دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس: مجلس ۳۶۰ هزار میلیارد تومان برای وام مسکن جوانان در نظر گرفت

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس: مجلس 360 هزار میلیارد تومان برای وام مسکن جوانان در نظر گرفت

گروه استان‌ها- دبیر اول کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: مجلس ۳۶۰ هزار میلیارد تومان از محل تبصره ۱۶، امسال برای وام مسکن جوانان در نظر گرفته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، خلیل بهروزی‌فر شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در قانون بودجه تا سال گذشته حداکثر سقف اعطای وام ازدواج 50 میلیون تومان بود اما مجلس در لایحه بودجه امسال 100 میلیون تومان برای وام ازدواج جوانان زیر 24 سال در نظر گرفت.

دبیر اول کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه زوجین در مجموع می‌توانند 200 میلیون تومان دریافت کنند عنوان کرد: برای زوج‌هایی که بالای 24 سال سن دارند سقف وام از 50 میلیون به 70 میلیون تومان افزایش پیدا کرد و دولت مکلف است که این تسهیلات را برای جوانان فراهم کند.

بهروزی‌فر با اشاره به اینکه متأسفانه گزارشاتی مبنی بر اینکه بانک‌ها در اعطای تسهیلات سخت‌گیری می‌کنند داریم تصریح کرد: قائم مقام بانک مرکزی را دو هفته گذشته در کمیسیون اجتماعی مجلس دعوت کردیم و این مسئله مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس با بیان اینکه به مسئول بانک مرکزی گفته شد که باید آنچه در قانون برای وام ازدواج پیش‌بینی شده را اجرا کنند خاطرنشان کرد: یکی از مسائل اعطای وام ازدواج ضامن بود که ما در مجلس سعی کردیم بانک‌ها حداقل تعهد به‌عنوان ضامن را بپذیرند.

دبیر اول کمیسیون اجتماعی مجلس ابراز داشت: مجلس برای نخستین بار در طول انقلاب از محل تبصره 16 مبلغ 360 هزار میلیارد تومان برای مسکن جوانان در نظر گرفته شده است همچنین برای اشتغال جوانان نیز طرح‌های اقتصادی خوبی در نظر گرفته شده است.

بهروزی‌فر با بیان اینکه بخش خصوصی می‌تواند در این راستا به جوانان کمک کند افزود: جوانان باید به مهارت آموزی روی بیاورند چرا که امروز کسب و کار ما نیازمند مهارت است و متأسفانه نظام آموزشی ما متناسب با فضای کسب و کار در کشور ما نیست.

دبیر اول کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برای طرح استفساریه اصلاح قانون نظام صنفی هنوز در سالن مجلس پیش‌بینی‌های لازم انجام نشده است اما در دستور کار مجلس و کمیسیون اجتماعی است.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس در مورد تقاطع نیمه کار ورودی فومن گفت: در این پروژه بین نگاه مردم و نگاه وزارت راه و شهرسازی اختلاف وجود دارد؛ در این حوزه جلسات مستمر با وزیر و معاونان داشتیم و آن‌ها اصرار دارند نقشه‌ای که خودشان می‌خواهند را اجرا کنند.

بهروزی‌فر با بیان اینکه وقتی مسافر وارد شهرستانی می‌شود ورودی شهرستان گویای درون آن است افزود: وزیر راه و شهرسازی این موضوع را تأیید می‌کند اما معاونان و مسئولان در جلسه موافقت می‌کنند و بعد از جلسه آن چیزی که مدنظر خودشان است را دنبال می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه ما تاکنون برای حمایت از خواسته مردم مقاومت کردیم ابراز داشت: برای پروژه مذکور در جلسات، دو طرح مطرح شد و هر دو طرح از نظر فنی و کارشناسی مشکل خاصی نداشت اما تأکید ما این است که طرح مورد نظر مردم اجرا شود.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس افزود: طرح مردم از نظر کارشناسی و فکری مناسب حال شهرستان است و این است که یک زیرگذر از مسیر سراوان طراحی شود اما وزارت راه و شهرسازی اظهار داشت که مشکل این است که دستگاه نظارتی و مراجع قضایی در ارتباط با به هم‌زدن پل ورودی فومن با آن‌ها برخورد کند.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس عنوان کرد: ما با دستگاه‌های نظارتی و مراجع قضائی رایزنی‌هایی داشتیم و آن‌ها نیز آمادگی همکاری در این رابطه را دارند تا این پروژه سریع به اتمام برسد لذا قرار بر این شد که در این زمینه جلسه‌ای برگزار شود.

وی گفت: این جلسه با حضور معاونان وزارت راه و شهرسازی، استاندار گیلان، رئیس‌کل دادگستری، دادستان مرکزی، اداره‌کل راه و شهرسازی، اداره‌کل بازرسی و رئیس دادگستری شهرستان برگزار می‌شود تا در این جلسه تصمیمات لازم برای گزینش یک طرح اتخاذ شود.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس افزود: متأسفانه هرساله برای روستاهای فومن و شفت در حوزه آب‌رسانی هزینه بسیاری می‌کنیم اما این هزینه‌ها اساسی و پایدار نیست و در حوزه سیاست‌گذاری نیز درست عمل نشده است در این زمینه امسال با مدیرکل بحران استان، سازمان جهاد کشاورزی و آب منطقه‌ای جلسه برگزار کردیم.

بهروزی‌فر با بیان اینکه طبق قانون مدیریت بحران اگر منطقه‌ای بحران‌خیز شد بدون اینکه فرآیند قانونی طی شود باید دستگاه‌های مرتبط ورود کنند و جلوی خسارت را بگیرند تا خسارت به حداقل برسد گفت: متأسفانه در این حوزه کوتاهی دستگاه‌های مربوطه را دیدیم.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس خاطرنشان کرد: پس از بازدید از مناطق درگیر با تنش آبی از زمان بازدید مسئولان و دستگاه‌های مربوطه تا اقداماتی که باید انجام شود دو هفته طول کشید و به همین دلیل کشاورزان آسیب دیدند.

وی با اشاره به اینکه به دلیل تعلل و ترک فعل دستگاه‌های مربوطه بنده شکایتی را به مراجع قضایی ارائه دادم گفت: آبی که باید وارد آب‌بندان ‌شود امسال خشک شد و نتوانستند آبگیری خوبی داشته باشند لذا متولیان این امر باید لایروبی را به موقع انجام دهند.

 عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس با بیان لایروبی باید به موقع انجام شود نه اینکه در آستانه کشت و زرع به فکر این کار باشند تصریح کرد: هرچه به موقع آب‌بندان‌ها را لایروبی کنند آبگیری نیز به‌درستی انجام می‌شود و تا این حد شاهد خسارت نخواهیم بود.

 نماینده مردم فومن و شفت در مجلس خاطرنشان کرد: سد لاسک شفت می‌تواند بخشی از مشکلات را برطرف کند اما متأسفانه سرمایه‌گذاری که برای آن آماده بود نتوانست ضمانتی که باید در قبال پروژه به جای بگذارد را تضمین کند.

بهروزی‌فر ابراز داشت: راه ملاسرا به شفت 13 کیلومتر است که تقریباً نیمی از آن از سال گذشته تاکنون با کمک سازمان برنامه و بودجه انجام شده است و امیدواریم تا پایین شهریورماه نیمی از آن مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی در مورد راه ماسوله به ماجولان نیز افزود: پیمانکار این پروژه از زمانی که در آنجا مشغول کار شد دچار مشکل شده و هنوز وضعیت آن مشخص نشده است؛ در این حوزه مشکلاتی با راه و شهرسازی وجود دارد که باید از استانداری پیگیری شود.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس با بیان اینکه تاکنون نتوانسته‌اند پیمانکار را برای اجرای ماده 46 یا 48 مجاب کنند افزود: پیمانکار به‌دنبال اجرای ماده 48 است اما مسائلی وجود دارد که راه و شهرسازی و استانداری اعتقاد دارند که ماده 46 باید اجرا شود.

انتهای پیام/614/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon