امام جمعه قزوین: هویت‌های بومی و محلی استان در صدا و سیما برجسته شود‌


امام جمعه قزوین: هویت‌های بومی و محلی استان در صدا و سیما برجسته شود‌

گروه ‌استان‌ها- امام جمعه قزوین گفت: هویت‌های بومی و محلی استان قزوین توسط صدا و سیمای مرکز استان باید برجسته شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در مراسم تقدیر از عوامل برنامه تلویزیونی سروش آسمانی که بعدازظهر امروز در دفتر نماینده ولی فقیه استان و امام جمعه قزوین برگزار شد، نسبت به فراموش شدن هویت‌های بومی و محلی در استان قزوین هشدار داد و اظهار داشت: نادیده‌گرفتن هویت‌های بومی منجر به ترویج افکار مأیوس‌کننده در استان خواهد شد و با پاسداری از مظاهر هویتی استان جلوی تحقیر مردم هم‌استانی گرفته شود.

وی با اشاره به وجه شادی‌آفرین و نشاط‌افزای هویت‌های بومی و استانی اضافه کرد: هویت‌های بومی و محلی استان قزوین توسط صداوسیمای مرکز استان باید برجسته شود؛ چرا که توجه به هویت‌های استانی سبب خواهد شد نیروهای باسابقه و توانا در مسندهای مدیریتی استان به‌کار گرفته شوند و جلوی ورود افراد ناتوان و بی‌تجربه به استان قزوین مسدود شود؛ چرا که حضور چنین مدیرانی خسارت‌های مادی و معنوی به استان قزوین وارد می‌کند.

عابدینی ادامه داد: چرا که قزوین گنجینه‌های کشف‌شده و نامشکوف زیادی در حوزه هویت بومی دارد که اگر این گنجینه‌ها درست مورد استفاده قرار بگیرند، سبب ایجاد تحولات فکری و فرهنگی در استان قزوین خواهند شد.

وی تبیین و تشریح آرمان‌های ملی و میهنی در سطح صداوسیمای مرکز قزوین را واجب دانست و یادآور شد: با این حال باید به موضوعات و مسائل درون استان هم به موقع توجه کنیم تا ظرفیت‌های استانی ما در عرصه‌های مختلف پرورش پیدا کند.

رسالت رسانه‌ها انتقال پیام غدیر است

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین هم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن عید سعید غدیر گفت: رسول اکرم(ص) تلاش کرد با رسانه‌های سنتی زمان خود پیام غدیر را به نسل‌های بعدی انتقال دهد و در این زمینه از حداکثر امکانات و ظرفیت‌های رسانه‌های موجود آن زمان بهره گرفته شود.

عابدینی با اشاره به پایداری و مانایی پیام غدیر افزود: گوهر غدیر با گذر زمان و روزگاران نه تنها غبار نگرفته، بلکه به مرور درخشان‌تر و خیره‌کننده‌تر می‌شود و امروز می‌بینیم که تاثیر پیام غدیر بیشتر از زمان ابلاغ و ارسال این پیام در دوران رسول خدا(ص) بوده است و این موضوع اهمیت رسانه را در ترویج اسلام و معنویت به روشنی نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: پیامبر اعظم(ص) در هنگام خواندن خطبه غدیر به حاضران در مراسم گفتند که پیام غدیر را با حداکثر توان به نسل‌های بعد انتقال دهند و امروز هم انتقال پیام و رسالت غدیر بر عهده رسانه‌های امروز ماست.

مدیرکل صدا و سیمای استان قزوین هم در ادامه این مراسم با تأکید بر اینکه رسالت صداوسیما با شرایط تغییر نمی‌کند، گفت: بنابراین در دوران شیوع کرونا و زمانی هم که نماز جمعه به خاطر شرایط کرونایی برگزار نمی‌شد، برنامه سروش آسمانی مباحث نماز جمعه را در قالب یک برنامه زنده در اختیار هم‌استانی‌ها قرار می‌داد.

سعید انبارلویی اضافه کرد: امام‌ خمینی(ره) رادیو و تلویزیون را به یک دانشگاه عمومی تشبیه کردند و به همین خاطر کار در رسانه ملی برای ما اهمیت بسیار زیادی دارد؛ چرا که از طریق این دانشگاه عمومی می‌توان امور تربیتی و آموزشی را در جامعه متحول کرد.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب نیز همین مضمون را درباره صداوسیما به کار بردند و تبدیل صداوسیما به یک دانشگاه بزرگ برای عموم مردم جزو مطالبات رهبری است که باید از همه توان خود برای تحقق این موضوع استفاده کنیم.

انتهای پیام/ ز

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon