۳۵۰۰ گروه جهادی در استان فارس فعالیت دارد
گروه استانها- مسئول بسیج سازندگی استان فارس گفت: از ۴۲ هزار گروه جهادی کشور، ۳۵۰۰ گروه در استان فارس است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، اسماعیل قزلسفلی در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت اعیاد قربان و غدیر، اظهار داشت: دهم و یازدهم مردادماه برای بچههای جهادی، روزهای به یادماندنی است. در این دیدار مقام معظم رهبری، وظیفه سپاه و بسیج و دولت را به خوبی تبیین کردند و مجموعه بسیج سازندگی تلاش کرده در قالب چهار راهبرد، بستر فعالیت این گروهها را فراهم کند.
مسئول بسیج سازندگی فارس گفت: فردای دیدار با جوانان جهادی، مقام معظم رهبری بیانیه 9بندی دادند که ضمن تشکر از گروههای جهادی، کار جهادی را کار برخاسته از ایمان دانستند و ارتقا کیفیت و گسترش گروههای جهادی را خواستار شدند که بعد از این بیانیه، موجی از تشکیل گروههای جهادی در سراسر کشور به وجود آمد که از 42 هزار گروه جهادی کشور، 3500 گروه در استان فارس است.
قزلسفلی در ادامه با اشاره به بندهای دیگر این بیانیه، تصریح کرد: به همین مناسبت، بیش از 315 برنامه تا یازدهم مردادماه با محوریت جهادگران در قالب نشستهای گفتمان جهادی، یادواره جهادگران آسمانی، سرکشی از خانوادههای جهادگران آسمانی، میزگردهای رسانهای پیش بینی شده است.
به گفته وی رزمایش 12 هزار نفری در قالب 900 اردوی جهادی خدمترسانی در حوزههای مختلف عمرانی، آموزشی و تحصیلی، اجتماعی و فرهنگی و نیز در حاشیه این رزمایش، واکسیناسیون دامهای سبک به مدت 2 ماه با 650 تیم جهادی با حضور یک دامپزشک و سه نفر از جهادگران، از عمده برنامههای مهم این ایام است. با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، رزمایش حفظ نباتات نیز برگزار میشود.
افتتاح 30 پروژه عمرانی و اشتغال در شش شهرستان با حضور سردار حزنی، کلنگ زنی بیش از 3هزار مسکن محروم در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) که به صورت پنج جانبه با حضور سپاه، بنیاد مسکن، کمیته امداد و دیگر ارگانهای مرتبط، از دیگر برنامههای پیشبینی شده برای این هفته است که قزلسفلی از آن یاد کرد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس، با اعلام تشکیل قرارگاههای جهادی منطقه محور و مسئله محور، تشریح کرد: مثلا در یک منطقه یک تعداد گروه جهادی، محور میشوند برای هماهنگی و سازماندهی دیگر گروهها، یا قرارگاه اجتماعی، قرارگاه جهادگران مدرسهساز یا آبرسان، از نمونههای قرارگاههای مسئله محور است.
وی ادامه داد: گروههای جهادی در دو قالب محلهمحور و جغرافیامحور فعالیت میکنند که گروههای اخیر، در استانهای مختلف درحال خدمترسانی هستند و آمادگی حضور در عرصههای بینالمللی را هم دارند.
قزلسفلی با بیان اینکه راهبرد دیگر بسیج سازندگی توانمندسازی گروههای جهادی است، تصریح کرد: مثلا فعال کردن کارگروه بسیج سازندگی به ریاست استاندار فارس برای پشتیبانی همه جانبه دستگاههای اجرایی از گروههای جهادی یکی از اقدامات است.
قزلسفلی ادامه داد: دستگاههای اجرایی مجاز بودند قسمتی از فعالیتهای خود را به گروههای جهادی بسپارند، اما طبق قانون جدید، امروز مکلف به این کار هستند.
مسئول بسیج سازندگی فارس با بیان اینکه امروز پیگیر آن هستیم که جهادگرانی که در این راه صدمه جسمی یا جانی دیدهاند، به عنوان شهید خدمت معرفی شوند، گفت: دو تن از چهل شهید جهادی از استان فارس هستند و نیاز است که آنها که جانشان را کف دست میگیرند و برای خدمت به مردم قدم در راه خدمت جهادی میگذارند، به عنوان شهید قلمداد شوند.
وی افزود: در شرایط سخت کرونا، وقتی هیچکس حاضر به همکاری با کادر درمان نبود، همین گروههای جهادی بودند که جان بر کف، قدم در این راه گذاشتند، یا در مورد آتش سوزیهای جنگلها و مراتع پای کار میآیند.
قزلسفلی گفت: امروز به این نتیجه رسیدهایم که یک بنیه تجهیزاتی و تدارکاتی جهادی برای پشتیبانی از گروههای جهادی داشته باشیم و در این راه با سازمانهای مختلف مرتبط رایزنیهایی شده است.
انتهای پیام/422/ ز