افزایش اختلالات روانی در بین جوانان اروپایی در دوران کرونا


افزایش اختلالات روانی در بین جوانان اروپایی در دوران کرونا

یک بررسی که از طرف کمیسیون اروپایی انجام شده است نشان می‌دهد که احساس تنهایی در دوران کرونا به ویژه در بین جوانان اروپایی و مجردها به شدت افزایش پیدا کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس شاو" آلمان، یک بررسی کمیسیون اروپایی نشان می دهد که اختلالات روانی و احساس تنهایی بخصوص در بین جوانان آلمانی در دوران کرونا تقویت شده است و بخصوص این احساس تنهایی در بین مجردها افزایش چشمگیری داشته است.

نتیجه این بررسی نشان می دهد که در طول بحران کرونا فراوانی احساس تنهایی در بین شهروندان اروپایی دو برابر شده است. این نتیجه مطالعات خدمات علمی کمیسیون اتحادیه اروپا است. بر این اساس در سال 2016 حدود 12 درصد شهروندان اروپایی گفتند که بیش از نیمی از زمان خود را احساس تنهایی می کنند.

این نسبت در ماه های ابتدایی این پاندمی به 25 درصد رسیده بود.

بر اساس این بررسی هم در گروه های سنی مختلف و هم مناطق مختلف اروپایی این احساس تنهایی متفاوت بوده است. در حالی که ر دوران قبل از پاندمی کرونا بیشتر انسان های مسن از حس تنهایی رنج می بردند، اما در ماه های آوریل و جولای 2020 سهم افراد در سنین بین 18 تا 25 سال که می گفتند زمان طولانی را احساس تنهایی می کردند به 36 درصد افزایش پیدا کرده است.

در بین مجردها هم احساس تنهایی در دوران محدودیت های کرونایی حدود 26 درصد افزایش پیدا کرده است. در بین افراد متاهل و دارای فرزند این احساس تنهایی تنها 9 درصد افزایش پیدا کرده بود.

نتایج این بررسی نشان می دهد که از نظر منطقه‌ای احساس تنهایی بخصوص در بین ساکنان شمال اروپا افزایش پیدا کرده است. در کشورهایی مانند نروژ و سوئد در سال 2016 حدود 6 درصد شهروندان گفتند که بیش از نیمی از زمان خود را احساس تنهایی می کنند و در جنوب اروپا 13 درصد چنین احساسی داشتند. در ماه های ابتدایی این بحران این آمار در سراسر اروپا به 22 تا 26 درصد رسید. در آلمان هم این رقم از 8.8 به 24.5 درصد افزایش پیدا کرد.

از سوی دیگر در این راستا از نظر جنسیتی و در مناطق شهری و روستایی تفاوتی احساس نمی شد. این بررسی همچنین نشان می داد که رفاه و سلامتی از افراد در برابر تنهایی حفاظت می کند.

"دوبراوکا سویسا"، معاون رئیس پارلمان اروپا با توجه به این آمارها خواستار اقدامات متقابل علیه این مسئله شده است.

وی که کمیسر مربوط به دموکراسی و جمعیت شناسی است در این باره گفت: احساس تنهایی می تواند انسجام اجتماعی و اعتماد در جامعه را ازبین ببرد و بازده اقتصادی را تضعیف کند.

برای انجام این بررسی محققان مصاحبه ها و داده های موجود را مورد ارزیابی قرار داده‌اند.

بحران کرونا همچنان در اروپا جولان می دهد و بر عواقب سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آن افزوده می شود.

اخیرا شیوع ویروس دلتا در بسیاری کشورهای اروپایی با وجود پیشرفت های قابل توجه در روند واکسیناسیون منجر به افزایش آمار مبتلایان و بازگشت مجدد محدودیت ها به کشورها شده است.

این بازگشت محدودیت ها منجر به نارضایتی ها و اعتراضات گسترده در بسیاری کشورهای اروپایی شده است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان