یاریرسانی ۴۰۰ خادم شهدا به بیماران کرونایی سیستان و بلوچستان/ بخشی از تلفات استان بهخاطر فقر مردم است
مسئول کمیته خادمین شهدای استان سیستان و بلوچستان گفت: در حین فعالیت در بخشهای بستری کرونا با خانوادههایی مواجه میشویم که هزینه تهیه خوراکی و میوه تازه را جهت تقویت بنیه جسمی خود ندارند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سید روح الله سجادیفر، مسئول کمیته خادمین شهدای استان سیستان و بلوچستان در خصوص فعالیتهای انجام گرفته در زمینه وضعیت کرونایی استان گفت: با توجه به شرایط استان سیستان و بلوچستان و افزایش تلفات نیروی انسانی حاصل از کووید 19 دلتای هندی در هفتههای اخیر جمعی از بچههای جهادی و انقلابی به صورت یکپارچه ستاد مردمی مبارزه با کرونا ویروس تحت عنوان قرارگاه امام حسین علیه السلام را در محل مؤسسه فرهنگی هنری سرلشکر حاج قاسم میرحسینی از تاریخ پنجم تیرماه تشکیل دادند. از همان ابتدای کار کارگروههای مختلف شکل گرفت که هر کارگروه مأموریت خاص خودش را دنبال میکرد.
وی افزود: کارها با رنگ و لعاب کاملاً مردمی و پشتیبانی مجموعههای دیگر انجام شد و هر کسی از بچههای بسیجی که میتوانست ظرفیتهای جدیدی برای از بین بردن این ویروس یا کم کردن تلفات انسانی پای کار بیاورد، اقدام کرد. از ماشین و خودروی شخصی گرفته تا کمکهای مالی، خانوادگی و بومی خود را به کار گرفتند. هماهنگیهای لازم از تهران در وزارت بهداشت تا دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام شد. از مجموعهها و ظرفیتهای موجود مانند سپاه استان، قرارگاه قدس، بسیج سازندگی، بسیج اقشار، ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان، خیرین در استان و خارج از استان و دیگر مجموعههای مختلف دعوت شد که در مسئله پشتیبانی بچهها را یاری کنند. به فضل الهی اتفاقات بسیار خوبی شکل گرفت.
مسئول کمیته خادمین شهدای استان سیستان و بلوچستان در مورد طیف نیروهای خادمین اظهار داشت: 400 نفر از خادمان شهدا در عملیات مقابله با کرونای دلتا بهصورت ویژه فعالیت میکنند و این نیروهای جهادی که به ما ملحق شدند از شمال استان تا ایرانشهر و دلگان، استان کرمان، قم، تهران و مرکز استان حضور بسیار فعال مانند دوران دفاع مقدس دارند. خادمان شهدا، ایثار و شجاعت شهدای والامقام را برای ما تداعی کردند چرا که هر کسی جرأت ورود به بیمارستان آن هم در بخشهای بحرانی و آلوده را ندارد. اما با شجاعت و شهامت نیروهای جهادی، این مهم در خط مقدم جبهه سلامت محقق شد.
سجادیفر در ادامه تصریح کرد: از زمانی که کار ثبت نامها شروع شد، عزیزان داوطلب بهصورت افتخاری به ما ملحق شدند و هر بار دوره توجیهی توسط مسئول کمیته استانی، شهرستانی، پزشک، روانشناس و همچنین طبیب طب اسلامی انجام میشود. ما در این کارگروه ابتدا فراخوان نیروهای خادمین شهدا و مردمی را در فضای رسانهای و سطح شهرستان انجام دادیم و کارگروهها شکل گرفت.
وی گفت: کارگروههای شامل کارگروه پشتیبانی، کارگروه تهیه سوپ مقوی و توزیع سبد غذایی ویژه خانوادههای کرونایی، کارگروه شناسایی بیماران خصوصا در حاشیه شهر زاهدان و زابل و ایرانشهر، کارگروه تبلیغات و نهیب در سطح شهر بهوسیله خودرو و مینیبوسهای شخصی برای رعایت پروتکلهای بهداشتی، کارگروه درمان بالینی و مشاوره متشکل از تعدادی طلبه و کادر درمان جهادی و پزشکی و طب اسلامی که در منازل افراد کرونایی شناسایی شده حضور پیدا میکنند، کارگروه واکسیناسیون و همکاری با شبکه بهداشت، کارگروه غسالخانه که به صورت داوطلبانه در تغسیل اموات کرونایی به این پروسه کمک میکنند.
مسئول کمیته خادمین شهدا با اشاره به فعالیت کارگروه خادمان گفت: همچنین کارگروه خادمین شهدا را داریم که تحت عنوان کادر درمان جهادی وظیفه حضور در چند بیمارستان مرکز استان و شمال استان را هم مستقلا بر عهده دارند و هم اکنون نیز کنار کادر درمان مشغول کمک کردن به بیماران کرونایی در بخشهای بحران هستند. از روحیه دادن تا جابهجایی بیماران و غذا دادن و صحبت کردن و کمک به پرسنل بیمارستان در زمانهای لازم که به فضل الهی مؤثر واقع شده است. ضمنا کارگروه تیم رسانه سعی در انتشار واقعیتهای وضعیت کرونای استان و نشان دادن گوشهای از فعالیت این ستاد مردمی را بر عهده دارد.
سجادیفر از فعالیت بیوقفه و جدی داوطلبان کمک به مردم سیستان و بلوچستان گفت و ادامه داد: از سه هفته پیش تاکنون در کارگروه خادمین شهدا اعزام به بیمارستانها به صورت کاملاً جدی در دستور کار قرار گرفته است. با هماهنگی قبلی، جلسه توجیهی با رؤسای بیمارستانها و سوپروایزرها کار شیفتبندی انجام شده که در بیمارستان امام علی، نبی اکرم، بوعلی و بیمارستان خاتم با کمک تیم مشاوره طلاب جهادی شروع به همکاری و فعالیت کردیم.
وی در پایان یادآور شد: در حین فعالیت در بخشهای بستری کرونا با خانوادههایی مواجه میشویم که هزینه تهیه خوراکی و میوه تازه جهت تقویت بنیه جسمی خود را ندارند. گاهی حتی هزینه ترخیص خود را ندارند یا عزیزانی که در منازل خود بستری هستند و نیاز به حمایت مالی، دارویی و خصوصا نیاز شدید به دستگاه اکسیژن ساز دارند. حتی دلیل تلفات نیروی انسانی خصوصا در منازل را میتوان کمبود اکسیژن و یا ضعف جسمانی ناشی از فقر و درآمد بشدت پایین دانست. از این رو خیرین محترم ما را در این زمینه مساعدت بیشتر کنند تا بتوانیم در این سنگر مرهمی بر مشکلات این عزیزان شویم.
انتهای پیام/