نیروهای تحصیلکرده و بومی در پروژه چشمه نور بکار گرفته شوند
گروه استانها- نماینده قزوین، آبیک و البرز در مجلس گفت: متأسفانه نیروهای ضعیف ما از طریق روابط فامیلی وارد پروژه چشمه نور شدند درحالی که نیروهای تحصیلکرده بومی استان باید بکار گرفته شوند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، فاطمه محمدبیگی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان که عصر امروز با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و استاندار قزوین در سالن جلسات دانشگاه آزاد اسلامی واحد باراجین قزوین برگزار شد، با بیان اینکه پروژه چشمه نور طرحی راهبردی برای منطقه خاورمیانه است، اظهار داشت: پژوهشگاه دانشهای بنیادی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان انرژی اتمی باید یک نشست 3 جانبه با هیئت رئیسه مجلس، مجمع نمایندگان استان قزوین و استاندار داشته باشند تا روند کند اجرای این مگاپروژه تسریع شود.
وی در ادامه از بهکارگیری نیروهای غیربومی ضعیف در پروژه چشمه نور انتقاد کرد و افزود: تأسفانه نیروهای ضعیف ما از طریق روابط فامیلی وارد پروژه چشمه نور شدند و نیروهای تحصیلکرده بومی استان در این حوزه بدون پشتوانه رها شدند که این کار ا توجه به وجود اساتید، دانشمندان، دانشگران و پژوهشگران در استان قزوین باعث شده که از مسئولان گله ویژه داشته باشیم.
محمدبیگی ادامه داد: متأسفانه برای این افراد پست و سمت تعریف شده و نیروهای بومی ما که در دانشگاه صنعتی شریف درس خواندهاند، حق کار کردن در طرح بزرگ چشمه نور را ندارند. در ضمن اگر امروز اطلاعات پرسنلی این افراد را به معاون علمی و فناوری رئیسجمهور بدهیم، ایشان با حضور افراد یادشده در چشمه نور ایران مخالفت خواهند کرد.
لزوم صدور موافقت اصولی برای تأسیس دانشکده داروسازی
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در بخش دیگری از سخنان خود از صادر نشدن مجوز تأسیس دانشکده داروسازی در استان قزوین انتقاد کرد و گفت: در حالی که موافقت وزیر بهداشت را برای احداث دانشکده مذکور گرفتیم، اما با راهاندازی این پروژه مخالفت شد و استان قزوین با وجود اینکه 50 درصد شویندهها و داروهای کشور را تولید میکند از راهاندازی دانشکده داروسازی و پژوهشگاه سلامت و امنیت غذایی محروم شده است.
محمدبیگی به کسب رتبه 9 فناوری سلامت توسط استان قزوین اشاره کرد و افزود: در حال حاضر رتبه ما ما با داشتههای ما انطباق ندارد و باید معاونت فناوری ریاست جمهوری برای صدور موافقت اصولی ساخت دانشکده داروسازی و پژوهشگاه سلامت غذایی تلاش کند.
نقش قزوین در توافق با چین معین شود
نماینده قزوین در مجلس در ادامه با اشاره به انعقاد قرارداد همکاریهای 25 ساله با چین عنوان کرد: با توجه به سند آمایش علمی کشور باید نقش استان قزوین در این توافق به صورت دقیق مشخص شود و در همین زمینه باید تشکیل شوراهای عالی فنبازار جدی گرفته شود.
محمدبیگی با اشاره به سفر خود به کشور چین اضافه کرد: در این سفر متوجه شدم که چینیها در حوزه اقتصاد علوم و فنون به شدت علاقهمند ارتباط با ایران هستند؛ با این حال درخواست آنها 3 سال روی میز دولت مانده و پاسخ داده نشده است.
لزوم جذب دانشجویان خارجی به دانشگاه آزاد قزوین
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین هم در این نشست بر ضرورت استفاده از ظرفیت این دانشگاه برای پذیرش دانشجوهای خارجی تأکید کرد و گفت: با توجه به تدریس 48 در دانشگاه آزاد قزوین باید از ظرفیت ارتباط حسنه کشور با ملتهای منطقه استفاده کرد و ورودی دانشجویان از کشورهای همسایه را افزایش داد تا مجبور به تعطیلی زیرساختهای آموزشی دانشگاه نشویم.
اصغر کشتکار اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی قزوین جزو دانشگاههای پیشرو در حوزه علم و فناوری به ویژه بخش رباتیک و انرژیهای نو است که باید از این ظرفیت برای توسعه فعالیتهای بینالمللی آن بهره گرفته شود.
انتهای پیام/ی