ارائه خدمات درمانی به ۶۰۰ هزار نفر در دهه ولایت/ طرح "رزمایش سلامت" بهصورت ویژه در بقاع متبرکه اجرا میشود
حجتالاسلام عادل، هدف از اجرای طرح "رزمایش سلامت" را افزایش نقشآفرینی بقاع متبرکه در خدمت به عرصه سلامت آحاد مردم جامعه، ترویج فرهنگ وقف در عرصه دارو، درمان و سلامت و همچنین اجرای نیات واقفین خیراندیش در حوزه دارو، درمان و سلامت عنوان کرد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام غلامرضا عادل معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف در جلسه ویدئوکنفرانس با مدیران کل، معاونین و مدیران بقاع متبرکه در استانها درباره اجرای طرح "رزمایش سلامت" گفت: بقاع متبرکه و امامزادگان بهمنظور تقویت کارکرد اجتماعی خود با بسیج امکانات و همچنین منابع مادی و معنوی که در اختیار دارند با اجرای طرح "رزمایش سلامت"، گامی مهم و اثرگذار در حوزه خدمت به سلامت جامعه بر میدارند.
وی تأکید کرد: طرح "رزمایش سلام" هماکنون در برخی بقاع متبرکه و امامزادگان در حال اجراست و بهصورت ویژه در دهه ولایت، از عید قربان تا عید غدیرخم در بقاع متبرکه منتخب کشور اجرا خواهد شد و پیشبینی شده است که حدود 600 هزار نفر از خدمات ارائه شده در طرح "رزمایش سلامت" در این بازه زمانی بهرهمند شوند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: طبق برنامهریزی انجام شده قرار است در این رزمایش، خدماتی از قبیل ویزیت زائران و مجاوران بقاع متبرکه، انجام آزمایش قند خون، سنجش فشار خون و تب مراجعین، فراهم کردن کپسول اکسیژن و تجهیزات تنفسی بهصورت امانی برای بیماران بهویژه بیماران کم برخوردار، استقرار پزشک طب سنتی دارای مجوز از وزارت بهداشت جهت ویزیت مراجعین، استقرار پزشک دندانپزشک جهت معاینه مراجعین، تست اکسیژن خون و خدمات پزشکی دیگر انجام گیرد.
حجتالاسلام عادل هدف از اجرای طرح "رزمایش سلامت" را افزایش نقشآفرینی بقاع متبرکه در خدمت به عرصه سلامت آحاد مردم جامعه، ترویج فرهنگ وقف در عرصه دارو، درمان و سلامت و همچنین اجرای نیات واقفین خیراندیش در حوزه دارو، درمان و سلامت عنوان کرد، افزود: تلاش شده در اجرای هرچه بهتر این رزمایش با ارگانها و نهادهایی نظیر سازمان هلال احمر، دانشگاههای علوم پزشکی، مرکز اورژانس، بسیج جامعه پزشکان، گروهای جهادی فعال در حوزه سلامت و ... همکاریهای لازم انجام گیرد.
وی در پایان با تأکید بر ترویج سنت حسنه وقف و هدایت آن بهسوی نیازهای جامعه، خاطرنشان کرد: نقش وقف در عرصه بهداشت و درمان علیرغم گستردگی آن و در اختیار داشتن یک چهارم بیمارستانهای کشور و بیش از یک هزار و 300 بیمارستان و درمانگاه وقفی، کمتر معرفی و شناخته شده است.
انتهای پیام/