آتشنشانی علت حریق انبار اموال تملیکی را اعلام میکند/ با وجود تشکیل کارگروه ویژه خبری از برآورد خسارت نیست
پس از گذشت نزدیک به دو هفته از آتشسوزی در انبار سازمان اموال تملیکی استان تهران، با وجود تشکیل کارگروهی در این خصوص، میزان خسارات اعلام نشده و اعلام علت حادثه در انتظار گزارش سازمان آتشنشانی است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پس از گذشت یک روز از آتشسوزی در انبار سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان تهران، مدیر عامل این سازمان خبر از تشکیل کارگروهی متشکل از اعضای هیات مدیره، مدیران ستادی و مدیر اموال تملیکی استان تهران داد.
محمدعلی افتخاری مدیرعامل سازمان اموال تملیکی هدف از تشکیل این کارگروه را ایجاد هماهنگی با نهادهای امنیتی و نظارتی، سازمان آتش نشانی شهرداری و بررسی میدانی محل حادثه و همچنین دستیابی به علت دقیق حادثه، برآورد خسارات وارده و تصمیم گیری برای پیشگیری از بروز چنین اتفاقاتی عنوان کرده بود.
این در حالی است که سازمان اموال تملیکی در آخرین واکنش خود نسبت به این حادثه اعلام کرده است، تنها مرجع فنی اظهارنظر حریق سازمان آتشنشانی است و سازمان اموال تملیکی به جد این مسئله را تا حصول نتیجه و شفاف شدن ابعاد آن دنبال خواهد کرد و گزارش آن متعاقبا اعلام میشود. حال این سوال مطرح میشود که دلیل این تناقض در شرح وظایف این کارگروه چیست؟
با توجه به اینکه در انبارهای اموال تملیکی استان تهران، انواع کالا مربوط به پروندههای قاچاق، متروکه، ضبطی وجود داشته است؛ تهیه گزارش دقیق، کامل و جامع از ابعاد موضوع و به خصوص تخمین خسارت به اموال از سوی سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
سازمان اموال تملیکی موضوعاتی از جمله ضرورت تهیه و ارائه گزارش فنی آتشنشانی، بیمه و سایر نهادهای مسئول را به عنوان مسائل زمانبر در انجام مراحل رسیدگی بیان کرده است.
گفتنی است در عصر روز دو شنبه 14 تیر 1400 بود که انبارهای اموال تملیکی استان تهران دچار حریق شد که با حضور سازمان آتش نشانی، شهرداری و همکاری ارگان های انتظامی و حفاظتی، این حادثه مصدوم جدی نداشت و زبانه های آتش در همان ساعات اولیه مهار شد.
لازم به ذکر است، چندی پیش سید مصطفی میرسلیم عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی طی یادداشتی به احتمال عمدی بودن این حادثه و ابهامات در این خصوص اشاره کرده بود.
وی در این خصوص نوشت: در این آتش سوزی اموال هنگفتی دچار حریق شده از جمله لاستیک خودرو، انواع لوازم برقی، رایانه دستی و گوشی همراه و چاپگر، مقادیری دارو و مکملها و تجهیزات درمانی و پزشکی، مقادیر زیادی از انواع خوراکی و نوشیدنیهای مختلف، بسیاری از اموال که به عنوان اجناس قاچاق و توقیفی در تملک سازمان بوده تا تعیین تکلیف شود و به فروش برسد.
به گزارش تسنیم، هر چند که سازمان اموال تملیکی با اشاره به گرمای هوا و بروز برخی آتشسوزیهای ناخواسته در کشور تلاش داشته تا این موضوع را تا اندازهای معمولی جلوه دهد اما باید صبر کرد تا در نهایت گزارشهای رسمی از سوی سازمان آتشنشانی در خصوص علت اصلی آتشسوزی منتشر شود.
در این بین از سازمان اموال تملیکی و کارگروه تشکیل شده انتظار میرود تا هر چه سریعتر نتایح بررسیهای خود را در خصوص میزان خسارت وارد شده منتشر کنند تا ابعاد واقعی این حادثه مشخص شود.
انتهای پیام/