شرایط خطرناک قرمز کرونایی در استان قم /شیب ‌"بستری‌ها و فوتی‌ها" تندتر شد


شرایط خطرناک قرمز کرونایی در استان قم /شیب ‌"بستری‌ها و فوتی‌ها" تندتر شد

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: قم در شرایط خطرناک قرمز کرونایی قرار دارد اما هیچ از معیارهای مناطق قرمز در آن رعایت نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  قم، محمدرضا قدیر ظهر امروز در جلسه ستاد پیشگیری،هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران که در سالن کرامت استانداری برگزار شد با انتقاد از وضعیت رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در قم اظهار داشت: قم در شرایط خطرناک قرمز کرونایی قرار دارد اما هیچ از معیارهای مناطق قرمز در آن رعایت نمی‌شود لذا با توجه به شیب تند بستری‌ها در قم تخت‌های بیمارستان‌ها را زیاد می‌کنیم و مرکز بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی هم قادر به پاسخگویی نیست.

 مقابله با کرونا باید از کوچه و خیابان‌ها شروع شود 

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: هرچند هنوز به قله پیک پنجم نرسیده‌ایم اما با شیب تند و صعودی بستری‌ها و حتی مرگ‌ومیرها روبرو هستیم درمان کرونا تنها با افزودن تخت‌های بیمارستانی خلاصه نمی‌شود بلکه درمان و مقابله قطعی باید در خیابان‌ها و تجمع‌ها و هم‌چنین ورود اصناف و اداره کل ورزش و جوانان و دیگر دستگاه‌ها ختم شود.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم؛ بدنه بهداشت و درمان استان دیگر نحیف شده و باید دیگر دستگاه‌ها به کمک ما همکاری کنند .

قدیر با اشاره به وجود 700 بیمار بستری در مراکز درمانی قم افزود: 120 بیمار نیز بدحال هستند و روزانه بین 100 تا 120 مورد جدید را نیز بستری می‌کنیم؛ در پیک قبلی تعداد بیماران بستری حداکثر به 600 تَن رسید ولی الآن با این وضع شاید به بیمارستان صحرایی نیاز داشته باشیم.

وی افزود: طبق دستورالعمل قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا، پلمب و برخورد با هر اتحادیه و صنفی باید توسط همان اتحادیه و صنف صورت گیرد؛از بودجه هم خبری نیست ما تخت خالی می‌کنیم، بیماران غیرکرونایی آسیب می‌بینند، هلال‌احمر و آموزش‌وپرورش باید کمک کنند، فقط بحث واکسیناسیون نیست، دغدغه اصلی ما با این سیر صعودی بیماری مسئله درمان بیماران و ماندن آن‌ها در راهروهای بیمارستان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم اظهار داشت: نگرانی ما این است که بیمار کرونایی با درگیری شدید آسیب نبیند؛ باشگاه‌های ورزشی، سالن‌ها و مراکز تهیه و توزیع غذا همه کارشان را انجام می‌دهند، اتحادیه‌ها باید وارد عرصه شوند، ما باید یکجایی تولید بیماری را مهار کنیم، نه اینکه تخت اضافه کنیم الآن 2 هزار تخت هم اضافه کنیم ممکن است جواب ندهد.

واکسن کرونا اولویت راهبردی بهداشت و درمان

قدیر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روند واکسیناسیون در استان گفت: موضوع واکسیناسیون کرونا از اولویت‌های بهداشت و درمان در مبارزه با کرونا است، واکسیناسیون یک امر ملی است و همه امور مربوط به آن در اختیار علوم پزشکی نیست.

وی افزود: در همه کشور نیرو و مرکز را برای واکسیناسیون در اختیار علوم پزشکی می‌گذارند، اما در قم برای گرفتن سالن باید با همه بجنگیم و نیرو تهیه کنیم؛ مراکز را در اختیارمان بگذارند تا ما هم ناظر بگذاریم که واکسیناسیون هر چه سریع‌تر انجام شود.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم، دپوی واکسن در قم در وضعیت خوبی است و 30 هزار دوز واکسن کوو برکت وارد قم شده است، طبق مصوبه ستاد کرونا نباید برق بیمارستان‌ها قطع شود اما ما شاهد قطعی برق بیمارستان کامکار و کودکان شدیم و مشکلاتی را به همراه داشته است.

انتهای پیام/ 454/ش

 
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران