رئیس صداوسیما در دیدار با رئیس قوه قضائیه: کشور درگیر جنگی رسانه‌ای است!/ صداوسیما می‌خواهد حصر رسانه‌ای را بشکند

رئیس صداوسیما در دیدار با رئیس قوه قضائیه: کشور درگیر جنگی رسانه‌ای است!/ صداوسیما می‌خواهد حصر رسانه‌ای را بشکند

علی عسگری در دیدار با حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای تأکید کرد که در حال حاضر کشور درگیر جنگی رسانه‌ای است، جنگی که کمتر از جنگ اقتصادی نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عبدالعلی علی عسگری رئیس صدا و سیما امروز همراه با جمعی از اعضای شورای معاونان سازمان صداوسیما به دیدار رئیس قوه قضائیه رفت تا در همین ابتدای راه، روند همکاری این رسانه با دستگاه قضا، در دوران ریاست حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای، ریل‌گذاری مناسب خود را حفظ و همکاری دو دستگاه را بیش‌ازپیش تقویت کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در این دیدار تصریح کرد: یکی از سرمایه‌های بزرگ دستگاه‌های مختلف نظام اعتماد و همکاری مردم است و اگر اعتماد مردم به هر دستگاه دچار خدشه شود، قطعاً مشکلاتی به وجود خواهد آمد؛ بنابراین باید مراقب باشیم تا هیچ‌گاه این اعتماد در میان مردم کمرنگ نشود.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه دستگاه قضا سعی می‌کند با عملکرد خود بر اعتماد مردم بیفزاید، گفت: ارتقای آگاهی مردم در زمینه‌های مختلف یکی از مهم‌ترین وظایف صداوسیماست و بیان خدمات صورت گرفته در نظام و قوای مختلف در رسانه ملی می‌تواند اعتماد مردم را افزایش دهد؛ درواقع عملکرد رسانه ملی و قوا و دستگاه‌های مختلف نظام می‌تواند مکمل یکدیگر درافزایش سرمایه اجتماعی باشد.

آقای محسنی اژه‌ای به آثار مثبت همکاری و هم‌افزایی قوه قضاییه با رسانه ملی اشاره و تصریح کرد: به‌عنوان‌مثال ارتقای آگاهی مردم درزمینه قوانین، در پیشگیری از جرم نقش به سزایی داشته است و در این مسیر قوه قضائیه و سازمان صداوسیما همکاری‌های خوبی داشته‌اند که باید توسعه یابد.

رئیس دستگاه قضا بر تهیه و تدوین سند همکاری قوه قضائیه با سازمان صداوسیما تأکید کرد و افزود: باید در یک کمیته کارشناسی مشترک بررسی شود که چه ظرفیت‌هایی برای هم‌افزایی و در مقابل چه موانع و مشکلاتی برای گسترش همکاری‌ها وجود دارد تا بر اساس آن یک سند همکاری قوی میان قوه قضائیه و رسانه ملی تهیه و تدوین و نقشه راه مشخص شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه نمایندگانی از سازمان صداوسیما، مرکز رسانه قوه قضائیه و معاونت حقوقی این قوه باید با جلساتی کارشناسی هرچه سریع‌تر این سند همکاری را تدوین کنند، افزود: آثار کار ما در قوه قضائیه و شما در رسانه ملی بلافاصله دیده می‌شود؛ گاهی ممکن است در کارها غفلتی بشود که مطمئناً درنهایت به اعتبار ما لطمه خواهد زد؛ بنابراین باید با همکاری و هم‌افزایی دقیق، خدمت‌رسانی به مردم را افزایش دهیم و مشکلات آن‌ها را کم کنیم.

رئیس دستگاه قضا به نقش رسانه ملی برای پاسخگو کردن مسئولان نسبت به مسئولیت‌های خود اشاره و تصریح کرد: صداوسیما برای انعکاس مطالبات به‌حق مردم و پاسخگو کردن مسئولان می‌تواند نقش بسزایی داشته باشد و اگر صداوسیما هر کار خوبی را که درهربخش نظام انجام می‌شود، واقع‌بینانه و هنرمندانه منعکس کند، به نفع مردم و نظام خواهد بود.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه قوه قضائیه در طول بیش از چهار دهه گذشته خدمات شایانی برای تأمین امنیت، استیفای حقوق مردم و ستاندن حق مظلوم از ظالم و جلوگیری از اعوجاجات و کژی‌ها داشته است، گفت: حقیقت این است که کار قضا بسیار سخت است، اما با همین سختی در قوه قضائیه جمهوری اسلامی‌کارهای بسیار بزرگی انجام شده و مردم می‌بینند در این مدت با چه کسانی، در چه رده‌ها و مسئولیت‌هایی برخورد قانونی شده است.

آقای محسنی اژه‌ای امیدآفرینی را ازجمله مأموریت‌های مهم رسانه ملی دانست و افزود: ما برخی اوقات توانایی بیان هنرمندانه کارهایی را که انجام می‌دهیم، نداریم و رسانه ملی می‌تواند با کمک به دستگاه‌های مختلف و با تجارب فوق‌العاده‌ای که دارد، واقعیت‌ها و اقدامات خوب دستگاه‌های مختلف نظام و حتی بخش خصوصی را بیان و امیدآفرینی کند.

وی تأکید کرد: بر همین اساس صداوسیما می‌تواند در تبیین بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی)، قوانین و بیان حقایق و قابل‌فهم کردن آن‌ها برای سطوح مختلف جامعه می‌تواند نقشی اساسی داشته باشد.

رئیس دستگاه قضا به‌سختی و حساسیت کار در سازمان صداوسیما اشاره و تصریح کرد: وقتی به کار رسانه ملی نگاه می‌کنیم می‌بینیم که عنصر انسانی در آن می‌خواهد کار را با همه جوانب و ملاحظاتش و دقیقاً سر زمان مشخص انجام دهد و همین مشخص می‌کند کار در این رسانه چقدر حساس و ظریف است و کوچک‌ترین انحراف در تحلیل به لحظه دیده می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: وقتی قرار است یک خبر در ساعت 14 اعلام شود و این در حالی است که دقایقی قبل از 14 دریافت شده است، باید در کمترین زمان ممکن بررسی و بر اساس ارزش‌های خبری جانمایی شود و کوچک‌ترین اشتباه از سوی گوینده یا نویسنده خبر در مقابل چشم میلیون‌ها نفراست و این یعنی حساسیت کار در رسانه ملی.

وی به اهمیت همکاری و هم‌افزایی قوه قضائیه و رسانه ملی اشاره و تأکید کرد: دستگاه قضایی در دوره تحول و تعالی خود را ملزم به حمایت از صداوسیما می‌داند.

خدمت حداکثری، هوشمندانه و عالمانه رسانه ملی به دستگاه قضا

علی عسکری نیز در این دیدار با تبریک دوباره انتصاب حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای به ریاست دستگاه قضا تصریح کرد: قوه قضائیه رکن رکین نظام اسلامی است و سازمان صداوسیما وظیفه خود می‌داند در همه عرصه‌های متصور رسانه‌ای این قوه را همراهی کند.

وی با اشاره به جایگاه و نقش اثرگذار رسانه ملی در کشور و در همین حال، تلاش رسانه‌های معاند برای مخدوش کردن نهادهای نظام در جنگ تمام‌عیار رسانه‌ای تصریح کرد: سازمان صداوسیما به شکل حداکثری، هوشمندانه و عالمانه در خدمت دستگاه قضا خواهد بود.

رئیس رسانه ملی بر ضرورت توجه به تصویرسازی واقعی از خدمات قوه قضائیه تصریح کرد: تعامل نزدیک رسانه ملی و قوه قضائیه به افزایش سرمایه اجتماعی کمک قابل‌توجهی خواهد کرد.

علی عسکری با اشاره به ریاست پنج‌ساله حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای بر شورای نظارت بر صداوسیما، از آشنایی رئیس جدید دستگاه قضا با رسانه ملی به‌عنوان یکی از عوامل تقویت روابط و شناخت دو دستگاه از یکدیگر یادکرد و گفت: بخش‌های مختلف رسانه ملی اعم از معاونت سیما، صدا، استان‌ها، سیاسی، برون‌مرزی، فضای مجازی و... همگی می‌توانند از طریق فعالیت رسانه‌ای به رشد و پیشرفت کشور کمک شایانی داشته باشند.

وی بابیان اینکه رسانه ملی در راستای منویات رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) به وضعیت اقتصادی کشور و گره‌گشایی از پیش پای تولید و تولیدکنندگان توجه ویژه‌ای دارد، تصریح کرد: در حال حاضر کشور درگیر جنگی رسانه‌ای است؛ جنگی که کمتر از جنگ اقتصادی نیست، زیرا اگر در جامعه‌ای سطح زندگی مردم بالا باشد، اما جنگ روانی علیه آن‌ها جریان داشته باشد، آن‌ها را از وضعیت زندگی‌شان ناراضی می‌سازد.

رئیس رسانه ملی بر عزم سازمان صداوسیما برای شکستن حصر رسانه‌ای بر مبنای رهنمودهای بیانیه‌ گام دوم انقلاب اسلامی تأکید کرد.

علی عسکری از امکان همکاری گسترده‌تر رسانه ملی با قوه قضائیه برای آموزش مسائل حقوقی به مردم گفت و تصریح کرد: آموزش به مردم برای احقاق حقوق خود، قطعاً موجب افزایش آرامش و سرمایه اجتماعی می‌شود.

در این نشست همچنین، هر یک از معاونان رسانه ملی بابیان ظرفیت‌ها، دیدگاه‌ها و راهکارهای خود برای بهبود تعامل سازمان صداوسیما و قوه قضائیه، برای رئیس دستگاه قضا در مسئولیت جدید آرزوی توفیق کردند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon
گوشتیران