نبود زیرساخت‌های مناسب در دره‌شهر صنعت گردشگری را با چالش مواجه کرده است

نبود زیرساخت‌های مناسب در دره‌شهر صنعت گردشگری را با چالش مواجه کرده است

گروه استان‌ها_ باوجود جاذبه‌های طبیعی و گردشگری بسیار در شهرستان دره‌شهر و همچنین ثبت چندین اثر تاریخی ملی، هنوز به توسعه صنعت گردشگری در این شهرستان آن‌طور که باید توجه نشده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام ، شهرستان دره شهر از توابع استان ایلام یکی از مناطق باستانی و شهرهای تاریخی سلسله‌های عیلامی، ماد، ساسانیان و دوره اسلامی بوده که به علت برخورداری از جاذبه گردشگری، تاریخی و باستانی فراوان همچون شهر تاریخی سیمره، تنگه بهرام چوبین، رود سیمره، قله هزار در تپه کوزه گران همواره در فصول مختلف سال مورد بازدید گردشگران از اقصی نقاط کشور قرارگرفته است.

نبود زیرساخت‌های مناسب در دره شهر

محمدی یکی از شهروندان شهرستان دره شهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: شهرستان دره شهر با قدمت هفت‌ هزار ساله به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی تاریخی و گردشگری در استان ایلام شناخته می‌شود.

 وی افزود: به‌رغم همه ظرفیت‌های گردشگری و تاریخی، هنوز امکانات و زیرساخت‌های مناسب در بخش گردشگری در این شهرستان راه‌اندازی نشده است.

ثبت بیش از 150 آثار تاریخی دره شهر در سطح ملی

نوری از دیگر شهروندان دره شهری به خبرنگار تسنیم گفت: شهرستان دره شهر در استان ایلام با داشتن جاذبه‌ها و قابلیت‌های متعدد طبیعی و تاریخی و از سوی دیگر ثبت بیش 150 اثر تاریخی در سطح ملی همواره می‌تواند از دستاوردهای صنعت گردشگری به‌خوبی بهره گیرد.

وی با بیان اینکه متأسفانه این امر تاکنون تحقق‌ نیافته است، افزود: عدم توجه به جاده‌سازی، عدم ایجاد مناطق ویژه گردشگری و توسعه این بخش، از جمله عواملی است که مانع از توسعه صنعت گردشگری در شهرستان دره شهر شده‌اند.

عدم وجود راه ارتباطی مناسب در دره شهر

مجتبی فرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم گفت: هرساله اعتباری در خصوص مرمت و بازسازی آثار تاریخی شهرستان دره شهر در سطح ملی و استانی اختصاص داده می‌شود که تاکنون سبب مرمت و بازسازی آثار تاریخی همچون مهدی صالح، قلعه هاشمی، شهر تاریخی سیمره و... شده است.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان دره شهر افزود: علی رغم اینکه راه دسترسی به آثار تاریخی و راه‌های ارتباطی میان شهری تأثیر بسزایی در توسعه گردشگری دارند، متأسفانه به علت کمبود اعتبار تاکنون پیشرفت چشم‌گیری در این زمینه نداشته‌ایم و همواره شاهد خرابی و نواقص در راه‌های ارتباطی شهرستان دره‌شهر هستیم.

فرهادی در ادامه با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا تأثیرات منفی بسیاری بر صنعت گردشگری داشته تصریح کرد: اقداماتی در راستای ثبت شهر تاریخی سیمره در سطح آثار ملی در حال انجام است.

اهمیت گردشگری در اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی

شنبه زاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در مناطق مختلفی از شهرستان دره شهر از جمله امام‌زاده بابا سیف‌الدین، تنگه بهرام چوبی، قلعه شیخ ماکو، قلعه اشرف العشایر، موزه شهرستان دره شهر و غیره اقدامات زیرساختی جهت دسترسی آسان بازدیدکنندگان و مرمت مکان‌های تاریخی در سال 99 انجام‌شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری صنایع‌دستی ایلام با بیان اینکه اخیراً پنج اثر دیگر در شهرستان دره شهر ثبت ملی شده‌اند، افزود: گردشگری در بحث اقتصادی علاوه بر اینکه یکی از کم‌هزینه‌ترین راه‌های ایجاد اشتغال است، موجب می‌شود تمامی اصناف از جمله صنایع‌دستی، مغازه‌ها، مکان‌های تاریخی، رستوران‌ها، واحد‌های اقامتی، روستاها و غیره بتوانند از طریق توسعه گردشگری سود بالایی کسب کنند.

این مسئول تصریح کرد: یکی از عوامل مانع بر توسعه صنعت گردشگری وابسته بودن آن به سایر دستگاه‌های اجرایی از جمله محیط‌زیست، منابع طبیعی، آب و فاضلاب، شهردای و... است و امیدواریم با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی بتوان قدمی درراه توسعه گردشگری در استان برداشت.

فقرزدایی با استفاده از صنعت گردشگری

به گزارش تسنیم شهرستان دره‌شهر علی‌رغم داشتن منابع عظیم گردشگری و جاذبه‌های فرهنگی و طبیعی، چنان‌ که شایسته است نتوانسته در زمینه بهره‌گیری از درآمدها و ورودی‌های گردشگری پیشرفت چشم‌گیری داشته باشد، در حالی‌ که اگر ارگان‌های مختلف همکاری لازم جهت توسعه گردشگری در این شهرستان به عمل‌آورند، می‌توان از این صنعت برای اشتغال‌زایی، توسعه اقتصادی و غیره در شهرستان دره‌شهر استفاده کرد.

انتهای پیام/180/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon