رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند: به‌روزرسانی پروتکل‌های درمانی مرگ و میر را کاهش داده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند: به‌روزرسانی پروتکل‌های درمانی مرگ و میر را کاهش داده است

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی بیرجند گفت: پروتکل‌های درمانی که از طرف وزارتخانه به روز شده، به همین دلیل درمان‌های خوب و موثری عامل پیشگیری از مرگ و میر است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   بیرجند  ، محمد دهقانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی چند هفته اخیر استان خراسان جنوبی هم درگیر خیز پنجم بیماری کرونا شده و آمار موارد مثبت و بستری به صورت عمودی در حال افزایش است.

وی گفت: به حدود 320 تا 330 بیمار تنفسی بستری در بیمارستان‌ها رسیدیم، هرچند که تقریباً نصف این موارد، تست کرونای آنها مثبت است ولی بقیه هم از نظر ما بیمار کرونایی هستند چون علائم بیماری کرونا یا درگیری ریه دارند ولی تستشان مثبت نشده، دلیل بر عدم ابتلا نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه خوشبختانه به چند دلیل میزان موارد مرگ و میر متناسب با آن افزایش پیدا نکرده افزود: پروتکل‌های درمانی که از طرف وزارتخانه به روز شده، درمان‌های خوب و موثری را ارایه کرده که در پیشگیری از مرگ و میر اثر گذار است.

دهقانی ادامه داد: همچنین واکسیناسیون گروه‌های پر خطر و افراد مسن است که قسمت قابل توجهی از این افراد واکسن زدند که عمده موارد فوتی و مرگ و میر ما ناشی از همین گروه پرخطر بود ولی چیزی که نگران کننده است این است که اگر قرار باشد کماکان این سیر صعودی با همین شدت در حال افزایش باشد، آمار موارد بستری و بدحال بیشتر خواهد شد و متناسب با آن میزان فوتی نیز افزایش پیدا می کند.

  ظرفیت پذیرش هنوز تکمیل نشده 

وی تاکید کرد: خوشبختانه ظرفیت تخت‌های بستری استان هنوز پاسخگوی بیماران نیازمند درمان و بستری است ولی نباید ما را غافل کند از اینکه بیماری را جدی نگیریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در خصوص واکسیناسیون گروه‌های هدف در خراسان جنوبی بیان داشت: در خصوص بحث واکسیناسیون خوشبختانه از هفته گذشته میزان واکسن وارد شده و توزیع شده در کشور که به دست ما  رسیده نظم و افزایش خیلی خوب و قابل قبولی را پیدا کرده است.

وی افزود: تا اواخر هفته گذشته حدود 139 هزار دز واکسن دریافت کردیم که بیش از 95 هزار دز را تزریق کردیم و در افراد بالای 70 سال برای تزریق واکسن نیازی به نوبت گیری نیست و در هر زمانی می توانند به مراکز مراجعه و واکسنشان را دریافت کنند.

دهقانی تصریح کرد: افراد بین 50 تا 70 سال الزامی است هرچه سریع تر در سامانه ثبت نام کنند تا بتوانیم سرعت واکسیناسیون این گروه را افزایش دهیم و به درصد خوبی برسیم و از افراد بالای 80 سال حدودا 85 درصد واکسینه شدند و باقی کسانی بودند که تمایلی به تزریق واکسن نداشتند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: از افراد 75 تا 79 ساله حدوداً 76 درصد ، 70 تا 74 سال حدوداً 71.5 درصد،  65 تا 69 سال حدوداً 43 درصد و 60تا64 سال حدوداً 32 درصد در برابر بیماری واکسینه شده اند و هرچه سریعتر افراد بالای 50 سال در سامانه ثبت نام کنند تا در لیست واکسیناسیون  قرار بگیرند.

دهقانی خاطرنشان کرد: از سه شنبه هفته گذشته دو مرکز تجمیعی در بیرجند راه اندازی شد، مرکز غدیر در خیابان پاسداران و مرکز مدیریت بحران شهرداری بیرجند در خیابان نرجس (بین نرجس 2 و 4) و از فردا نیز مرکز تجمیعی سوم در سالن ورزشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مجدد فعال خواهد شد.

وی بیان کرد: در شهرستان‌های بزرگ مانند قاین، فردوس و طبس نیز یک مرکز تجمیعی راه اندازی شده که واکسیناسیون را از صبح تا شب و حتی روزهای تعطیل با قوت انجام می دهند.

اختصاص 50 میلیارد ریال اعتبار برای اصناف آسیب دیده از کرونا

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه 50 میلیارد ریال اعتبار ملی به اصناف به شدت آسیب دیده از کرونا در خراسان جنوبی اختصاص یافت گفت: این اعتبار به عنوان تسهیلات قرض الحسنه به اصنافی که در دوران بحران کرونا همکاری کردند و نسبت به تعطیلی اماکن کسب و کار خود کردند پرداخت می‌شود.

زنگنه افزود: این تسهیلات تا سقف 100 میلیون ریال با نرخ سود 4 درصد و بازپرداخت 3 ساله به متقاضیان پرداخت می‌شود وبا معرفی اتاق اصناف شهرستان‌ها به صندوق به متقاضیان پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/253/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon