بازرس کل استان قزوین: برخورد با تخلفات کرونایی ادارات در اولویت ستاد کرونا قرار گیرد


بازرس کل استان قزوین: برخورد با تخلفات کرونایی ادارات در اولویت ستاد کرونا قرار گیرد

گروه استان‌‌ها- بازرس کل استان قزوین گفت: با توجه به اینکه برخورد با اصناف متخلف در حوزه کرونا فرآیند پیچیده‌تر و طولانی‌تری دارد، برخورد با اداراتی که مصوبات ستاد کرونا را اجرا نمی‌کنند، راحت‌تر است و باید در اولویت ستاد کرونا قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، عبدالله آقاعلیخانی در جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا که عصر امروز در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: در حوزه عدم اجرا یا ضعف در اجرای مصوبات ستاد کرونا 2 نوع ضعف داریم که یکی یکی مربوط به نهادهای دولتی است و دیگری مربوط به اصناف و واحدهای صنفی است.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه برخورد با اصناف متخلف در حوزه کرونا فرآیند پیچیده‌تر و طولانی‌تری دارد، برخورد با اداراتی که مصوبات ستاد کرونا را اجرا نمی‌کنند، راحت‌تر است و باید در اولویت ستاد کرونا قرار بگیرد.

آقاعلیخانی با اشاره به حساب‌کشی استاندار قزوین از مدیران کلی که در جلسات ستاد کرونا حاضر نمی‌شوند، گفت: این حساب‌کشی و توبیخ مدیران غایب کار خوبی است؛ اما مدیران کل دیگری هم به جلسه می‌آیند و مصوبات را اجرا نمی‌کنند. ضمن اینکه در گزارش‌های کمیته بازرسی و نظارت دادیم که برخی مدیران ادارت اجازه بازرسی ناظران ستاد کرونا را نداده‌اند و یا مصوبات ستاد را اجرا نمی‌کنند.

وی ادامه داد: اینجا مطالبه ما از مسئولان ستاد کرونای استان این است که چرا مدیران کم‌کار در این حوزه را احضار نمی‌کنید؟ در واقع این مدیران اگر توجیه دارند که بخشیده می‌شوند و اگر هم برای عدم اجرای مصوبات ستاد توجیهی نداشته باشند، باید مورد برخورد قانونی قرار گرفته و این برخوردها به اطلاع رسانه‌ها و مردم برسد.

برخی مصوبات ستاد کرونا در عمل اجرا نمی‌شود

رئیس سازمان بازرسی کل استان قزوین با بیان اینکه «مملکت را نمی‌توان با خواهش و تمنا اداره کرد» گفت: در حالی که در جلسات ستاد مقابله با کرونا همیشه پشت سر هم مصوبه می‌گذرانیم، اما در عمل می‌بینیم که برخی مصوبات یادشده اجرا نمی‌شود و با این وضعیت برگزاری جلسات ستاد کرونا نوعی وقت تلف کرده است و اگر قرار است مصوبه بگذارنیم و اجرا نشود، عدم برگزاری جلسات و صدور مصوبه از نظر اجتماعی و روانی بهتر است.

آقاعلیخانی افزود: با این حال وقتی استاندار و دادستان در جلسه حضور دارند و مصوبه‌ای را تأیید می‌کنند، حداقل کار ما باید این باشد که مدیران ادارات تارک فعل در حوزه مصوبات ستاد را جداگانه احضار کنیم و از آنها بپرسیم که چرا مصوبات ستاد کرونا را اجرا نکردند؟

وی با اشاره به گزارش‌های میدانی مبنی بر اجرا نشدن مصوبات ستاد مقابله با کرونای استان ادامه داد: در غیر این صورت هر چقدر جلسه در ستاد یا قرارگاه عملیاتی کرونا بگذارید، جز اینکه شأن جلسه پایین بیاید، اثر دیگری ندارد.

ستاد کرونا تکلیف فعالیت هیئات مذهبی در ماه محرم را مشخص کند

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان قزوین هم در این جلسه با اشاره به فرارسیدن ماه محرم در هفته‌های آینده گفت: تقاضای ما این است که برای ابلاغ شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی فعالیت هیئات در ماه محرم هر چه زودتر جلسه‌ای در ستاد کرونا برگزار شود تا فرصت کافی برای آموزش و تبیین دستورالعمل‌های بهداشتی و سیاست‌های ابلاغی ستاد کرونا برای هیئات مذهبی داشته باشیم.

محمدحسین طاهری اضافه کرد: اگر قرار است که فعالیت هیئت‌های مذهبی در فضای باز و با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و سایر پروتکل‌های بهداشتی مقدور باشد، باید این موضوع هر چه زودتر در ستاد کرونا مصوب شود تا بتوانیم این مصوبه را زودتر به هیئات مذهبی ابلاغ کنیم تا این هم‌افزایی هر چه زودتر اتفاق بیفتد و ستاد کرونا تکلیف فعالیت هیئات مذهبی در ماه محرم را مشخص کند.

وی ادامه داد: همچنین از ستاد کرونای استان تقاضا داریم که از اداره کل آموزش و پرورش بخواهد در صورت امکان مدارس را برای فعالیت هیئات مذهبی محرم در اختیار آنها قرار دهد و در ضمن دستورالعمل‌ها به فرمانداران، بخشداران و دهیاران ابلاغ شود تا شاهد اجتهاد این مسئولان در ماه محرم در برخورد با هیئات مذهبی نباشیم.

انتهای پیام/ی

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon