژه‌هایی گام موفق و ارزشمند  دیگری در راستای اهداف شرکت  برداشته شود.

مدیر حمل‌ونقل و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه نیز در خصوص این پروژه گفت: جریان اطلاعات یکی از ارکان اصلی مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک است و امروزه ارتباط مؤثر نهادهای درگیر در این فرایند بیش از پیش لازم است .

محمدعلی زارعی افزود:  سالانه بیش از 400 هزار کامیون از مبدأ فولاد مبارکه یا به مقصد آن، وظیفه حمل مواد اولیه و محصولات شرکت را در کشور بر عهده دارند . برنامه‌ریزی و کنترل این حجم از ناوگان برای بزرگ‌ترین صاحب کالای کشور نیازمند سیستم‌های اطلاعاتی با قابلیت اطمینان بالاست .

وی در ادامه خاطرنشان کرد:  با پیگیری‌های واحد حمل‌ونقل و پشتیبانی و مدیریت ارشد سازمان و به همت همکاران سیستم‌ها و فناوری اطلاعات، ارتباط با سامانه برخط سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور، به‌عنوان مهم‌ترین سند حمل بار، از تیرماه سال جاری برقرار شد و کلیه اطلاعات مندرج در بارنامه شامل مشخصات محموله، گیرنده، فرستنده، راننده، وسیله نقلیه و هزینه‌های مربوطه پس از ثبت در سیستم مذکور در  EIS فولاد مبارکه بارگذاری می‌شود و امکان انواع پایش و تحلیل را فراهم می‌کند .

 مدیر حمل‌ونقل و پشتیبانی  با اشاره به این که به‌زودی مشابه این ارتباط با سازمان راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران نیز برقرار خواهد شد، افزود :  پرهیز از دوباره‌کاری و ثبت دستی و مکرر اطلاعات در سیستم‌های مختلف و اطمینان از صحت و سرعت تبادل اطلاعات از مزایای قابل‌توجه این پروژه است.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار بازار
اخبار روز بازار
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon