نقشه راه اصولی و مدیریت هدفمند در حوزه گردشگری استان مازندران وجود ندارد
گروه استانها-فرمانده سپاه کربلا مازندران با اشاره به اهمیت ساماندهی گردشگری استان گفت: یک نقشه راه اصولی و مدیریت هدفمند در حوزه گردشگری مازندران وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سردار سیاوش مسلمی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان مازندران در ساری اظهار داشت: یکی از کارگروهها در حاشیه شورای فرهنگ عمومی باید کارگروه عفاف و حجاب باشد و تبیین سازی شود برای شورای فرهنگ عمومی و یکی از جاهایی که میتواند بستر خوبی برای نهادینهکردن عفاف و حجاب در جامعه باشد بستر دانشگاهها و مدارس است.
وی افزود: یکی از نقاطی که میتواند ارتباط تنگاتنگی با عفاف و حجاب داشته باشد گردشگری است. استان مازندران با توجه به زیستبوم منحصربفردش در بحث جنگل و دریا نسبت به سایر استانها از گردشگری متفاوتی برخوردار است.
فرمانده سپاه کربلا مازندران تاکید کرد: آنچه در مرکزیت برای گردشگری تصمیم میگیرند باید نسبت به استان مازندران متفاوت باشد.
مسلمی ادامه داد: به واسطه خلاهای فرهنگی یک ناهنجاری مدنی در حال شکلگیری در جامعه است که روان جامعه را آزار میدهد و بسیاری از دستگاههای انتظامی و امنیتی درگیر این موضوع میشوند زیرا متاسفانه زیرساخت فرهنگی بهدرستی دیده نشده است.
وی با بیان اینکه برای منظر دریا و جنگل باید برنامه خاصی دیده شود، گفت: یکی از مشکلاتی که در این حوزه داشتیم در بحث فرهنگی در بخش گردشگری، واردات فرهنگ گردشگران بدون اینکه کوچکترین تاثیری از فرهنگ بومی ما گرفته باشند.
فرمانده سپاه کربلا مازندران تصریح کرد: عدم معرفی درست اماکن تاریخی و فرهنگی استان، جابجایی هنجار، نگاه ناسالم اقتصادی به مسئله گردشگری، ورود ضعیف نیروهای ارزشی در نقاط گردشگری مثل دریا و جنگل، شهرکهای خصوصی، فضاسازی شهری، فضای مجازی، باندهای مسائل اخلاقی، نبود فضای سالم گردشگری، تغییر فرهنگ بومی از دیگر مشکلاتی بخش گردشگری این استان است.
مسلمی ادامه داد: 5 مشکل کلان در حوزه گردشگری داریم که شامل ضعف در زمینه اجرا اعم از اجرای صحیح قوانین و بهرهبرداری حداکثری از مناطق گردشگری و نظارت، بوم گردی، نگاه سود محور به مسئله گردشگری، نبود یک نقشه راه اصولی و مدیریت هدفمند در حوزه گردشگری است.
وی تاکید کرد: گستره بسیج در استان مازندران بیش از 4200 پایگاه در بالاترین سطح در کوهها و در پایینترین سطح در مناطق جلگهای فعال است و بدون کوچکترین چشمداشت آماده کمک در حوزه نظارت هستیم.
فرمانده سپاه کربلا مازندران گفت: ظرفیت هایی در استان داریم که بالفعل و بالقوه است شامل گردشگری فرهنگی، تاریخی، تولید محور و بومی که با توجه به هریک از آنها میتوان فرهنگ اصیل و ناب استان را به همگان معرفی و مانع ورود فرهنگ وارداتی شود.
مسلمی گفت: یکی از اقداماتی که پیشنهاد میشود، تشکیل کارگروه تقویت سازی گردشگری ذیل شورای فرهنگ عمومی و تصمیمسازی برای این شورا و در این شورا تصمیمگیری برای اجرا به دستگاههای مربوط ارجاع داده شود.
وی افزود: استفاده از ظرفیت نمایندگان برای تبیین قوانین جدید جهت رفع مشکلات استان، استفاده از بستر بسیج برای ساماندهی نقاط گردشگرپذیر استان، آزادسازی حریم شهرکهای خصوصی، تشکیل تیم متشکل از افراد متخصص در حوزه گردشگری برای نگارش نقشه راه بومی استان با نگاه بر ظرفیتهای استان و مشکلات براساس نگاه دینی و اسلامی از دیگر پیشنهادات ما برای رفع مشکلات حوزه گردشگری مازندران است.
فرمانده سپاه کربلا مازندران خاطرنشان کرد: با تمام توان آماده هستیم تا گردشگری تعالیبخش در حوزه جنگل و دریا را داشته باشیم.
انتهای پیام/686