راه اندازی سیستم های جامع منابع انسانی و مالی در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و چند سازمان بزرگ کشور


راه اندازی سیستم های جامع منابع انسانی و مالی در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و چند سازمان بزرگ کشور

گروه مهندسی آی کن متشکل از چند شرکت نرم‌افزاری با تکیه بر دانش بومی و محصولات دانش بنیان در حوزه نرم‌افزار توانسته‌اند...

گروه مهندسی آی کن متشکل از چند شرکت نرم‌افزاری با تکیه بر دانش بومی و محصولات دانش بنیان در حوزه نرم‌افزار توانسته‌اند سیستم‌های جامع منابع انسانی و مالی را در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و چند سازمان بزرگ دیگر همچون زمین شناسی استقرار داده و به مرحله بهره‌برداری برسانند. گروه مهندسی آی کن شامل 9 دفتر و 17 نمایندگی در سراسر کشور به عنوان یکی از بزرگترین مجموعه‌های تولید کننده نرم‌افزار در کشور عزیزمان افتخار دارد با توسعه علم در راستای اشتغالزایی، بستری مناسب را جهت آموزش کاربردی علاقه مندان در حوزه نرم‌افزار ایجاد کرده است. 22 سال تجربه در تولید و استقرار نرم‌افزارهای مبتنی بر مدیریت فرآیند کسب و کار مجموعه‌ای توانمند را برپا ساخته است که بتواند پاسخگوی نیاز سازمان‌های بزرگی چون وزارت‌خانه ها باشد.

پروژه سامانه جامع منابع انسانی و مالی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سال 1399 اقدم گردید. این پروژه شامل سامانه‌هایی چون کارگزینی، احکام، حقوق و دستمزد، انبار و اموال و حسابداری و بودجه است که با قرارگرفتن سامانه مدیریت کسب و کار آی کن ( ICAN BPMS ) در کنار سامانه ای مذکور، تمامی فرم‌ها و درخواست‌های کاربران به صورت سفارشی تولید و ارائه گردید. به واقع وجود سامانه ICAN BPMS که یک سامانه بومی و دانش بنیان می‌باشد موجب گردید انعطاف لازم در سامانه برای پاسخگویی به تمامی نیازهای کاربران به وجود آید. در حال حاضر درج تمامی احکام کارکنان در سامانه جامع منابع انسانی صورت گرفته و حقوق کارکنان وزارت‌خانه بر اساس احکام وارده و ساعات حضور، ماموریت و مابقی الزامات محاسبه و پرداخت می‌گردد.

با توجه به داده‌های دریافت شده و مصاحبه‌های صورت گرفته با گروه فنی این پروژه، سازمان‌های بزرگی چون وزارت‌خانه‌ها نیاز به مدیران پروژه با تجربه بالای کاری دارند و صرف اطلاعات فنی لازم نمی‌توان به راحتی ضریب اطمینانی برای موفقیت این پروژه‌ها در نظر گرفت. این در صورتی است که گروه مهندسی آی کن تا به امروز بیش از 3000 مشتری فعال را در پوشش خود قرار داده است که با نشان از توانایی تیم مدیریتی و انتقال به موقع دانش به تیم‌های فنی هر پروژه است. انتقال دانش در گروه مهندسی آی کن به عنوان یک رسالت در نظر گرفته شده است و موسسان این گروه بر این باور هستند که انتقال دانش نه تنها سهم بازار شما را کم نخواهد کرد، بلکه با در نظر گرفتن ظرفیت های موجود در بازار موجب گسترش دانش بومی و سیستمی‌تر شدن سازمان‌ها و صنایع خواهد شد.

در نشست ویژه ‌ای که با مدیرعامل گروه مهندسی آی کن داشتیم، تکیه بر دانش بومی و داشتن صبر و استقامت در صنعت نرم‌افزار را دو عامل مهم در جهت پیروزی و موفقیت بیان کردند. ایشان هدف اصلی مجموعه شرکت‌های نرم‌افزاری آی کن را افزایش بهره‌وری در سازمان‌ها دانستند. مهندس محسن جمالی با بیان این موضوع که امروز هدف ما قبل از فروش هر راهکار یا محصولی باید برطرف کردن نیازهای واقعی سازما‌ن‌ها باشد مشتاقانه آمادگی خود را برای همکاری با تمامی فعالان حوزه نرم افزار اعلام نمودند. ایشان با بیان اینکه تمامی زیرساخت‌های لازم جهت آموزش و توسعه همکاری‌ها در گروه مهندسی آی کن دیده شده است ابزارها و نرم‌افزارهای تولید شده در گروه مهندسی آی کن را فرصتی مناسب برای اشتغال‌زایی جوانان علاقه‌مند دانستند.

برای آشنایی بیشتر شما را به بازدید از سایت گروه مهندسی آی کن و تعامل با این گروه نرم افزاری دعوت می کنیم.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار بازار
اخبار روز بازار
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon