وضعیت بحرانی کرونا در استان کرمان/ بیش از ۲۰۰ بیمار جدید بستری شدند
گروه استانها- در شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونای هندی در استان کرمان امروز ۲۰۵ بیمار کرونایی جدید در بیمارستانهای استان بستری شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، به گفته معاون وزیر بهداشت استان کرمان در رتبه دوم بستریهای کرونایی کشور در هفته گذشته قرار قرار دارد و امروز مشاور وزیر بهداشت در امور بیمارستانها وضعیت شیوع ویروس کرونا در شرق استان کرمان را بحرانی عنوان کرد و گفت "با توجه به شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا در منطقه شرق استان کرمان باید از ظرفیت بیمارستانهای خصوصی نیز استفاده شود تا بیماران غیرکرونایی به آنجا منتقل شوند."
به گزارش تسنیم، شیوع کرونا آن هم از نوع دلتای آن در استان کرمان هر روز بد و بدتر شده و آمارهای کرونایی روزانه رکوردهای جدیدی را ثبت میکنند و این در شرایطی است که کرمان در گذر از سختترین و سنگینترین روزهای کرونایی قرار دارد و ظرفیت تختهای بیمارستانی در استان در حال تکمیل شدن است، مسئولان از کم شدن میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی خبر میدهند.
نگاهی به آمار بستریها، بیماران سرپایی و فوتیهای کرونا در استان نشان میدهد که وضعیت قرمز کرونایی در استان کرمان روزبهروز پررنگتر شده و این ویروس در شرایط فوق قرمز کرمان بیرحمانه قربانی میگیرد.
وضعیت شیوع کرونا در شرق استان کرمان بحرانی است
علی ابرازه مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و عضو تیم واکنش سریع این وزارتخانه در نشست امروز اعضای تیم واکنش سریع وزارت بهداشت که در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد اظهار داشت: این نشست با هدف ارزیابی دقیق اوضاع کرونا در منطقه شرق استان کرمان و بازدید از بیمارستان پاستور به عنوان تنها بیمارستان شرق استان کرمان برگزار شده است.
وی افزود: با توجه به شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا در منطقه شرق استان کرمان باید از ظرفیت بیمارستانهای خصوصی نیز استفاده شود و بیماران غیرکرونایی به آنجا منتقل شوند.
مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور بیمارستانها و عضو تیم واکنش سریع این وزارتخانه ضمن تشکر از مدافعان سلامت و کادر بهداشت و درمان اظهار داشت: با توجه به میزان زیاد مراجعات به بیمارستان پاستور، کادر درمان با صبر بالا و نظم بسیار خوب به تمامی مراجعان و بیماران خدمات درمانی ارائه میدهند.
بستری 205 بیمار جدید کرونایی در بیمارستانهای استان کرمان
مهدی شفیعی سخنگوی دانشگاه علومپزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا بیان کرد: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در بیمارستانهای استان کرمان 929 مورد است.
وی با بیان اینکه از این تعداد 491 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان بستری هستند افزود: 92 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 181 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 53 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 112 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری 205 بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستانهای استان کرمان گفت: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در استان از ابتدای شیوع کووید 19، تاکنون به 26 هزار و 706 مورد رسیده است.
وی به فوت 16 بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان اشاره کرد و افزود: مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به 3 هزار و 347 نفر رسیده است.
شفیعی با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونا در استان کرمان 215 هزار و 594 مورد عنوان کرد و گفت: واکسن تزریق شده نوبت دوم کرونا در استان را 78 هزار و 209 مورد است.
"پاستور" تنها بیمارستان شرق استان کرمان است
هادی شهسوارپور فرماندار شهرستان بم با بیان اینکه بیمارستان پاستور تنها بیمارستان دولتی بم است اظهار داشت: این بیمارستان به عنوان تنها بیمارستان دولتی این شهر جمعیتی بالغ بر 500 هزار نفر را پوشش درمانی میدهد .
وی بیان کرد: با توجه به بحران کرونا در منطقه و میزان بستری بالای بیماران کووید19 اگر خدمات بخشهای دیگر این بیمارستان تعطیل و به بخشهای بستری کرونا تبدیل شود شرق استان دچار بحران خواهد شد.
فرماندار بم با بیان اینکه طبق هماهنگی با فرمانداران شهرستانهای شرقی، این چهار شهرستان از امروز سه شنبه 29 تیرماه به مدت چهار روز تعطیل است افزود: ادارات، سازمانها و نهادهای دولتی، بانکها و اصناف شرق استان مشمول این تعطیلی هستند.
وی با بیان اینکه نهادهای خدمات رسان و واحدهای نظامی و انتظامی با 50 درصد خدمات خود را ارائه خواهند داد گفت: محدودیتهای تردد کرونا در سطح شهرها دایر بوده و در صورت مشاهده خودرو از ساعت 22 تا 3 نیمه شب، بلافاصله جریمه خواهند شد.
بیمارستان بم نیازمند اعتبار و تجهیزات ویژه است
مازیار اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم نیز با اشاره به شرایط بحرانی شرق استان کرمان به دلیل همجواری با استان سیستان و بلوچستان و شیوع ویروس دلتا کرونا در این شهرستان اظهار داشت: نیازمند اعتبار و تجهیزات ویژه برای بیمارستان بم هستیم.
وی ادامه داد: بدلیل افزایش بستری بیماران کووید 19 نیاز به ایجاد فضای جدید در محوطه بیمارستان پاستور بم داریم که تنها مشکل ما کمبود نیروی پرستار برای فضای جدید است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با بیان اینکه در حال حاضر بزرگترین معضل ما کمبود فضای بستری است تا حدی که مجبور به تخلیه تجهیزات بخش آندوسکوپی بیمارستان شدهایم افزود: در هیچ جای کشور در بیمارستانهای 32 تختخوابی بیمار بستری نمیکنند اما ما به بیمارستانهای نرماشیر، فهرج و ریگان اعلام آمادگی دادهایم تا فضا را برای بستری بیمار آماده کنند.
وی با اشاره به اینکه شرق استان کرمان راه ورود اتباع بیگانه به کشور است گفت: با توجه به شدت مسری و واگیردار بودن گونه جدید ویروس کرونا با تغییر سن فوتیها از 60 سال به بالا به 30 تا 40 سال حتی بدون بیماری زمینهای مواجه هستیم.
رئیس دانشگاه علومپزشکی بم افزود: با توجه به اینکه افزایش مبتلایان نسبت به آذرماه سال گذشته 2.5 برابر است اما فوتیها به نسبت آن زمان کمتر شده که نشان از تاثیر مثبت واکسیناسیون در کاهش فوتیها دارد و مجموعه دانشگاه این ظرفیت را دارد که به تعداد بیشتری در منطقه شرق استان کرمان واکسن تزریق کند.
هفته آینده واکسیناسیون افراد بالای 60 سال در استان به اتمام میرسد
حمیدرضا رشیدینژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه واکسیناسیون جمعیت 60 سال به بالا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان از دوشنبه 21 تیرماه جاری همزمان با سراسر کشور آغاز شده است اظهار داشت: در این مرحله 138 هزار و 733 نفر از جمعیت 60 سال به بالای شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمان واکسینه میشوند.
وی با اشاره به اینکه تا هفته آینده واکسیناسیون افراد بالای 60 سال در استان به اتمام میرسد گفت: طبق مکاتبه استاندار کرمان با وزارت بهداشت و موافقت این وزارتخانه بهزودی سن تزریق واکسن در استان کرمان همانند استان سیستان و بلوچستان به 50 سال خواهد رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان عنوان کرد: در حال حاضر شش مرکز شامل مرکز شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید لنگریزاده، سامنژاد، فنی وحرفهای، سعادت و 22 بهمن شهر کرمان برای واکسیناسیون افراد بالای 60 سال در شهر کرمان در نظر گرفته شده است.
پیک کرونا تا 2 هفته دیگر در استان کرمان ادامه دارد/در آستانه تکمیل تختهای بیمارستانی قرار داریم
حسین صافیزاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز با انتقاد شدید از عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط حدود 40 درصد مردم کرمان اظهار داشت: در حال حاضر حدود 60 تا 70 درصد مردم پروتکلهای بهداشتی را رعایت میکنند که این میزان برای از پا در آوردن ویروس کرونا کافی نیست.
وی با اشاره به وضعیت قرمز و فوق قرمز شهرستانهای استان کرمان گفت: تا دو هفته آینده همچنان درگیر این پیک هستیم و باید ببینیم رفتار ویروس در استان در دو هفته پیش رو چگونه است و پس از آن میتوان پیشبینی کرد که چه زمان از این پیک عبور می کنیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به روند افزایشی فوتیهای کرونا در استان بیان کرد: سالمندان بیشترین آمار فوتیهای کرونا در استان را به خود اختصاص دادهاند.
وی به روند افزایشی بستریها کرونا در استان اشاره کرد و گفت: در آستانه تکمیل تختهای بیمارستانی در استان هستیم اما هنوز در تجهیزات بیمارستانی به مشکل برنخوردهایم.
50 درصد تستهای کرونای در رفسنجان مثبت میشود
علی اسماعیلیندیمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به اینکه پیک پنجم کرونا از نظر وسعت و درگیری سهمگینتر از قبل است، اظهار داشت: روزانه 14 تا 15 بیمار بدحال در بخش حمایت تنفسی غیرتهاجمی داریم و این مرحله از بیماری مرحله جدید و بسیار خطرناکی است.
وی با اشاره به اینکه برنامه واکسیناسیون را تسریع کردیم گفت: این واکسیناسیون در پیکی که در آن قرار داریم تأثیری ندارد و نتیجه این واکسیناسیون در چند هفته آینده نمود میکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با بیان اینکه بار اصلی عادیانگاری روی دوش بیمارستان و کادر درمان است عنوان کرد: در حال حاضر50 درصد موارد تست مثبت میشود و نشان میدهد که چرخش ویروس سهمگین است.
وی بر ضرورت ساماندهی کارگران فصلی تأکید کرد و گفت: یکی از دلایل پیک آبان حضور 20 هزار نفر روز کارگران فصلی در شهرستان بودند و امسال هم اگر کارگران بیایند، آمار ابتلا افزایش پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام/511/ی